SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Transferlerden 3'ü Kampta

0
Güncellendi - 2017-07-05 01:17:41
Yeni Transferlerden 3'ü Kampta
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, birinci etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade etti.

Takımın Bolu Termal’de devam eden birinci etap kamp çalışmalarında yer alan Ravcı, takımda her şeyin olumlu olduğunu belirterek, “Kamp çalışmalarımız 2 Temmuz’da başladı. Kamp verimli geçiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Oyuncularımız yavaş yavaş kampa katılmaya başlıyor” dedi.

Ravcı, yeni transferler kaleci Fabien Farnolle, orta saha Ali Dere ile genç savunmacı Muenfuh Seth Sincere’nin kamp çalışmalarında yer aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yeni transferlerimizde kamp çalışmalarına katılmaya başladı. Şuanda 3 futbolcumuz kampta yer alıyor. Diğer futbolcularımıza liglerin yeni bitmesinden dolayı izin verdik. Onlarda birkaç gün içerisinde kamp çalışmalarına katılacak.”

“AZUBUİKE, MBA VE DİALİBA KAMPA KATILACAK”

Kamp çalışmaları kapsamında mevcut oyuncuların performanslarından memnun olduklarını dile getiren Ravcı, “Azubuike ve Mba’nın Çarşamba günü kampa katılmalarını bekliyoruz. Dialiba’nın ise babasının rahatsızlığı vardı, 1-2 gün içerisinde o da kamp çalışmalarına dahil olacak. İkinci etap kamp çalışmalarına kadar oyuncularımızın büyük çoğunluğu kampa katılmış olacak” dedi.

Ravcı, birinci etap kamp çalışmaları kapsamında 10 Temmuz’da TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor, 13 Temmuz’da da Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile hazırlık karşılaşmaları oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Ravcı, her konuda anlaşmaya vardıkları sağ bek oyuncusu Issam Chebake’nin de en kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalayarak, kamp çalışmalarına katılmasını beklediklerini ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ÇÖPÇÜ (6 yıl önce)
    Tebrikler Ali Ravcı bu takımın sportif Direktörlüğü ne yakisiyorsun.Şampiyonluktaki gizli kahramanlardansin. Tekrar Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ali Ravcı gerçekten çok başarılı bir yöneticilik kariyeri sürdürüyor. Başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla