SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Ankaragücü İle Yaptığı Maçı Kaybetti

YMS, Ankaragücü İle Yaptığı Maçı Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, Süper Ligin yeni takımı Ankaragücü ile Kayseri Ercyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahasında oynadığı Erciyes CUP maçında maçında 3-0 mağlup oldu.

Yeni Malatyaspor maça Cihat Arslan yönetiminde; Oytun, Erşan, Berat, Arda, Ogün, Hüseyin, Atakan, Enes, Aly Malle ve Ferhat'tan oluşan 11'le çıktı. Enes Sb, Yiğit, Merat M., Buğrahan, Daniel, Kerem Alperen, Metehan, Fatih ve Burak Efe de yedek kadroda yer aldılar.

Ankaragücü; Bahadır, Oğuz, Sinan, Abdullah Ç., Marlon, Diack, Pedrinho, Zahid, Tasos, Arıyıbı ve Ali Sowe'den oluşan kadroyla sahada yer alırken, Doğukan, Fıratcan, Alperen, Yasin, Abdullah Duak, Şahverdi, Ali Kaan, Macheda, Eren ve Jese yedekleri oluşturdular.

Ankaragücü; 40. dakikada Ali Sowe, 64. dakikada Federica Macheda ve 89. dakikada Eren Derdiyok'un golleriyle 3-0 galip gelirken, Yeni Malatyaspor 90. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Ankaragücü Sosyal Medya Hesabı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (1 yıl önce)
    Malatyasporumuzu bu duruma düşürenler : Kahrolsunlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Durumda ne var..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Durumda hiç bir şey görmüyorsun ama her yoruma bir durum yaratmışsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Hazırlık maçları ölçü olamaz.Hele lig farkı olan takımların hazırlık maçları asla ölçü değildir.Ancak takımda,penaltı atacak kapasitede oyuncu bile kalmamış.İşte buyrun çok istediğiniz gençlerden oluşan yeni Malatyaspor.Ne diyordu bazı Y.Malatyaspor sevdalıları! geçen sezonlarda oynayanlara , bunlar mı Süper lig oyuncusu?hiç iyi Oynuyamıyorlar!Gönderin gitsin.Gerekirse alt yapıdaki tüm oyuncuları A takıma alıp oynatalım diyorlardı.Zaten kendileri çekip gitti.Parasız aylarca oynuyan profesyonel oyuncularada yok forma aşkı,şerefi yok diye şark kurnazlığı yapıp , futbolcuların parasının aylarca ödenmediğini de bildikleri halde burada utanmadan,sıkılmadan hamaset yaptılar.Bunlar klüpde hiçbir maddi sıkıntının olmadığını,sorun olduğunu söyleyenlerin de yalan söyleyip,klübe ihanet edildiğini bile yazdılar.Malatya tarihinin hiçbir döneminde böyle bozuk bir futbolsever!! profilini ne gördü?Nede duydu?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Filan44 (1 yıl önce)Suphi isimli kullanıcı yorumuna
    Hazırlık maçları ölçüdür.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Süper ligdeki bir takım ile 1.ligdeki bir takımın hazırlık maçı ne zamandan beri ölçü kabul edildi?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bülent 44 (1 yıl önce)
    Eski Takımdan eser kalmamış bu takım bu kadroyla amatöre kadar gider kimse bu takımın çıkmasını beklemesin adil nasıl aldıysan öyle bırakmalıydın hesabını vermeden gittin iyi kaçtın tereyağından kıl çeker gibi kaçtın işin uzmanısın anlaşılan! ₺₺₺₺
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Amatörde bir Malatyaspor var yetmiyormu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aslında yetiyordu..Ancak a.gevrek başkanın klübün içini öyle boşaltmışki takım1.lig e bile dayanamıyacak hale gelmiş.Klübü amatöre hazır hale getirmiş durumda.Yoksa 1 takım yeterdi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Baba (1 yıl önce)
    Gençler oynasın diyordunuz, oynuyorlar.
    %80
    %20
    Yanıtla