SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'a Kurayla 240 TYP İşçisi

0
Güncellendi - 2018-05-02 21:14:14
Yeşilyurt'a Kurayla 240 TYP İşçisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 240 personel alımı yaptı.

Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde de istihdam edilecek personeller için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde  gerçekleştirilen kura çekimine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Muaz İçen, İŞKUR yetkilileri ile İŞ-KUR Müdürlüğüne iş başvurusu yapan vatandaşlar hazır bulundu.

530 KİŞİ BAŞVURDU, 240 KİŞİ İŞE GİRDİ

Noter gözetiminde gerçekleşen kura çekimi sonucunda; işe girmek için başvuru yapan 530 aday arasından 240 kişi Yeşilyurt Belediyesinde işe girmeye hak kazandı.

Yeşilyurt Belediyesinde altı ay boyunca istihdam edilecek personeller, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapacaklar.

“İŞE GİRMEYE HAK KAZANAN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

İşe girmeye hak kazanan vatandaşlara ‘hayırlı olsun’ dileklerini paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, “Yeşilyurt Belediyesi ile Malatya İŞ-Kur Müdürlüğü arasındaki ‘Toplum Yararına Çalışma’ Programı kapsamında Yeşilyurt Belediyesinde işe girmek için başvuru yapan 530 kişi arasında kura çekimini yaptık. Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi neticesinde isimleri açıklanan 240 vatandaşımız Yeşilyurt Belediyesinde altı ay boyunca istihdam edilecektir.  Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinde görevlendirilecek olan vatandaşlarımız için İŞ-KUR’un bize vermiş olduğu çalışma programını aynen uygulayacağız, çalışma saatlerini buna göre belirleyeceğiz, sosyal hakları yerine getireceğiz. İşe girmeye hak kazanıp bizimle aynı mesaiyi paylaşacak olan tüm vatandaşlarımıza hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hamza (5 yıl önce)
    Kurada çıkanlara hayırlı olsun. İMPARATOR'UN (NACİ ABİ) VAR OLDUĞU YERDE GÜVENDE HİSSEDİYOR İNSAN KENDİNİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu köşebaşı sakini (5 yıl önce)
    Naci abimde oradaymış.Seni gördüğüme sevindim naci reis
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    bu sefer baklava yok :) kurada çıkanlara hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla