SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Tetteh de Antrenmanda Sakatlandı

YMS'de Tetteh de Antrenmanda Sakatlandı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyasporlu futbolcu Benjamin Tetteh'in sağ arka adalesinde orta derecede yaralanma ve ödem tespit edildiği bildirildi.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru Mehmet Karakuş, antrenmanda sakatlanan futbolcu Benjamin Tetteh hakkında bilgi verdi.

Karakuş, "Antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Benjamin Tetteh'in yapılan detaylı muayene ve tetkikleri sonucunda sağ arka adalesinde orta derece de yaralanma ve ödem tespit edilmiş olup sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanmıştır." ifadesini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bir maç oyna üç maç sakat.böyle forvet olmaz olsun.bununda sadıktan Ademden bir farkı yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ademde antrenmanda sakatlandı.aynısı Tetteh de oldu.ne güzel tesadüf.anlaşılan oyuncularda takımı kafalarından silmişler.yeni gelen sözde transferlerde evlere şenlik olunca sezon sonunu getirebilirsek iyidir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mert (2 yıl önce)
    İşte tüm malatyaspor taraftarlarının kurtarıcı dediği futbolcu. Adam camdan yapılmış. geldi geleli sakat
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Şuan ne yönetim ne futbolcular nede taraftar süperliği hak etmiyor bu sezon taraftar sayısı 10 bini geçen 1 maçı var mı takımın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra bu takım ile bir şey olmaz, ayrıca ne Malatya nede taraftarı süper ligi hak etmiyor ptt 1 yada 2 lig nerenize yetmiyor
    %55
    %45
    Yanıtla
  • paşa (2 yıl önce)
    Bu sakatlıklar pek hayra alamet değil umarım altından başka bir şey çıkmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla