SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldıztepe'ye 'Kuleli' Rekreasyon Projesi..

Yıldıztepe'ye 'Kuleli' Rekreasyon Projesi..
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından, hali hazırda karasal yayın verici istasyonlarına ait direklerle çevre ve görüntü kirliliğine de sahne olan şehrin doğu girişindeki Yıldıztepe’ye yapılacak olan “Yıldıztepe Rekreasyon* Projesi”nin maket görselleri ortaya çıktı.

Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında fizibilite protokolü imzalanan ve Doğu Anadolu bölgesinde ilk olma özelliği taşıyacak olan “Yıldıztepe Rekreasyon Projesi”nde şehrin Doğu girişine dev kule ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif tesisler yapılacak.  

Proje kapsamında kule, seyir terası, teleferik, restoranlar, kafeteryalar, gezi bahçesi, çocuk oyun alanları, adrenalin park, amfi tiyatro, su öğeleri, gözlem alanı, hortikültürel terapi alanları, cam kafeterya, konser alanı, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş yolları, doğa sporları ile ilgili birçok alan yer alacak.  

Toplam 325 bin metrekare alana yapılacak olan Yıldıztepe Rekreasyon Projesi’nin hayata geçirilmesi için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in çalışma ve girişimlerini sürdürdüğü ve yakın zamanda projesiyle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendireceği öğrenildi.  

*REKREASYON: Bir bölgeyi insanların eğlenme, dinlenme amacıyla kullanabilecekleri bir duruma getirme

malatyahaber.com

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Yerelli (1 yıl önce)
    Harika olur...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    başkanım şehrin doğu tarafını geliştirin,karayollarının yeri alın başkanım.artık şehrin içinde kaldı .orayı sosyal alan yapın.zafer mahallesi ve çöşnük niye fahrı kayhan gibi olmasın .selamlar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yıldız tepenin eski tarihi adı yıkık handır orada yıllar önce papaz yetiştirilen mektep varmış venk dağından ulaşan su olukları mevcutmuş orası çok eski ve tarihi bir bölge ve bu projeninde oraya yapılması düşündürücü doğrusu
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Türkiye'nin bütün şehirlerinde önemli hizmetler yapılıyor bizlerin istifasına sunuluyor.Bu projede Malatya'mız için önemli hizmet emeği geçenleri kutluyorum.Özellikle genç arkadaşlara seslenmek istiyorum.Bundan 30-35 yıl önceki bütün şehir ve ilçelerimizin fotograflarını görüp bu günki ile kıyaslamanız bile ülkemizin nereden nereye geldiğinin önemli bir belgesi olduğunun ispatı olduğunu göreceklerdir.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Malatyanın 50 yıl öncesinide bilirim.50 yıl önce üreten,insanlara iş,ekmek vaad eden fabrikalar vardı.Gençlere gelecek vaad edemiyenler bunlarla göz boyamaya çalışırlar.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Hadi ordan sanırım 1,2,3, organizeye hiç uğramamışsın.Eskiden tolam 10-15 fabrika vardı şimdi 950 adet var
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Hadi oradan.Sümerbank,Tekel,Et ve Balık gibi avrupa çapında büyük fabrikalarda onbinlerce insan ekmek yiyiyordu.Daha önemlisi bunlar devletin kurumlarıydı.O senin bahsettiğin Kantar Bursada ancak kestane tartar.Bu kurumların yanından bile geçemez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Ruhi isimli kullanıcı yorumuna
    padişahım çok yaşa.30-35 yıl öncede 30-35 yıl önce malatya ne idi ne oldu diyenler,daha daha 30-35 yıl öncede malatya ne idi ne oldu diyenler vardı.dünya değişiyor gelişiyor,eğer sen herkesten daha ileri gitmişsen bir anlamı olur.bir ev, bir araba ,asgari ücret zenginlik sayılıyor.yanlış politikalarla milyonları kırsaldan almış şehre yığmışsın,park ve bahçelerde gezip dursunlar.ülke ve insanlar ödenemeyecek borç içerisine düşmüş,seçimlerden sonra ,muhalefet gerçek bir enkaz devralacak.işte o zaman ülkenin geldiği noktayı göreceğiz şimdi herşey gizleniyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sandık2023 (1 yıl önce)
    Seçime 5 ay kala heeee...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Cengiz (1 yıl önce)
    Konum olarak Malatya nin en iyi izlenebileceği yer. Gidenler bilir Erzurumda doğu tarafındaki Tabyalara çıktığınızda bütün şehir ayaklarınızın altındadır. Burası konum olarak ve yükseklik olarak daha iyi.Tamamlandığında sosyal alanlari ve kulesiyle muhtesem bir yer olur diye düşünüyorum. Emegi gecenlere simdiden tesekkurler.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Nazım İlhan (1 yıl önce)
    İnşaallah resimdeki gibi olur
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MALATYA SEVDALISI (1 yıl önce)
    Projeyi yapan mimarların eline sağlık. 10 numara proje olmuş.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • SERDAR (1 yıl önce)
    Öncelikle amacın güzel olduğunun farkındalığını belirterek bu vb projelerin günümüz ekonomik kriz içerisinde ne kadar gerekli ve anlamlı olduğunu sorgulamak gerekir, tabiat parkı dahil şu an hangi para ile yapılıyor hayır madem ki paramız var ise 2+1 bir mesken daire için neden 300 TL. su faturası ödüyoruz yada neden ekmeği 5 TL' ye yiyoruz. Çuvaldızdan önce iğneği bir deneyelim alkış tutmak simaları ezberlenmiş belediye personeli gibi maaş alan gereksiz kahve köşesi insanları için normal çünkü adam şakşakçı, o denli görev aşkına sahip belediye memurlarımızın batı ile tek ulaşımımız olan çevreyolunu görmemeleri de vizyon ve misyonlarının hakkını verdiklerini gösteriyor. İyi günlerde çimlerde mültecilerle yayılmanız dileğiyle Malatya...
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Umarım yapılır hep söyleniyor ama bakalım kısa bi zamanda yaparlar İNŞALLAH
    %50
    %50
    Yanıtla
  • halil (1 yıl önce)
    proje güzel görünüyor.bir an önce yapılıp hizmete sunulur inşallah. Malatya için değer.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • herhangibiri (1 yıl önce)
    ne yapın edin ucube birşey yapmayın...yapmış olmak içi yapmayın da
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Habib (1 yıl önce)
    Şükran Erdoğan, Şükran Malatya. Bizim Halebimez gibi güzel sehirr.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • ANA YURDUN YETİM EVLATYARI (1 yıl önce)Habib isimli kullanıcı yorumuna
    sen suri galiba tabi şükran şükran der durursun bu ülkenin yağını da gaymağınıda siz yiyosunuz biz sizler için çalışıyoruz amele gibi sen nargileni söndürme diye her sene bi çocuk daha yap diye
    %64
    %36
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Proje güzel görünüyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Ne zamandır söyleniyor ama malesef tık yok
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Battal (1 yıl önce)
    Hadi bakalım,iyi görünüyor..
    %73
    %27
    Yanıtla