SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Düşmesini İmamoğlu'na Bağlamışlar!

YMS'nin Düşmesini İmamoğlu'na Bağlamışlar!
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, ligin bitmesine 6 hafta kala ligden düşmesinin kesinleşmesi, iktidara yakın Yeni Şafak Gazetesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu- Yeni Malatyaspor' paylaşımıyla polemik konusu oldu. Yeni Malatyaspor'un düşmesini Ekrem İmamoğlu'na bağlayan Yeni Şafak, bu paylaşımını kaldırırken, Cumhuriyet Gazetesi konuyu, "AKP'ye yakın Yeni Şafak Gazetesinin Ekrem İmamoğlu haberi alay konusu oldu" başlıklı haberiyle gündeme taşıdı.

Cumhuriyet'teki haber özetle şöyle:

"İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir yıl önceki Malatya ziyaretine bağladı.

AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesinin Ekrem İmamoğlu haberi alay konusu oldu.

Yeni Şafak, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan bir haber yaptı.

Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde dün sahasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor bitime 6 hafta kala lige veda etti.

Haberde, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesini İBB Başkanı İmamoğlu'nun ziyaretine bağladı.

PAYLAŞIM KISA SÜREDE SİLİNDİ
"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2021 haziran ayında Malatya'yı ziyaret etmişti" denilen haberde Yeni Malatyaspor atkısı takan İmamoğlu'nun, 'Söylemeyeyim nasıl uğurlu geldiğimi. Malatya'ya da uğurlu geldim. Göreceksiniz bu dokunuştan sonra Malatyaspor çok daha başarılı olacak' ifadelerine yer verildi.

Haber, "Yeni Malatyaspor ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu" ifadesiyle sonlandırılarak takımın küme düşmesi ile İmamoğlu arasında bağlantı kurulmaya çalışıldı.

Söz konusu haber sosyal medyada alay konusu oldu. Ardından paylaşım kısa sürede silindi."

Cumhuriyet'teki haberin linki şöyle:

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/yandas-yeni-safak-malatyasporun-kume-dusmesini-imamoglunun-ziyaretine-bagladi

Yeniçağ Gazetesi de, Yeni Şafak'ın paylaşımını, ‘Şaka değil, fıkra değil!’ başlığıyla haber yaptı.

cumhuriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Ukrayna-Rusya savaşı da düşündürücü.Sanki bunlar sebep oldu gibime geliyor..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Uğursuz imamoğlu malatya göztepe altaya dokundu bunlar kümeye O uğursuz ellerini birde meclise dokun da ordada birleri kümeye gitsin mademki böyle inanç var Yazık birde ukranyaya dokun da kurtulsunlar savaş bitsin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Böylesine zor bir dönemde spor kulübüne bile fitne sokmak maksadıyla deplasman masraflarını karşılama sözü verip aklınca tribünlerden oy devşirme peşinde olan zevat bu millet sizi çok iyi tanıyor.sizin derdiniz malatyaspor değil.burdaki çocukça atraksiyonlarla her zamanki gibi komik oluyorsunuz.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • 1649861359 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Klübe fitneyi bu vekil soktu.Mazot,Benzin,Elektrik,Doğalgaza yapılan zamların hepsinden vekilin etkisi var.Kıtlık,Hava kirliliği de buna dahil.Mevcut iktidar vekilleri olmazsa yağmur yapmayacaktı.Bu arada Veli ağbaba çağrılmadığı klüp kongrelerde 250.000 tl yardım etmiş,Malatyasporun son haftalardaki deplasman masraflarının üstlenmiştir.Uğursuz adam takıma yardım etmeseydi bu malatyaspor düşmeyecekdi.Veli ağbaba güzelim takım senin yüzünden düştü!
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Uğur TÜRKAN (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Senin niyetin kötü kardeşim.Kaldı ki sizler gibi taraftar olmasın.Siz taraftar değil başlı başına bir faciasınız. NOKTA !!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Eh yani yeni şafak denilen yalan makinasından ne beklenebilir ? Yeni şafak -akit vs.vs bunları yalan makinasına bağlayın makina patlar.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    O hakemleri görmeyen etkisit becerriksiz başkanı görmeyen körler Susun da bari adam sansınlar Içimiz yanıyor birde böyle aptalca konularla meşgul olmayak
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Malayasporu Sayın E.imamoğlu düşürmüştür.Duyduğuma göre tüm ülkede yapılan zamlarda olduğu gibi Malatyada yapılan tüm zamlarda da.sayın E.ımamoğlunun etkisi vardır..Bilmiyenlere duyurulur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Yav bende diyorum ki 1 haftadır başım niye ağrıyor. Meğer İmamoğlu yüzündenmiş. Doktora gittim, tansiyon dedi. Doktor da kesin İmamoğlucu.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Pes yani vışşş diyorum
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Adam atkıya dokunuyor sonra diyor ki bu dokunuş iyi gelecek başarılı olacak malatyaspor..Okuyup üflüyor bi nevi :)) aslında gazete bununla alay ediyor adam bak dokundu başarılı olacaktı hani der gibi..maşallah dediğiniz üç gün yaşıyor sen önce bi kar demizliğini yapaydın da malatyaya sonra sıra geleydi
    %40
    %60
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yeni safak gazetesinin habercisi yeni malatya sporun kume dususu akp,mhp, vekillerin belediye baskanlarin destek olmadilar baskani yonetim yanliz biraktilar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Elbirliğiyle malatyasporu küme düşürüp şimdi alay konusu yapanlara yazıklar olsun elbette sayın yöneticiler ve sayın vekillerin vebali büyük bu işte sandık başında sorulur hesabı
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Imamoglundan korktuklari kadar Allah tan korkmayan cok dindarlar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    2004 yılına kadar inanın yıllarca gazetenizi okudum ve bıraktım bu kadar gülünç bir duruma düşeceğinizi hiç beklemezdim yinede sağolun beni güldürdünuz diyorum.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İstanbuldaki deplasman maçlarımızın masrafını Veli ağbaba imamoğluyla beraber karşılayacaklardı.başakşehir maçında böyle bir finansman desteği verdilermi acaba.bilen varmı.yoksa yine boş vaadmi salladılar.laf var ama icraat yok herhalde.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • 1649711829 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya'nın başındakiler den ne fayda gördünüz ki sağa sola atıp tutuyorsunuz gören der her şey eksiksiz yapılmış tek eksik veli ağbabanın deplasman masrafını ne yaptığı
    %65
    %35
    Yanıtla
  • 1649712948 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Sizdeki akıl ve fikir inanın yeryüzünde nadir bulunur.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • 1649749913 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekmisin sen?gerçekten!
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ah mustafa ah sen halen işin o kısmındamısın ? Ah malatya ah layığı ile yönetilen malatya ! Mustafa bey iş deplasman masfraflarına mı kaldı ? Acaba bu şehiri yöneten siyasi iktidara da aynı şekilde cesurca böyle yüklenebirimisin ? Mesela takımı adil gevreğe emanet eden siyasi iktidarın yönettiği malatya belediyesine bir eleştiri yapabilirmisin ? İnsaf insaf insaf..
    %74
    %26
    Yanıtla