SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yine En İyisini Yapmak İçin Çaba Göstereceğim"

0
Güncellendi - 2021-08-21 09:15:46
A- A+ PAYLAŞ

Kalp Damar Cerrahisi alanında Türkiye'nin sayılı hekimlerinden biri olan Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu, özel sağlık sektörüne geçti.  Yaklaşık 22 yıl boyunca İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Kalp Damar Cerrahisi alanında yaptığı yüzlerce başarılı ameliyat ile Türkiye'nin marka hekimlerinden biri haline gelen Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu, emekli olduktan sonra Gözde Grubu ile anlaştı. Prof. Dr. Battaloğlu, "22 yıl Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çalıştım. Bu süre zarfında Malatya'ya hizmet etmekten büyük gurur duydum. Malatya'ya hizmetimi Gözde Grubu bünyesinde devam ettirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu'nun Özel Gözde Akademi Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayacağını düzenlediği basın toplantısıyla duyuran Malatya Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. İbrahim Karaman, Türkiye'nin ve dünyanın içerisinde bulunduğu olumsuz şartları bahane göstererek yerinde saymadıklarını, sağlık alanında fiziki, tıbbı cihaz ve diğer teknolojik yatırımlara devam etmenin yanı sıra Türkiye'de marka olmuş hekimleri kadrolarına katmaya devam ettiklerini, bu kapsamda Malatya'ya hizmet etmiş, kalp-damar cerrahisi alanında Türkiye'nin seçkin isimlerinden biri olan Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu'nun bundan böyle Malatya'ya hizmetini Gözde Grubu çatısı altında devam ettireceğini söyledi.

Kendisiyle çalışmaktan büyük gurur duyacaklarını ifade eden Dr. İbrahim Karaman, "Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu, Malatya'nın ve Türkiye'nin gözbebeği olan bir hocam. Bundan sonra da Malatya ve çevresindeki hastalara şifa dağıtmaya devam edecek. Gözde Hastanesine katılmasından dolayı  gurur duyuyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

"Yeni uygulamalarla hizmet yelpazemizi genişletiyoruz"

Gözde Grubu'nun sadece Malatya'da değil İzmir'de son yıllarda sağlık alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini ve Malatyalıların gurur duyacağı bir marka haline geldiğine vurgu yapan Karaman şunları söyledi:

"Gözde Grubu, Malatya'da doğdu ve Malatya'nın katkısıyla bugün herkesin gurur duyacağı önemli bir sağlık kuruluşu haline geldi. Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu olumsuz şartları bahane göstererek yerinde saymadı. Yatırımlarına devam ediyor. Milyonlarca lira ile İzmir'de Gözde grubu olarak artık bölgede çok ses getiren 7 yıldızlı otel konforunda hastanemizi hizmete açtık. Son teknolojik ve dünya standartlarındaki tıbbi cihaz ve aletlerinin yanı sıra nitelikli hekim ve sağlık personeli kadrosuyla hakikaten Malatyalıların grur duyacağı bir yatırım oldu.Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmeyen Da Vinci robot teknolojisi bu hastanemizde mevcut. Teknolojiyi kullanabilecek Türkiye'deki sayılı hekimlerden bir kaç tanesi hastanemizde görev yapmaktadır. Kadın Doğum, Genel Cerrahi ve Üroloji gibi tıp dallarında dünya çapında sağlık hizmetleri sunulmaktadır. Sağlık alanında fiziksel ve teknolojik tıbbi cihaz anlamındaki yatırımlarımıszı sürdürürken bir yandan da nitelikli hekim kadromuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni uygulamalarla hizmet yelpazemizi genişletiyoruz."

"Yine en iyisini yapmak için çaba göstereceğim"

22 yıl Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çalıştıktan sonra emekli olan ve Gözde Akademi Hastanesine geçen Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu ise "Gözde grubunun gösterdiği yüksek ilgi ve başarıları nedeniyle burayı tercih ettim. Hizmetimi Malatya'da devam ettirmek, yine en iyisini yapmak için çabalarımı sürdüreceğim. Malatya'ya hizmet etmekten hep gurur duydum" diye konuştu.

Toplantıya, Karaman ve Battaloğlu'nun yanı sıra Gözde Akademi Hastanesi'nin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Bülent Bozyiğit de katıldı.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bazı doktorlarımızda özel hastanelerin verdiği yüksek meblağları ellerinin tersiyle iterek devlette çalışmaya devam ediyorlar. Tercih meselesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (2 yıl önce)
    Adam diyor hizmet vereceğim ya Allah aşkına memurum basit birşey için bile gitsem özel hastaneye 200 TL den aşağı bırakmıyorum şimdi sana gariban nasıl gelsin hocam desene gariban gitsin asistan dan tedavi alsın herşey para değil hocam para değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • arguvanlı (2 yıl önce)
    Desene bundan sonra parası olan sizden tedavi alacak gariban da asistana gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    babamın yaklaşık 17 yıl önce by- pass ameliyatı yapmış ve sağlığına kavuşturmuştu Allah bin kere razı olsun. Ama benim kafamda şöyle bir soru işareti var. Özel hastaneler bu tarz ameliyatları yapabilecek donanıma sahip mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sadece Malatya'da değil, Türkiye'nin bütün illerinde, mesleğinde başarılı kariyer sahibi olmuş yani marka olmuş bütün hekimleri özel hastaneler bünyesine alıyor. Yani bir anlamda transfer ediyor.Doktor açısından tabi ki daha iyi bir kazanç, bunu kesinlikle yadırgamıyorum, kazandıkları para son kuruşuna kadar helal olsun.Sonuçta insanlara sağlık dağıtıyorlar.Fakat işin diğer boyutu ; parası olmayan fakir fukara,garip gureba böyle kaliteli, başarılı hekimlerden faydalanamayacak. Bu çok üzücü. Demem o ki devlet ya da üniversiteler bünyesindeki bu nadide hekimlere hak ettiklerini ve daha fazlasını verseler de özel hastanelerde tedavi olmaya durumu olmayan gariplerde faydalansa çok çok iyi olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Birdesen (2 yıl önce)
    2012 yılında Ankara'dan gelerek Bektaş Hocama eşimin baypas ameliyatını yaptırdık , gerçekten mesleğinde başarılı ,harika bir doktor,başarıları daim ,yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR KAYAGÜL (2 yıl önce)
    Hocam 10 numara 5 yıldızlı insansınız. Sizden istirhamımız Malatyada kalınız lütfen.. Bizim size ihtiyacımız var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Hocam Allah sizden Sezai hocamdan razı olsun tırnağınıza taş değdirmesin sağlıklı uzun ömürler versin sizler Malatya’nın gururusunuz onurusunuz sizlerin hakkını Malatya olarak ödeyemeyiz. Allah başarılarınızı daim etsin. Saygılarımla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Uğur (2 yıl önce)
    Bektaş hocam dünyanın en büyük anivezirmasını değiştiren tek hocadır bu ameliyatı dünyada makalesi yayınlanan bir hocadan. Malatya'da kaldığı için gözde grubuna teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    İnşallah Malatya'yi terk etmez İnönü üniversitesi için büyük bir kayıp ,daha öncede Ramazan Özdemir hocamız gitmişti,temennimiz Sezai Yılmaz hocamız üniversiteyi terk etmez diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selvi (2 yıl önce)
    Haberi kaç paraya yayınladınız :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nereden çıktı şimdi bu, selvi kardeş?
    0
    0
    Yanıtla