SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Tepesine Bayrak Dikildi

0
Güncellendi - 2019-08-04 03:11:26
Yıldız Tepesine Bayrak Dikildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Yıldız Tepesi'ne Türk bayrağı dikildi.

Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz, iklim koşulları nedeniyle yıpranan Yıldız Tepesi mevkisindeki Türk bayrağının değiştirilmesi talimatını verdi. Yenilenen Türk bayrağı, 10 metre boyundaki direğe asıldı.

Ersöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayrağının aşırı rüzgardan dolayı yıprandığını belirterek, "Yeni bayrağımızı tekrardan bulunduğu yere astık. Kaymakamlık olarak ilçemizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız. Türkiye'nin neresinde olursa olsun Türk bayrağımızı her yerde dalgalandıracağız." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız