SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolda Çökme Olunca Karahan Tüneli Kapatıldı

0
Güncellendi - 2020-07-03 00:16:05
Yolda Çökme Olunca Karahan Tüneli Kapatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Doğu Anadolu'daki 12 ili Kayseri üzerinden batıya bağlayan Karahan Tüneli, D-300 kara yolundaki bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, Darende ve Akçadağ ilçeleri arasındaki tünelin doğu çıkışındaki Gürkaynak kavşağında yaşanan çökmeler nedeniyle Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

Çalışmalar nedeniyle 1600 metre uzunluğundaki tünel geçici olarak kapatılırken, ulaşım eski yoldan sağlanıyor.

Akçadağ İlçe Kaymakamı Hulusi Teke ise çalışma yapılan yolda incelemelerde bulundu. Doğu Anadolu’nun Batı’ya açılan güzergahında yer alan Malatya-Kayseri kara yolunun yoğun araç trafiğine sahip olduğunu belirten Kaymakam Teke, trafiğin eski yoldan verilecek olması nedeniyle buradaki kaza riskini azaltılması adına çalışmaların yapıldığını söyledi.

Kaymakam Teke’ye, inceleme gezisinde İlçe Jandarma Komutanı Halil Pehlivan, Karayolları Şefi Erkan Erkmen ve Bölge Trafik Sorumlusu Komiser Yardımcısı Sinan Atıcı de eşlik etti.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Adsız (2 yıl önce)
    Yeter ama 1 sene oldu ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Yanlız Elazığ yapmadı bunu. İhalesi taaaa Ankaradan yapıldı. Malatyanın bile haberi olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    HAKKI efendi Sen sanıyormusunki Ağbabanızın imamınızın Kılıcdaroğlunuzun Kul hakkı yemediğini poltikacının Dini imanı Politikadır Poitika nedir bilirmisin Sözde halk özde önce bana hep bana yine bana demektir onların yedikleri Haramları Bir Allah Birde kendileri biliyordur HAKI efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    bu yol 1 yıldan fazladır böyle.. şimdi yapılıyor.. yapıldığı için geçişleri karahan geçidine vermişler.. yol yeni çökmedi... orası heyelan bölgesi ve zaten tek şeritten gidip geliniyordu. şimdi yapılacak olması çok güzel.. Allah devletimizi daim eylesin.. emeği geçenlerden Allah razı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (3 yıl önce)
    Parti yol mu yapar düşün az devlet yapar cumhuriyetin ilk zamanları ne yaptı devlet demiryolu yaptı ve hala aynı şekilde duruyor 100 yıllık demiryolu köprüleri hala sağlam ve modern ya da teknolojik imkanlar olmadan yapılan yollar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (3 yıl önce)
    Herşeye muhalefet ağızlarından vazgeçip, yapıcı yorum yapılsa nasıl olur. Ama mümkün değil. Acaba aldığımız son model araba, cep tlf vs. vs. hiç bozulmuyor mu... Gerçi normal karşılamak lazım, yıllardır yenilgi üzerine yenilgi, muhalefeti bu hallere getirdi. ALLAH iyilik versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (3 yıl önce)
    Elazığda bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğünün Malatya ya yapacağı yatırım anca bu kadar kaliteli olurdu.Şaşırmadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Tunel yeni açıldı yeni yapilan yol çöküyor bu yolu yapan mühendiskimdir liyakat değil torpilin olduğu yerde daha neler gorcezz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Beyt-ül mal, İslam devletlerinde devlet hazinesidir. Vebali vardır ve çok büyüktür. Bunun vebali çalanların çalanlara göz yumanların ve çalanlara destek verenlerindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kendi yazdığını sanırım sen kendin anlamamışsın burası islam devleti değil. cumhuriyet devleti senin dediğin gibi bir vebal yok. senin gibileri islamı yaşadığı hayata uyduyor, tam tersi olması gerekir yaşamı islama uydurmanız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan efendi bunca okuyan anladı bir tek sen anlamadın demek ki Müslümanlıkta kimseye meydanı bırakmayanlar deveyi hörgücü ile götürenler için yazdık sen niye sazan gibi atladın efendi bey
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)Mehmet Ali isimli kullanıcı yorumuna
    senin gibi islamı karalayanlara cevap veriyorum, ne oldu zorunamı gitti. önce müslüman kime denir islam nedir öğrenin sonra islama laf at. nerede ve hangi kanunlarla yaşadığını öğren. herkes gibi şeriat kanunları işinize gelince müslümanız, işinize gelmezse cumhuriyetçiyiz nutuğu.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Allah belanızı versin şu yolun haline bak. Açılalı ne kadar olduki...??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Şimdi bunun da sorumlusu Ağbaba'dır, İmamoğlu'dur, Kılıçdaroğlu'dur, muhalefettir!!! Adam Beylerderesi köprüsünden geçtikçe, Allah'ıma çok şükür ki bu gün de sağ salim geçtik diyor. Yolları da kim takar ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haha muhalefet e bağlamış vay anasını beyin bedava
    0
    0
    Yanıtla
  • abfdulvahap (3 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    yok ya olurmu burada chp nin asla suçu olamaz bunun yanında doğal olarak liderininde vekillerininde suçu olamaz suçu olmadığındanda eminim çünkü türkiyenin hiç bir yolunda tünelinde yatırımında hiç bir katkıları olmadığı için hiç bir yatırımları olmadığı için kendileri yapmadığı için suçlamamızda olamaz ama yaptıkları heykeller sapasağlam yerinde duruyo onu da inkar edemeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • valla doğru söylüyorsun beylerderesi viyadüğünün ders diye okullarda okutulması lazım, bir mühendislik harikası. hiç mühendislik bilmeyen bir kalıpçıya verselerdi işi daha düzgün çıkarırdı yolu. çok merak ediyorum oranın büyük sanatkarı ve ustası kim acaba. bu yolu yapan müteahhide diyeceksin ya gel adam gibi şurayı düzle yada bir daha sana iş yok. şimdi bir yıl kapalı kalır artık. ödenek çıkacakta yapacak birini bulacaklar da falan filan bir yıl sürer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Herşeyide siyasete bağlamayın ya ayıptır..Tayyip Erdoğan Malatyanın düşmanımı ki yolları bozuk yapsın. Bunu yapan müteahhitin Allah belasını versin..Devlet parasını veriyor ama karşılığını alamıyor olay bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Dandik ve modern teknoloji usullerine uygun yapılmayan yollar ya böyle çöker ya da fazla uzun ömürlü olmadan tamirat ve tadilat ister... AKP iktidarının ülke yolları için müteaahhitlere verdiği parayla yüksek standartlı ve toplamda yapılanın en az 2 misli yol yapılabilirdi inancındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin mensup oldugunuz partinizin daha once yapmis oldugu modern ve teknoloji usullerine uygun yolu adresini verinde bizde gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan kardeş adamlar ne zaman iktidardı ben 40 yasindayim ben görmedim sen neyin kafasındasin az ac iktidarlar kim bak son 50 yılda boş boş gürültü kirliliği yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • (Furkan 44) Adamsınnn ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kayseri yolu :? Malatya sivas yolu ? Malatya maraş yolu ? Malatya elazığ yolu Mis gibi kaymak gibi yollardı malatya içinin de dışının da anasını ağlattı akp yalan mı ? Yeni çevreyolları yapmaları gerekirken çevreyolunu doldurmaya çalıştırlar.Yalan mı ? Çöşnükten karşıdan karşıya geçerken tarzan gibi hissediyorum kendimi.Nevşehir hacı bektaş üniversitesi kampüsünün bir karşıdan karşıya geçişine bak yeraltı tüneli yapmışlar bu belediyenin milyonlarca lira bütçesi var akıl edemiyor mu ? onlardan şehrin önemli işlek yerlerine birkaç tane yapmayı ? Geri kafalı ? Siz şinasi feridun kazancıoglunu seçmediniz muhalefete atıp tutun borç batağına çevirdiniz sallayın durun millete gelecek yüzünüze tükürecek...
    0
    0
    Yanıtla