SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyespor 'Masa Başı' Yapıyor

0
Güncellendi - 2017-10-04 04:18:39
Yeşilyurt Belediyespor 'Masa Başı' Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından organize edilen  2017-2018 Sezonu Masa Tenisi Türkiye Ligleri başlıyor.

7-8 Ekim tarihlerinde Adana 'da 1. Etap Müsabakaları ile başlayacak olan Türkiye 2.Liginde mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon İlk 5 takımın Türkiye 1. Ligine yükseldiği 2. Ligde, ligi 6. sırada tamamlayan yeşil turunculular, yeni sezona yoğun bir antrenman programı ile hazırlanıyor. Geçen sezon takımda yer alan 2 oyuncusuyla yollarını ayıran Yeşilyurt Belediyespor yeni sezonda Antalya Büyükşehir Belediyespor’dan Cüneyt Köksal ve Bitlis Gençlikspor’dan Fesih Turdu ile anlaştı.

Takımın hem antrenörü hem de kaptanı olan Orhan Altay nezaretinde çalışan turuncu yeşilliler, bu sezon özellikle yetenekleri ile isimlerinden söz ettiren ve kulübün alt yapısından yetişen yıldız sporcular Akif Şahin ve Mehmet Altay ' ı da tecrübe kazanmaları için A takım kadrosuna dahil etti.

Adana' da sezona merhaba diyecek olan Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımının karşılaşacağı rakipleri şöyle:

Yeşilyurt Belediyespor - Ankara Etimesgut Belediyespor

Yeşilyurt Belediyespor- İstanbul Vmtd Spor

Yeşilyurt Belediyespor-İstanbul Haydarspor

Yeşilyurt Belediyespor - İzmir Kontekspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız