SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Meclisi Toplandı, Denetim Komisyonu Seçildi

0
Güncellendi - 2019-01-09 07:08:04
Yeşilyurt Meclisi Toplandı, Denetim Komisyonu Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2019 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlenirken gündemdeki maddeler de ilgili komisyonun raporu doğrultusunda karara bağlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Çınar başkanlığında yapılan toplantı Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Gündem dışı verilen tekliflerin gündeme alınmasının ardından Denetim Komisyonunda yer alacak isimler gizli oylama ile belli oldu. Seçimler sonucunda Hacı Mehmet Aydemir, Murat Karapınar, Ramazan Şahin, Ali Özşeker ve Hasan Hüseyin Özkaraman denetim komisyonuna seçildiler.

Çınar’a kredi yetkisi

Öte yandan 2019 yılında da İller Bankası başta olmak üzere Toplu Konut İdaresi, diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile bankalardan kullanılacak krediler ile yapılacak bütün iş ve işlemler için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yetki verilmesine yönelik Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi kabul edilirken, Yeşilyurt Belediye bünyesinde Sözleşmeli Mühendis ve Avukat çalıştırılmasına ilişkin teklif kabul edildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını 05 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mücahid a (5 yıl önce)
    Denetleme yok ki denetleme komisyonu seciyorsunuz turgut ozsl mahallesinde yaptığınız bina daha dogrusu yapamadığınız aylardır inşaat bahanesiyle kamuya acik yolu kapattiniz cocuklarimiz sehrin göbeğinde çamurlara basa basa korkarak okula gidiyor yaşlılar camiye gidemiyor evimize ulasmak icin metrelerce yol dolasiyoruz insaat belediyenin olunca yol kapatma hurriyetiniz mi var vatandasa huzmet degil cefa yapilan
    0
    0
    Yanıtla