SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadın Zemininin Derdi Mantar

0
Güncellendi - 2018-08-06 15:54:12
Yeni Stadın Zemininin Derdi Mantar
A- A+ PAYLAŞ

Konya’da oynan Süper Kupa finalinde saha zemininin kötü görüntüsü futbol kamuoyunda ‘yeni statların zemini neden bozuluyor’ tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.

Yeni Malatyaspor’un yeni sezon öncesi Malatya’da Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüyle oynadığı hazırlık maçında Yeni Malatya Stadyumu’nun zemini de bozulmuş haliyle dikkat çekerken, sorunun sıcak havalara bağlı olarak ortaya çıkan mantar hastalığından kaynaklandığı belirtildi.

Geçen sezonki görüntüsünden eser kalmayan zeminin neden bozulduğuna yönelik Yeni Malatyaspor Kulübü’nden edinilen bilgiye göre zemindeki bozulmanın sıcak havalar ve buna bağlı olarak yaşanan hava sirkülasyonu sorunuyla ortaya çıkan ‘mantar hastalığı’ kaynaklı olduğu belirtildi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüyle oynanan müsabakada bazı bölgelerinde yer yer sararma ve kuruma olduğu görülen zeminin mantar hastalığı nedeniyle bozulması üzerine harekete geçen Yeni Malatyaspor Kulübü’nün sorunlu bölgelere ilaçla müdahale ettiği belirtildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün Süper Lig’de yeni sezonun ilk iç saha maçı olan Fenerbahçe maçına kadar saha zeminindeki sorunun ortadan kaldırılması için yoğun bir mesai harcayacağı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Güneşli havada sulama yapılırsa çimenlerde mantara sebep olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    AĞDA yaptırsınlar..Bikinmiyormuydu Bunların Olacağı Okduktan sora tedbir yerine Çözüm Ararken Bir yerine on harcamak daha zevkki Zaarrr..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Arkadaşlar belediyeyi arayın gençlik il Müdürlüğünü sonuç yoksa cimeri arayın.yav o nasıl bir merdiven stada. Yol ile stad arasına en az 3 merdiven lazım ve geniş olmalı.yav kaç sene oldu hala eksik var el insaf..lavabo stad çevresi içi hala eksikler var ..Belediye aradım gençlik il mudurlugune topu atiyor orayı aradım açmadı lar.yuh olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    inşallah zemin fener maçı öncesi düzelir.. inşallah göztepe maçı öncesi sakat futbolcular düzelir. ve gelen ve gelecek trafnsferler hazır ve antramanlı olurlar. sakat futbolcular göztepe maçına iyileşeceklemi yeni gelen transferler hazırmı oynuyacaklarmı. taraftarın bilgisi yok neden bilgi verilmez basın yoluyla anlamadım. ikinci olay. kuzey kale arkasındaki misafir taraftarın olduğu kısma file neden çekilmez. oraya file lütfen çekin. fener maçında ve diğer maçlarda misafir taraftarın oldu kısmın alt kısmınada taraftar alınsın artık.. bunu yapmıyacaksanız. ordaki koltukları sökün. o zaman
    0
    0
    Yanıtla