SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2 Futbolcuyla Daha Görüşüyor

0
Güncellendi - 2018-08-01 16:41:22
YMS 2 Futbolcuyla Daha Görüşüyor
A- A+ PAYLAŞ

Transferde geç kaldığı için eleştirilen Yeni Malatyaspor'da yönetim, Mitchell Donald transferinin ardından Agbonlahor (fotoğraftaki) ve Guilherme'ye de imza attırmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor'da trasferde bombalar üst üste patlamaya başladı.

Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile her konuda anlaşarak, 2 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılılar, geçen sezon İngiliz ekibi Aston Villa'da forma giyen 32 yaşındaki forvet Agbonlahor ile Benevento formasını giyen sağ kanat oyuncusu Guilherme Costa Marques'i kadrosuna katmak istiyor.

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor, tecrübeli futbolcu Gabriel Imuetinyan Agbonlahor ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor'un lman stoper Philipp Wollscheid ile de ilgilendiği iddia ediliyor.

1986 İngiltere doğumlu 1,80 metre boyundaki santrafor, geçen sezon Championship ekibi Aston Villa'da forma giydi. Geçen sezon 6 karşılaşmada 284 dakika görev alan Agbonlahor, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Premier League'de 322 karşılaşmada 73 gol, 47 asistle oynayan golcü futbolcu, Championship'te 30 karşılaşmada 2 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Aston Villa'da forma giydiği 391 karşılaşmada 86 gol, 57 asistlik performans ortaya koyan Agbonlahor'un İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erdi.

27 yaşında ve 1,74 metre boyundaki Guilherme Costa Marques, Brezilya Três Rios doğumlu. İtalya 2.Lig ekibi Benevento'nun formasını giyen Guilherme'nin kulübüyle 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sağ kanadın yanı sıra forvet ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Guilherme Costa Marques; SC Braga, Gil Vicente FC, SC Braga B ve Legia Warszawa  takımlarının formalarını giydi.

Geçen sezon İtalya Seri A'da Benevento  formasıyla 12 karşılaşmada görev alan  Guilherme Costa Marques , 944 dakika sahada kalırken, 2 gol atıp, 2'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Şu her durumu eleştiren, sürekli karamsarlık pompalayan, hep aldatıldığını sanan, takımı sezon sonunda küme düşüren, kendi aklından başkasını beğenmeyen, hasudiliğinden yönetime sürekli çakan, paranoya sendromlu kitle acaba bi bizim memlekette mi var? çözemedim gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Avrupada ıskartaya çıkmış futbolcuların emekliliklerini geçireceği bir kulüp olduk.hepsi gelsinler Dia gibi yattığı yerden para kazanmak için iyi bir seçim yapmış olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali,Genç futbolcu gelirse,acemi.Tecrübeli gelirse,yaşlıAntremanda sakatlanırsa ıskarta diyorsun.Maçlara gitmiyorsun.5 kuruş kulübe faydan YOK.Ama gereksiz yorumların hayli ÇOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (5 yıl önce)
    Geçmişler telefonun başına izlemedikleri adamların arkasından atıp tutuyorlar...Sahi kim gelse beğeneceksiniz..Messi mi?Yemin ediyorum o da gelse bir kulp takarsınız..Amacınız taraftarlık değil sizin ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Yms isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru söyledin üstat bunların çoğu da FB maç biletleri 100 tl oldu diye ikinci yarı boyunca maça gelmeyenler kulube 100 tl faydaları dokunmayan adamlar ordan atıp tutuyorlar işte..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bence yorum yapma adamlar geçen yìl formsuzluklarìndan futbol oynamamì$ dia gibi bize kakalayacaklar bunlari da
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Seyretmemişsiniz.ezbere konuşuyorsun.Her ikiside iyi futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Bu iki futbolcu ile anlaşıldı.Muhtemelen yarın imzalar atılır.Çok yerinde,güzel bir transfer.Malatyasporumuza hayırlı olsun.çekemiyenler çatlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent adamsın. Şu boş yorum yapıp takım ile yönetim arasında fark olduğunu Anlamıyor lar. Herkes gelir geçer biz takımımizin arkasındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Önceki yorumuma ilave Guilherme de çok süper transfer.Bayıldım.Çok teknik, tipik Brezilyalı.Bilek hareketleri müthiş,çok zeki,oyunu çok güzel okuyor.Lehimize çok penaltı yaptırır,çok asist yapar.Tebrikler başkan,tebrikler Erol hocam.Takımımız ikinci Başakşehir olma yolunda çok akıllı transferler.İlk beşi zorlarız bu sene.Seyir zevki yüksek, rahat maçlar izleyeceğiz bu sene inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok sampiyon olacak bir sol beki dahi yok stoper yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Baloondor transfer ler siz anca futbol dan anlamayan cahilleri kandırırsınız bu transferler de sırf adam aldık diye yapılan transferler balon hepside
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol hocanin bilgisi dahilinde olmustur Herkes alim oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Geçmiş başarısını yakalarsa muhteşem transfer olur.Ashly Young,John Carew,Milan Baros gibi yıldızlarla aynı takımda Premier ligde oynamış kendini kanıtlamış.İstikrarla aynı takımda yıllarca oynamış.Daha 31 yaşında kendine gelirse muhteşem olur.Tribünleri doldurur.Haydi Malatyaspor sevdalıları kombine alıp gerçek taraftarlık nedir gösterelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan444 (5 yıl önce)
    Geçen sezon 6 karşılaşmada 284 dakika görev alan Agbonlahor, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.Koca sezonda ikinci lig takimindaki istatisligi,Böyle dünya capinda bir yildiz takima kazandirilirsa şaha kalkar takim tüm imkanlarinizi kullanip alin şu büyük yildizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen kaç gol attın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan444,internete girip;futbolcu istatistiklerini araştırıp,bu rakamları kopyala yapıştırla,millete futboldan çok anlayan adam imajını iyi veriyorsun.Lakin senin gibi .Geçen sene de bir çok futbol bilgini geçinen sözümona çok bilmişler,chabeke,arturo Mina,boutaibe gibi geldikleri takıma, ve o yılki performanslarına göre değerlendirme yapmış,balon,boş,2 lig oyuncusu demişlerdi.Hiç kimsenin adını,sanını bilmedikleri bu oyuncular,Birazcık futboldan anlayanlar tarafından alındılar. takıma uyum sağladılar.Ligler başladığında ,Malatyasporun ligde kalmasında en büyük paya sahip oldular.Mesela, chabeke şu anda Türkiyedeki en iyi sağ açık oynayanlarından,Boutaib en düşük bütçeli bu takımda ,geçmiş istatistikleri çok iyi olan birçok forvet oyuncusunu ezip,Senin bile hayal edemiyeceğin 12 golü süper ligde filelere gönderdi.istatistikler tabiki önemli ama tek başına bazen hiç birşey ifade edemiyebiliyor..İstersen bu istatistiklerini ,mesela Osmanlısporun geçen yıl oyuncuları üzerinde yapsana,şaşırıp kalacaksın.Ama hepsi kapışıldı.Keza Gençlerbirliği.?Hepsi transfer edildi.Biraz geniş düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    bravo kemal bey tespitleriniz çok yerinde... birde yönetim gitsin diyen bir güruh var ki sorma sanırsın ali koçlar, sabancılar, ali ağaoğlu sırada başkan olmaya gelecekler de adil gevrek mani oluyor. BJK FB GS gibi takımlar bile doğru dürüst transfer yapmadı elindekileri de kazanca dönüştürüp satarken bu bizim çok bilmiş taraftarımız neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum
    0
    0
    Yanıtla