SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gaziantep FK İle Hazırlık Maçı Yaptı

YMS, Gaziantep FK İle Hazırlık Maçı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı.

Lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri’nde oynanan hazırlık karşılaşmasında Gaziantep Futbol Kulübü, 13.dakikada Valmir Veliu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Yeni Malatyaspor, Valmir Veliu’nun golüne 77.dakikada Cengizhan Akgün ile cevap verdi. Lig’de sarı siyahlı takımın en golcü oyuncusu olan Akgün, hazırlık maçında da gol kaydetmeyi başardı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve hazırlık karşılaşması 1-1 berabere sonuçlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Marmara derebeylerini tebrik ediyorum. Sakarya deplasmanı için çağrıda bulunmuşlar. Malatya daki ismi olup da sahada olmayan taraftarlar derneklerine de inşallah örnek olursunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öyle bi dernek mi vardı adil in talebesi onlar para bitti aşk bitti
    0
    0
    Yanıtla