SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Terminal Binası İnşaatında Göçük.. 2 İşçi Öldü

Yeni Terminal Binası İnşaatında Göçük.. 2 İşçi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Erhaç Havalimanı yeni terminal binasının alt yapı inşaatı sırasında yaşanan göçükte 2 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti.

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Erhaç Havalimanı yeni terminal binasının alt yapı inşaatı sırasında işçilerin boru döşediği sırada toprak kayması yaşandı. Çevredekilerin durumu haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Malatya ve Elazığ İtfaiyelerinin yanı sıra 7. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Devlet Hava Meydanları itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında göçük altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

İşçilerin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakkı (1 yıl önce)
    Bu afetin içinde ne inşaatıdır be kardeşim. Resmen cinayet işlemişler. Allah rahmet eylesin.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Depremler ve artçılar devam ederken burada inşaat devam mı ediyor? Uzmanlar deprem ve artçılar devam ederken beton dökülmeinin sakıncalı olduğunu belirtiyor. Zaten yaptıkları hiç bir estetiği olmayan kibrit kutusu gibi bir terminal binası.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgay Aydın (1 yıl önce)
    Bu kaza değil cinayettir. Gerekli önlemi almayan yüklenici firma sahibi gereken cezayı almalıdır
    %92
    %8
    Yanıtla