SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıkıcı Deprem Anlarının Yeni Görüntüleri

Yıkıcı Deprem Anlarının Yeni Görüntüleri
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'daki şiddeti, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sırasında yaşananlar Malatya kent merkezindeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde özellikle ikinci depremde binaların yıkılması ve insanların yaşadığı panik görülüyor.

İlk görüntülerde Sanayi Kavşağı'ndaki kamera açısının üst tarafında onlarca insana mezar olan Avşar Oteli'nin çökmesi ve ortamın toz- duman olması kaydı bulunuyor.

Tevfik Temelli Caddesi'nde enkaz çalışmaları sırasında ikinci depremin şiddetinin gözler önüne serildiği görüntülerde, insanların kaçışması yer alıyor.

Çevre Yolu Taştepe Kavşağı'ndaki kameraların kaydettiği görüntülere insanların refüje toplanması yansıyor.

Battalgazi ilçesine bağlı Yeni Hamam Mahallesi Şire Pazarı'ndaki görüntülerde ise enkazda arama kurtarma çalışması yürüten ekip ve vatandaşların ikinci depreme yakalanması, bu sırada yanlarındaki bir binanın kısmen yıkılması yer alıyor.

İnönü Kapalı Çarşısı önündeki kamera görüntüsünü içeren son kayıtlarda da halk arasında "Teze Cami- Yeni Cami" olarak bilinen, sabaha karşı olan depremde büyük çapta yıkılan Hacı Yusuf Taş Camisi'nin ikinci depremin kalan bir bölümünün öğle sonrası olan depremde yıkılması görülüyor.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Polat (1 yıl önce)
    Videoda 2:30 dan sonra yolda çatlaklar oluşuyor
    %100
    %0
    Yanıtla