SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Alanya İle Hazırlık Maçı Yapacak

0
Güncellendi - 2018-07-17 18:20:44
YMS Alanya İle Hazırlık Maçı Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor'da hazırlık maçlarının programı şekillenmeye başladı.

Yeni Malatyaspor, Bolu Termal'deki birinci etap kamp çalışmaları kapsamında iki hazırlık karşılaşması oynamıştı. Sarı kırmızılıların, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında 3 ya da 4 hazırlık karşılaşması oynaması bekleniyor.

Düzce Topuk Yaylası'nda 14 Temmuz'da başlayan kamp çalışmaları kapsamında teknik-taktik çalışmaları yaparak, oyun sistemi üzerinde duran Yeni Malatyaspor, hazırlık karşılaşmalarıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyor.

Sarı kırmızılılar, Topuk Yaylası'nda 28 Temmuz'a kadar sürecek olan ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını 19 Temmuz'da Süper Lig ekibi Alanyaspor ile oynayacak.

Yeni Malatyaspor, birinci etap kamp çalışmaları kapsamında oynadığı hazırlık karşılaşmalarında Romanya ekipleri Calaraşi'yi 1-0, CSMS Iaşi'yi ise 2-0 mağlup etmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Metin (5 yıl önce)
    Alanya dan fark yiyince takım yönetimin aklı başına gelecektir
    0
    0
    Yanıtla