SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 6 Ölü, 37 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-08-06 09:27:21
Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 6 Ölü, 37 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Manisa'nın Soma ilçesinde otobüsün tıra çarpması sonucu 6 kişi öldü, 37 kişi yaralandı.

İstanbul-İzmir kara yolunda seyir halinde olan 55 AAD 477 plakalı yolcu otobüsü, sağ şeritte bekleyen Hasan K. idaresindeki 16 JNC 40 plakalı tırın römork kısmına çarptı.

Kazayla ilgili ilk haberlerde 9 ölü, 30 yaralı olduğu bilgisini düzelten Manisa Valiliği, Soma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısının 6 olduğunu, 37 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Manisa Valiliği, Soma'da yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucu meydana gelen feci kazayla ilgili bilgilendirme yaptı. Açıklamada, "Bugün Soma İlçesinde meydana gelen trafik kazasında basın yayın organlarında yanlış bilgilerin yer aldığı görülmüştür. Söz konusu kazada şuan itibariyle 6 vefat, 37 yaralı vatandaşımız bulunmakta olup, yaralıların 6’ sı Balıkesir’de bulunan hastanelerde, geri kalan yaralılar ise Manisa’da bulunan hastanelerde tedavi edilmektedir" denildi.

Manisa, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Harfiyat kamyonları,iş makinaları,bu araç sürücüler zamanla yarıştıkları için Trafik kurallarına uyamıyorlar.Van dan kalkan bir otobüs İstanbul'a çift şoför gidiyor 1800 km yol . denetleyenler de ya görmüyorlar yada görmek istemiyorlar. yani birazda kültür ve vicdan meselesi. Ulaşım DDY ile sağlanmalı geliştirilmeli ülkemiz otobüs,kamyon hurdalığından geçilmiyor esnaf keza bankaların sömürüsünden kurtarılmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Sabah sabah böyle bir haberle uyanmak ne kadar üzücü ,Allah'a dua ediyorum Yarabbi insanları trafik kazalarından,kadın cinayetlerinden,coronaya karşı tedbirsizlik ten koru diye,trafik kazası,kadın cinayeti,coronoda pozitif hasta sayısında artış,yurdumuzun akcigerleri olan orman yangınları haberleri duymak bizleri üzüyor, inşallah bundan sonra böyle üzücü haberler duymayiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla