SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-06-24 15:00:05
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı Çalık ile Kahtalı, ziyaretlerini sürdürdü..

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlar çok aşikar. Bunların oyunları içerisinde onlara maşa olan terör örgütlerine ve onlarında uzantısı olan siyasi partilere gereken cevabı 24 Haziran'da Türkiye'nin vereceğine olan inancımız tam" dedi.

Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Çalık, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastanede sağlık personelleriyle bir araya gelerek, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında radyo yayınına katılan Çalık, Emeksiz ve Hastane caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Göztepe Tekel Depoları'ndaki tekstil çalışanlarıyla bir araya gelen Çalık, Sağlık-Sen Malatya Şubesi, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Yeşilyurt ve Gündüzbey'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, ilk olarak özel bir hastanede sağlık personelleriyle bir araya gelerek, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Daha sonra radyo yayınına katılan Çalık, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplarken, radyoda çalan şarkılara da eşlik etti. Ahmet Kaya'nın şarkılarını keyifle dinleyen Çalık, radyo programı sonrası esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek isteyen Çalık, "24 Haziran'da hep birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" dedi.

Göztepe Tekel Depoları'ndaki tekstil çalışanlarıyla bir araya gelen Çalık, daha sonra Sağlık-Sen Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çalık, "Uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynamış olduğu oyunlar çok aşikar. Bunların oyunları içerisinde onlara maşa olan terör örgütlerine ve onlarında uzantısı olan siyasi partilere gereken cevabı 24 Haziran'da Türkiye'nin vereceğine olan inancımız tam. Hem uluslararası örgütlerine hem terör örgütlerine hem de onların uzantıları olan partilere gerekli cevabı vermek boynumuzun borcudur. Şehitlerimizin kanını yerde koymamak için bu cevabı vermek boynumuzun borcu" dedi.

Çalık, terör örgütlerinin inlerine girdiklerini ve operasyonların süreceğini kaydederek, şunları söyledi:

"Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması lazım. Onlara bu desteği veren uluslararası güçlere hepimizin cevap vermesi lazım. Onlara payandalık edenlere, terör örgütlerini teşvik edenlere, eylem çağrısı yapanlara, 'dışarıya çıkması gerekir' diyerek, ziyarette bulunanlara gereken cevabı hep birlikte 24 Haziran'da vermemiz gerekir. Türkiye'nin sağlıklı bir toplum olabilmesi için öncelikle güvenlik konusunda hiçbir zafiyet yaşamadan, tüm Türkiye'nin, 81 milyonun güvenliğini tesis etmemiz gerekir. Bütün sınırlarımızdaki güvenliğimizi tesis edeceğiz, sınır dışındaki operasyonlarımıza devam edeceğiz ve sınırlarımızın içerisinde hiçbir terörist kalmayana kadar sonuna kadar mücadele edeceğiz. Terör örgütlerinin inlerine girmeye devam ediyoruz."

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, daha sonra Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Çalık, ziyaretinde yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin ilk adımı olduğunu ifade ederek, "Muhtarlar, seçimle işbaşına gelen basamağın ilk merhalesi ve cumhurbaşkanımızın mahallelerdeki temsilcisi. Siz, her mahallede cumhurbaşkanımızı temsil ediyorsunuz. Geçmiş dönemdeki muhtarlık müessesi ile bugünü karşılaştırdığımızda muhtarlığın anlamı ve önemi çok daha yüksek mertebelere ulaşmış vaziyette. Özlük hakları ve maaşlarının iyileştirilmesi bir yana muhtarlık unvanı ve kavramı Türkiye'de çok önemli bir yere konumlandırıldı. Türkiye'nin muhtarı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'nın muhtarları ise sizlersiniz" diye konuştu.

Çalık, daha sonra Yeşilyurt ve Gündüzbey'de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

KAHTALI'NIN AÇIKLAMALARI

AKP Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı da, "Milletimiz 16 yıldır sağduyuyla bu ülkenin idaresini bu ülkenin liderine, tüm dünya mazlumlarının sesi olan cumhurbaşkanımıza verdi. İnşallah 24 Haziran'da da mühürlerimizi götürüp, cumhurbaşkanımızı devlet başkanı yapmak için kullanacağız" dedi.

Kahtalı, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlarla bir araya gelen Kahtalı, Sarıcıoğlu Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "İspendere'de rehabilitasyon merkezi yapıyoruz, bu Türkiye'de ilktir. Yeşilkuşak Türkiye'ye rol model olacak. Mahallelilik kültürü Türkiye'ye rol model olacak. Kümbetler, türbeler, ziyaretler, hanlar, hamamlar, kışlalar, surlar hepsi ayağa kaldırıldı. Bunlar dualarınızla bize vermiş olduğunuz manevi desteğin neticesidir" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı ise "Malatya'da bu güç ve birliktelik olduktan sonra her noktasına hizmet etmek için her zaman olduğu gibi bundan sonrada gayret içerisinde olacağız" dedi.

Kahtalı, 12 seçimde Sarıcoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye büyük destek verdiğini ifade ederek, "İnşallah bu makas ayırımında da cumhurbaşkanımızı ve AK Parti'mizi yalnız bırakmayacak, güçlü meclis ile birlikte, 'güçlü devlet başkanı' diyecek. Malatya'da da inşallah en yüksek oyu Sarıcıoğlu Mahallesi verecek. Sarıcıoğlu Mahallesi bizi hiç yalnız bırakmadı, her zaman tarafını net ortaya koydu. Allah nasip ederse 24 Haziran'da yapacağımız bu büyük seçimde de hem AK Parti'ye ak mühürlerini basacak hem de Devlet Başkanı yapacağımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu bir kez daha gösterecek. Biz hem ülkemizi büyüteceğiz hem de hem içerideki hainlerle hem de dışarıdaki hainlerle mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

Terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydeden Kahtalı, "PKK'yla mücadeleyi milletimizin desteğiyle AK Parti hükümeti yaptı. Bundan sonrada bu mücadele devam edecek. Afrin'e gittik, ülkemize uzanabilecek elleri kırdık, 4 bin 500 teröristi etkisiz hale getirdik. Şuanda da bu milletin şanlı ordusu Kandil'de, yine bu ülkeye el uzatmak isteyenlerin ellerini kırmak, orayı onların başına geçiriyor. Cenabı Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin. Bu ülke üzerinde hesapları olanların hesaplarını milletimizin desteğiyle başlarına geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Kahtalı, karşılarında bir şer ittifakının olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu bilinçli bir proje. Bilinçli bir şekilde yapılmış ve cumhurbaşkanımız ilk turda seçilmesin diye ortaya konulmuş ve dış mihraklar tarafından organize edilmiş bir proje. Bunları her zaman denediler. Siyonistler bir taraftan, emperyalistler bir taraftan ülkemizin üzerinde hesapları olanlar her zaman bunu denedi. Çıkartmışlar bu şer ittifakının içerisine CHP'yi, İP diye bir parti ile temelsiz Karamollaoğlu'nu koymuşlar. Üçünün de dünya görüşü farklı, üçü de birbiriyle kesinlikle anlaşamayacak insanlar. Bunu kim için yapıyorlar, ülkenin hangi menfaati için bir araya geliyorlar, hiçbir menfaati için bir araya gelmiyorlar. Bir tarafta da 'Mecliste PKK'nın sözcüsüyüm' diyen HDP var. Bunların tek bir amaçları, gayretleri var; bu ülkenin lideri, tüm dünya mazlumlarının lideri olan ve tüm dünya mazlumlarının gözünün üzerinde olduğu 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun' diyenlerin hepsi bir araya gelmiş. Bunlar dış mihrakların oyununa alet olmuş insanlar. Ama milletimiz 16 yıldır sağduyuyla bu ülkenin idaresini bu ülkenin liderine, tüm dünya mazlumlarının sesi olan cumhurbaşkanımıza verdi. İnşallah 24 Haziran'da da mühürlerimizi götürüp, cumhurbaşkanımızı devlet başkanı yapmak için kullanacağız."

Sosyal Politikalardan Sorumlu AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise Sarıcıoğlu Mahallesi'nin 12 seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğini ifade etti. Sarıcıoğlu Mahallesi'nin AKP'ye 1 Kasım seçimlerinde yüzde 85 destek verdiğini kaydeden Çalık, "24 Haziran'da sandıklara bereket gelecek" dedi.

Çalık, 24 Haziran'daki seçim için Sarıcıoğlu Mahallesi'nin kararını verdiğini belirterek, "İnşallah Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçecek" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Malatya halkına kör muamelesi yapamaz hiçkimse.seçim arefesi dışında nerdesiniz işinize bakın seçimden seçime karşımıza gülücükler atarak gelmeyle bu işler olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Öznur hanım inşallah bu son seçimin olur.yeter artık çekilin siyaset sahnesinden.Akp nin Malatya da önü açılsın.İnsanlar eskisi gibi Akp ye oy versin.Binlerce Malatya lı yemin etti siz olduğunuz sürece çok sevdikleri Akp den vazgeçti bu seçimde.yarın bunu akşam sonuçlarda beliegin bir şekilde görecez.İnşallah Reis de farkedecek bu durumu.Bu kez engelleyemeceksiniz.Bu kez bileti biz kesecez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Seçmen (5 yıl önce)
    Şu kadını görünce herşeyden soğuyorum. Ama bu sefer Cumhur İttifakı ile MHP ile Recep Tayyip Erdoğan ı Mecliste güçlü kılacağız. Bu sefer Mhp
    0
    0
    Yanıtla