SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yer Tamam'

A- A+ PAYLAŞ

Kızılay Malatya Şubesi'nde yapılan seçimle yeniden başkan seçilen Dr. Ali Yalçın, Kızılay Bölge Kan Merkezi için yer tahsisinin yapıldığını açıkladı.

Kızılay Malatya Şubesi'nin genel kurulu Şerpetçi köşesindeki kendi binasında yapıldı. Genel kurulda faaliyetler hakkında bilgi veren Kızılay Şube Başkanı Dr. Ali Yalçın, 2006 yılında göreve geldiklerini ve 2007 yılında ise olağan kongre ile yönetime seçildiklerini belirtti. Kızılay'ın yurt dışı görevlendirmesi ile Sudan ve Çat ülkelerinde Kızılay adına koordinatör olarak görev yaptığını söyledi.

Filistin'e İsrail tarafından yapılan saldırı sonucunda mağdur olan Filistinlilere Malatya'da 300 ton gıda ve yardım gönderildiğini söyleyen Yalçın, bölgede sertifikalı ilk yardım kursu veren tek kuruluşun Kızılay Malatya Şubesi'nin olduğunu belirtti.

Malatya'da Bölge Kan Merkezi için çalışmaların sürekli takip edildiğini ve bölge kan merkezi için yerin Malatya Valiliği tarafından tahsis edildiğini söyleyen Yalçın, Kızılay Malatya Bölge Kan Merkezi'nin Tapu ve Kadastro binasının arkasındaki atölyenin tadilat yapılması ile açılacağını ifade etti.

Toplum Liderlerini Deprem ve Afet konusunda Bilinçlendirme Projesinin de Malatya'da en iyi şekilde yürütüleceğini ifade eden Yalçın, Malatya'da 35 öğrenciye de burs verildiğini aktardı.

Yalçın, Malatya'da Kızılay Lojistik Depo kurulması içinde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Genel kurulda tek liste ile yeniden Kızılay Malatya Şube Başkanlığına Ali Yalçın seçilirken yönetim kuruluna ise Hasan Göğüs, Mehmet Çolak, Keriman Başıbüyük, Hasan Akbudak, Vedat Kuru ve Sabri Bayat getirildi. Şube denetçiliğine Cemal İnanç, Genel Merkezi Genel Kurul asıl üyeliğine de Ahmet Boyraz seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız