SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeterince Pozisyonlara Girdik Ama.."

0
Güncellendi - 2018-09-22 17:18:14
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Bulut, "İlk yarıda baskılı oynamak istedik. Bunu da iyi başardık. Golümüzü de bulduk. Rakibimiz ikinci yarı kırmızı kart gördükten sonra nedense futbolcularımız 'rahat maçı alırız' diye düşündüler. Yeterince pozisyonlara girdik ama maalesef kalenin önünde o son vuruşu yapıp, 2-3-4. golü yapamadık. O yüzden boşu boşuna futbolcular strese girdi. Futbolcularımız biraz gergindi. Ben takımımı tebrik ediyorum. Böyle sıcak havada, 13.30'da oynanan bir maçta iyi oynayarak, golü atarak, fazla pozisyon vermeden maçı kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza iyi bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

Bulut, yeterince pozisyona girdiklerini ancak bu pozisyonları gole çevirmede eksikliklerinin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Geçen seneden de böyle bir sorunumuz vardı. Topu kaleye, ceza sahasına kadar getiriyoruz son vuruş, son konsantrasyon, istek, inanmak eksik kalıyor. Futbolcu olarak gol atacağına inanman lazım. O bizde bugün biraz eksikti. Geçen hafta Beşiktaş maçında da aynı şekilde oldu. Yeterince pozisyona giriyoruz ama pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü önümüzde zor maçlar var. Önümüzdeki maçlarda bu kadar pozisyon bulamayabilirsin, bulduğun 3-4 pozisyonu değerlendirmen lazım yoksa cezalandırılıyorsun."

Formayı verirken adaletli olmaya çalıştığını belirten Bulut, "Kim sahada iyi performans gösteriyorsa onun sahada takıma katkısını sağlamaya çalışıyorum. Performansları düşük olan arkadaşları zaman zaman yedeğe çekip, konuşuyoruz. Bazı oyuncuların biraz daha zamana ihtiyacı oluyor. O arkadaşlarımızda önümüzdeki haftalarda kendilerini toparlayıp, takıma katkı sağlayacaktır. Bu sene 22 kişilik bir kadromuz var. Forma rekabeti zaten benim istediğim bir şeydi. Transferleri de o şekilde yaptık. Hiç kimsenin ilk 11 oynayacak diye bir garantisi olmayacak. Kim iyiyse, o hafta takımımıza katkı sağlayacaksa onu sahada oynatacağız" şeklinde konuştu.

Bulut, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Danijel Aleksic'in durumunun çekilecek olan MR'dan sonra netlik kazanacağını kaydetti.

ÇAYKUR RİZE CEPHESİ

Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca ise, ilk yarıda iki takımın dengeli bir oyun sergilediğini ancak ilk yarının sonlarında yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklama yapan Karaca, "Oyunun özellikle ilk devresinde iki takımda karşılıklı dengeli bir oyun sergiledi. İlk yarının son dakikasında çok basit bir gol yedik ve 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarıda oyunu kontrollü oynadık. Bir oyuncumuz atıldıktan sonra oyun planlarında bayağı bir değişiklik oldu. İstediğimiz skoru elde edemedik. Mağlup olduk üzgünüz" dedi.

Karaca, bir gazetecinin, 'Mücadelenin bu saatte sıcak havada oynanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna, "Tabi ki özellikle bu bölgede bu mevsimde hava bizim oralara göre bayağı bir sıcak oluyor. Bu saatte oynanması arzu ettiğimiz bir şey değil. Her iki takım oyuncuları da sıcaktan dolayı agresif bir oyun sergileyemedi. Yapacak bir şey yok" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Misafir 44007 (5 yıl önce)
    Takimimiz kollektif oynamiyor birkac kisiyle ani ataklara kalkiyor, top oyuncularimizdayken topsuz kosu bindirme hareketlenme cok az oldugundan pozisyon bulmakta zorlaniyoruz. Buldugumuz pozisyonlarin coguda oyuncu kalitesinden eriyor.Yapacak birsey yok ,Aleksic ve Guilerme olmasa maclarda resmen gozumuz pas tutacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Ocakta iyi bir forvet lazım başka altarnatif yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (5 yıl önce)
    Takımımız kötü değil lakin oynadığı oyun hiç zevk vermiyor.Ciddi derecede temposuz oynuyoruz .Bu kadroyla nasıl oluyor da bu kadar defans oynuyoruz anlamıyorum.Kesinlikle takım kurgusu ve oyun anlayışında hafiften rotasyon yapılmalı.Takviyeye bence ihtiyaç yok.Başkanı ve teknik ekipten memnunum ama azıcık daha zevk veren futbol istiyoruz hepsi bu.Takımımıza başarılar dilerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    adaletten bahsediyon hoca çok iyi oynayan ereni çıkar 15 maçtır gol atamayan boutalibi al..sonra adaletten bahset
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren 45 dk boyunca bir tane hava topu alamadı.aynı zamanda erenin top kontrolude zayıf boutaib 10 gomlek daha ustun
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Takıma sahip çıkılması gerekir 4 bin değil dün ondörtbin seyirci olsa idi skor çok farklı olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Erol hoca cok iyi bir hoca. Degeri ni bilelim. Ertugrul Saglam gibi korkak degil. Elinde ki oyuncular la en iyi oyunu oynatiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Durumumuz hiçde kötü değil.Kulübün uzun vadeli başarıları için özeleştirilerde bulunuyoruz.Takım bugün 4 tane futbolcunun sırtında gidiyorsa o noktada tabiki eleştirilerimiz olacak.günlük başarılar gözlerimizi kör etmemeli.Sadık ve Mina cansiperane bir şekilde mücadele ederken Donald,Adem ve Bautaib efendi sahada piknik yapamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Sayın Erol hocam takımımıza defansif oyun anlayışını yerlrştirdiğiniz tartışılmaz bir gerçektir. Ama taktiktir. Tutar mı tutar. Başarılı olduğunuz bir gerçek. Ancak size tek bir eleştirim olacak. Sadece 1 eleştiri. Adem büyük nasıl ilk 11 i hakkediyor da oynatıyorsunuz. Perreira dan da dan daha mı iyi? Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Oyuncuya ihtiyaç yok. Kaliteli taraftara ihtiyaç var. Rakip ve hakeme baskı kurabilen, her maç oraya gidecek en az 20000 kişiye ihtiyaç var. Daha maçın başında geri pas attı diye kendi futbolcusuna tepki gösteren, gol atamadı diye dışarı diye bağıran,Kendi fut olcusunu 1 0 öndeyken 90. Dakikada yuhalayan taraftara ihtiyaç yok.Takıma destek vermeyeceksen gelme kardeşim. 30 lira para verince herşeye hakkın olduğunu düşünüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim ben dün maçtaydım ve bu yazdıklarının hiç biri olmadı yapma Allaha aşkına canını yediğim kimin gardaşı
    0
    0
    Yanıtla
  • Dışarı diye Konya maçında Boutaibe bagirildi. Rize maçı 90 da boutaib golü kaçırınca yuhlanmadi mi? Yoksa başka maci mi izledin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Gidiyorız gittiğimizdeki rezillikleri görseniz ben ve ekibim ena5 kişi ama standart 10 kişi gideriz 12 yaşından 55yaşa kadar insanla wcler pislik sular akmaz koltuklar trübünüpislik götürüyor haftada bir temizlenenezni 6 günde allah şahit koltuklara orurulacağı yok güvenliğe koltuğu soruyosun azarlanıyosun kısacası kulupte staddan kim sorumluysa ilgilenmiyo bşz 15 kişi bbaşlafok gitmeye 10A düştü vallahibilllahi sebeppislik çocuklar malatyaya yakışmıyor bileri 15-20 yapma daha fazla olsunama hiznetide düzgün yap wcdw su akmanası nasım bişeem
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet çoooooooooooook haklısın dediklerine % de yüz katılıyorum küfürden başka bir şey bilmiyorlar onlar gelmesin maça ihtiyaç yok konya maçını alsaydık liderdik geri...
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Sayın erol hocam bana göre bu bütçeli takımımızı senden iyi oynatacak yerli hoca yok eline yüregine saglik senin transfer listende olan guelherme ve aleksic nasil futbol bilgin oldugunu ıspatliyor keske imkanımız olsada senin istedigin forvet ve sol sag bek alabilsek o zaman eminim ki bu takim ligde durdurulamaz yorganimiza gore ayagimizi uzatiriz hocamiza guvenir yanında dururuz biz bu ligde 2 3 sezon daha geçirirsek dahada bütceli bir takim oluruz bu halden memnun olmayan ya eski malatyasporun durumunu bilmiyor yada Malatya lı degil diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    takımı eleştireceğine federasyon u eleştir parayı seren takımların durumu ortada arap ülkeleri o tkımlardan futbolcu transfer etmese vay hallerine mantıklı olun ve bu takımın yönetimin yanında durun.öncelik şehir ve temsili takımı olmalı az bütçe ile olması gereken yapılıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    hiç sevmediğim insan tipi iyi gün dostu olandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    4 bin küsür biletili taraftarla bu takım superlig de nasıl kalıcı olacak nasıl büyük beklentilere gireciğiz 27 binli stada az diyorken bu stad nasıl dolacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Taraftarın iki dakika tepkisi golü getirdi bence galibiyetin mimarı taraftar. Takımın biraz daha öz güven kazanması gerekli sürekli defans yaparak olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Elestiri yapmadan once maca gelin biraz elinizi tasin altina koyun. Anca elestiri takim 6. Sirada halen memnuniyetsizlik. Tamam 2 3 olmasi lazmdi ama sonuca bakmak lazm. Bu sicakta biz oturdugumz yerde rahatsiz olduk adamlar 90 dk kostu biraz empati biraz anlayis. Taraftar grubunun buyuk cogunlugu super ligi haketmiyor bence
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    İYİ DEĞİLİZ AMMA LİDERLE ARAMIZDA 3 PUAN VAR BU YIL GEÇEN YILA GÖRE BİZDEN DAHA KÖTÜ TAKIMLAR VAR BU YÜZDEN ENDİŞEYE GEREK YOK İLK YARIDA 25 PUAN TOPLARSAK PAÇAYI RAHAT YIRTARIZ MAÇLARA GİDİN MAÇLARA BUNDAN SONRA BİZE DÜŞEN BU
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Erzurum aksam 8 de oynuyor.Biz bu saatte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Forvet almadık tasarruf ettik diyen Ali Ravcı forvet oynayabilir Yoksa Şişmanoğlu mu oynayacak bonservisi elinde diye sakatları topladılar Şimdi de forvet yok öyle mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bişeyi de beğen be adam...Çok bilmişlerdir gibisiniz...
    0
    0
    Yanıtla