SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'ndeki Yolsuzluk İddiasında 6 Şüpheliye Gözaltı

Yeşilyurt Belediyesi'ndeki Yolsuzluk İddiasında 6 Şüpheliye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi’nde sahte evrak düzenleyerek belediyeye ait arsaların satışı ile ilgili usulsüzlük ve yolsuzluk iddiaları üzerine Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlatmış olduğu soruşturma üzerine gece Emniyet KOM ekiplerince operasyon düzenlenerek 6 şüpheli gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre; Yeşilyurt Belediyesi’nde sahte Meclis Kararı ve Encümen kararı oluşturularak, Yeşilyurt Belediyesine ait 10 adet arsanın usulsüz bir şekilde satışı yapılarak gerçekleştirilen yolsuzluk iddiaları üzerine yürütülen idari ve adli soruşturma soncunda belediyenin Emlak ve İstimlak Müdürü dahil 4 personel açığa alınmıştı. 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturma üzerine dün gece  Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince operasyon düzenlendi. KOM ekiplerince 6 şüphelinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • Mlx (5 ay önce)
    Yarın bu başkanı aday göstersinler bak samimiyetimle söylüyorum,bizim Malatyalılar "yaw kime oy verek" mantığı ile gidip gene buna oy vermezler ise bişey bilmiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 ay önce)
    son vurgunlarrrrrrrr
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erc (5 ay önce)
    Yeter Kayyum atayın gereksiz bir başkan ve ekibi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bilirkişi (5 ay önce)
    Allah rızası için bu yolsuzluk liyakatsizlik torpil yuvaları belediyeleri ilçede kaymakama ilde valiye bağlayın...dağda çobanlık bile yapamayacak vasıfsız torpil uşakları personelleride ihraç edip Kpss ile genç dinamik bilgili pırıl pırıl personel alın bu kepazeliklere bir son verin artık...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serhatak (5 ay önce)
    yanlış hatırlamıyorsam bu vatandaş yakın zaman önce eşini de şaibeli bir şekilde devlet memuru yapmıştı .... ama bu kadar şaibenin yanında halen görevindeyse bunu koruyanlar vardır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feryat (5 ay önce)
    Çınarın kuşları boş durmazlar.Ağaları sağolsun.acaba paylarını aldılarmı bu kuşlar.daha neler var neler.daha neler çıkacak neler neler.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 ay önce)
    daha neler çıkacak bekleyin. bunlar müslüman diye peşinden gidenler haliniz ne olacak, hsizi anlarım da kandırdıklarınız ne lacak..... son dönemde güçlendirme ruhsatları ile ilgili ortada gezen laflar, söylenenler yenir yutulur gibi değil.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Fikret (6 ay önce)
    Attınız figüranlar ortaya, asıl suçlular nerede? Mustahaksın Malatyam
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Öğretmen (6 ay önce)
    Milli egitimdeki şahsi götürüp kendine niye özel kalem müdürü yapti.Bilene bir arsa verecek.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Akıl küplerin (6 ay önce)
    Sen C.A yı al K.D yi al yanına onların aklıyla Ankara’da boş boş dolan. O çevrendeki atadığın tüm liyakatsizler senin sonunu getirdi.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Tuba (6 ay önce)
    Tuba imar müdürü ol. Tuba etüd proje müdür ol. Tuba boşta dur. Tuba kadın ve aile müdürü ol. Tuba emlak müdürü ol. Senin vizyonun bu kadar. Az kaldı gideceksin. Gitmene neden olan unsur atadıkların.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • emre çırak (6 ay önce)
    Siz bu kötüleyen arkadaşlar yazık yazık Mehmet Çınar aslanlar gibi çalışıyor kimseye ödün vermiyor takdire şayan yaptığı işler gereksiz yorum yapanlar ise ya chp yada muhalefet Nekadar muhalefet varsa üstüne oynadı ama dik ve doğru olduğu için ayakta yanındayız başkanım
    %5
    %95
    Yanıtla
  • onun kadar basit ve hainsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Al işte tam yalaka.yüzde yüz çıkarcı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre çırak (5 ay önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Etegi hazırla ferhat
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ben hiç bir partiye mensup değilim.tek ilah olan Allaha iman edip onun emirlerine uymaya çalışan bir kulum.şimdi burada yapılan bir hırsızlık varsa er geç adalet tecelli eder.hepsi yüz üstü sürünerek belasını bulur ki kamu hakkı bu bırak kul hakkını. Muhalefet olmasa kim eleştirip yanlış yapılan işleri haber verecek,zira neticede haşa kimse peygamber değil .bence sizde biraz sabredin bu hayat bir çok zannımızda bizi sükütu hayalde uğaratabilir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 ay önce)
    Her toplum en layık olduğu şekilde yönetilir
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hakkı (6 ay önce)
    1) Unesco ödülü adı altında belediye parasıyla kendine ödül SATIN ALMASI . 2) insan kaçakçılığı 3) Bir türlü bitmeyen belediye binasının usulsüzlükleri 4) Deprem sonrası çıkan imar hırsızlıkları 5) Depremde belediyenin kendi yaptığı binaların alayının hasar alması 6) Kendi eşini memur yapıp hiç işe gitmeden süper uçuşla tekrar Malatya'ya getirmesi 7) Şimdi haberi olan imar vurgunu . BUNLAR SADECE HABERİ YAPILABİLENLER . Gör başka daha neler var . Şimdi yarın çıkar din Allah Kur'an 15 Temmuz Filistin Gazze deyip alayımızı tekrar kandırır . Reva bize bu tür adamlar.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • yeşilyurt personel (6 ay önce)
    Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarının tamamının soruşturulması lazım. İŞGEM de eski genel müdürlük yapanların kimlerle ne iş tutup zengin olduğunu da araştırın. Kimlerin ne yaptığını içeride bilmeyen kalmadı. Basın olarak bunların da peşine düşün deşifre edin.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (6 ay önce)
    "Mehmet Çınar’ın daha önce adının karıştığı olaylar: • Mehmet Çınar, eşini Semra Çınar’ı istisnai kadroda memur yapma • Gri Pasaport skandalı, belediye eliyle Almanya’ya kaçak götürme • Belediyenin yaptırdığı konutların depremde ağır hasar alması Mehmet Çınar ile ilgili şu ana kadar hiçbir adım atılmadı."
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kındubekli (6 ay önce)
    İşin en trajedi umarım olmaz tekrar aday olup kazanması olur yakışır malatyam yakışır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halk bilinçli olmadıkça o gider başkasını secerler ne farkeder ki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Liyakat (6 ay önce)
    Başkan Çınar’ın en büyük hataları. 1) liyakatsiz başkan yardımcıları. 2) liyakatsiz müdürler. 3) nitelikli ve vasıflı çalışanlarını kendi egosuna kurban etmesi. 4) belediye şirketlerini yöneten kişilerin çapsız olması 5) önemli müdürlüklerdeki kişilerin iş bilmemesi. 6) danışman diye yanında gezdirdiği kişilerin ona verdiği zararı hesaba katmaması. 7) ailesini belediyeden uzak tutmaması Not: gri pasaport, Topsöğüt konutları ve yolsuzluk iddiası tüm bunların nedeni atadığın yöneticiler. Personel insanı vezir de eder rezil de eder.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Yanında olan adamları hiçbir zaman tutmadı. Onları çantada keklik gördü. Onları hep kullandı. İşi bitince yüzüne bakmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gani (6 ay önce)
    Olan herzaman alttakilere olur.Belgeyi imzalayan yetkililer hertürlü suç ve günahtan münezzehmi?Depremde yıkılan binalara otur izni verenler,insan kaçakçılığı belgelerinde imza yetkisini kullananlara ne oldu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eğer samimi iseniz (6 ay önce)
    Eğer samimi iseniz 25 senedir siyasetçilerin servetinin nereden nereye geldiğine bakın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (6 ay önce)
    yeşilyurt belediyesi insan kaçakçılığı yaptı birşey çıkmadı.yaptığı binalar yıkıldı birşey olmadı.seçim öncesi göstermelik operasyon yapıyorlar
    %96
    %4
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (6 ay önce)
    Balık baştan kokar derler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (6 ay önce)
    Çalışıyor belediye :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Evet, gayet güzel ÇALışıyorlar :))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gizli (6 ay önce)
    Gizlilik kararı alınmış, niçin gizlilik kararı alınmış?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cercis44 (6 ay önce)
    Kokuşmuş belediye günolmaya ki Bi pisligi daha ortaya çıkmasın çınar dönemi tarihe yazıldı efsane yolsuzluklarıyla kim ki milletin hakkını yiyorsa zehir zıkkım olsun burnundan gelsin hesabı ahirete kalmasın butarftada çıksın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Bu belediyede yöneticiler alttan gelen evrakları okumadan mi imzalıyorlar? Her türlü problem bu belediyede.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Joker (6 ay önce)
    İyi oldu abi valla iyi oldu.. yerel seçimlerde hakettikleri verir inşallah Malatya halkı..bukdar dalavere nedir ya... Allah korkusu da kalmamış böylelerinde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 ay önce)
    Şaşırdık mi hayır burası Yeşilyurt Belediyesi normal.belki de buz dağının görünen yüzü
    %100
    %0
    Yanıtla