SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yollardaki Buzlanma Kazalara Yolaçtı

0
Güncellendi - 2020-01-07 02:11:10
Yollardaki Buzlanma Kazalara Yolaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gizli buzlanma nediyle meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından gece saatlerinde ana güzergahlarda gizli buzlanma meydana geldi.

Gizli buzlanma nedeniyle Atatürk, Mehmet Buyruk Caddeleri ile Çöşnük kavşağında trafik kazaları yaşandı.Kazalar da 1 kişi yaralanırken, araçlarda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Büyükşehir Belediye ekiplerinin sabaha karşı tuzlama çalışmasına başladığı ana güzergahlarda yeni kazaların yaşanmaması için trafik ekipleri sürücüleri gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Abdurrahman (4 yıl önce)
    Allah rızası için o koca koca kavşaklara aydınlatma yapın kazayla burun burunayız belediye ulaşımcılar uyumasın sahaya insin yazım günah Büyükşehir bu konuda yetersiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaderim (4 yıl önce)
    Ne eleştirdiniz. Yazdiklarınza bakılırsa hiç hizmet yapılmıyormuş gibi iki gündür havanın değişmesi kar ve buza çevrilmesi. Gizli buzlanma olduğunu.söylüyorsunuz.Gece olduğunda fark edilmemiş .Sürücülerin dikkatli ve kar lastiklerinini takıyor olmaları gerekli .Sürücülerde önlem alsalar çok daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (4 yıl önce)
    Belediye yatıyor. Adam çıkartma yapıyor tasarruf yapıyor sokakları tuzlayacak ekibin olmaması gayet normal niye bu haykırış sonuçta bizler seçtik tasarruf yapıyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    sayın başkan çilesiz mah kayahan bulvar pekfen okulu ile yüzakına gidecek caddeye allah rızası için göbeklere ışık yaptırın günde en az 4 kaza oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (4 yıl önce)
    Büyükşehir yine fiyasko.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aleyna (4 yıl önce)
    Malatyayı köy yaptınız köyy... yazıklar olsun bu belediyeye, hala kar var kapımızım önünde. Bu ne hizmet sıfır ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Ben bazen kendime soruyorum büyükşehir belediyesi ne görev yapar diye çünkü bu soruları bana başkan bey sorduruyor malum belediye başkanı belediyemizin borcu var hizmet yapamıyoruz diye günü kurtarmalık kaçamak cevaplar vermişti ben şimdi soruyorum 1.Yazın üvezlerle sineklerle haşerelerle mücadele de sınıfta kaldı mı ? 2. Kışın karla mücadele ekiplerimiz 7/24 görevinin başındadır diye reklam yapıyorlar peki sizce görevlerinin başındalar mı ? 3. Hizmette sınıfta kaldı mı sizce Benim kanaatim bu 3 sorunun cevabıda EVET. Peki belediyenin asli görevi olan bu hizmetleri yapmayacaklarda hangi hizmeti yapacaklar bilmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Rezillik.... çalık hastanesi önü barguzudan aşagisi yakınca y.kent yolunda aşırı buzlanma vardı. Birçok araba gidemedi. Utanın yöneticiler. Yataginizdan ve şirketlerinizdeki koltuklarından kalkın etrafa bakın. Rezillik utanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Yıldız (4 yıl önce)
    Kar lastikleri zorunlu olmalıdır. aksi halde bilen bilmeyen tehlike çıkarıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Büyükşehir geçenlerde kışa hazırız demişti ne oldu? sabah çocuğu okula (Toki ilkokulu) zar zor götürdüm velisi bir yandan çocuğu bir yandan paten yapa yapa gittik, her köşeden biri düşüyor. Merkezdeki en sıkıntılı bölgelerden biri biliyorlar yarın okul olduğunu, müdür bey (talepde bulunmuşsa özür dilerim) belediyeden okul etrafını yani giriş ve çıkışların tuzlanmasını talep edebilirdi. Tamam böyle durumlarda anlayışlı olmalıyız ama düşünüyorumda eskisi gibi bir çok gün kar yağışlı olsa hani diyorlar ya (geçenlerdede buradan haber yapılmıştı) "kışa önlem aldık! acaba o zaman nasıl olurdu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Yeşil aracın modeli ve lastiği durumu açıklıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Görüldüğü gibi değil! Ev babası mutaasip bir adam hasta karısını doktordan getiriyordu. buzlanmadan dolayı kaymış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Belediye tuzlama yapmamış ki, Başkan dahil hepsi yatıyor, lafa geldi mi mangalda kül koymazlar, ancak belediyemiz abartılı şov yapsın. Şimdi Selahattin başkana sorsalar 1’i kesinlikle 10 yapar 100 yapar ?
    0
    0
    Yanıtla