SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Depremde Ölen Kalecisinin Alacağını Hâlâ Ödememiş

YMS, Depremde Ölen Kalecisinin Alacağını Hâlâ Ödememiş
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un, 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak ölen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın alacağı olan miktarı halen ailesine halen ödemediği ortaya çıktı. 

6 Şubat depremlerinin ardından 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor, gelecek sezon için de aynı yönde karar alınması için TFF’ye başvuruya hazırlanırken, kulüp de büyük bir vefasızlık örneğini kendi açıklamasıyla duyurdu.

Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Fırat Vuran düzenlenen basın toplantısında takımın borcunun kapatılması için çeşitli görüşmeler yaptıklarını dile getirmiş ve futbolcu alacaklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.

6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın Yeni Malatyaspor’dan 403 bin TL alacağı ve bu borcun geçen süre içinde ödenmediği kaydedildi. Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Fırat Vuran, “Rahmetli Ahmet Eyyüp’e (Ahmet Eyüp Türkaslan) 403 bin TL borcumuz var onu da kısa sürede vereceğiz.” dedi.

Enkaz altında kalması sonucu ölen kaleci Ahmet Eyyüp Türkaslan için Yeni Malatyaspor Kulubünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yeni Malatyaspor: Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Seni unutmayacağız güzel insan” denilmişti.

Kaleci Ahmet Eyyüp’ün eşi Kübra Türkaslan ise enkazdan sağ kurtarılmıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • uğur tn (10 ay önce)
    Biri yazmış malatyamızı rezil etme diye yahu daha önce çok itibarlıydı da sanki bu şehirin takımı bide rezil etme diye yazmışlar çok güldüm. Yahu malatyada ki spor kulüpleri malatyalı uyanık ve de yoldan sapmış cingözlerin zengin olma aracıdır yani bu durumda efsane malatyaspor ve yeni malatyaspor örneklerdir ki dünya da hiç bir yerde bir şehirde batan 2 spor kulübü yoktur, göremezsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (10 ay önce)
    yeni malatyaspor başkanı ahmet yaman .. madem paran yok neden takımı aldın. rahmetli Ahmet Eyüp ün parasını öde malatyamızı rezil etme ayıpttır. paran da yoksa istifanı ver birileri sahip çıkar ayıp yaaaa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (10 ay önce)
    Lütfen biran önce ödeyin. Ödeyecek gücünüz yoksa kampanya yapın biz malatya'lılar ödeyelim.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • murat (10 ay önce)
    Malatyahaber, sizde 4 ay önce rahmetli olmuş birini "dualarımız seninle" fotoğrafı ile paylaşıyorsunuz.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Niye dört ay önce vefat eden birisi dua ile anılmaz mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (10 ay önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın zihniyeti bozuk dua zorlamı gidiyor resmen bu siteyi karalama yorumu yapmışsın ama sende düşünme yargılama gücü olmadığın dan bunda bile rezil oldun murat
    %75
    %25
    Yanıtla