SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolumuza Güzel Devam Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2018-10-01 23:08:20
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Başakşehir karşısında aldıkları beraberlik sonrası istedikleri 1 puanı aldıklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan E.Y. Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Başakşehir karşısında zor bir maç olacağını bildiklerini ifade ederek, “Tüm hafta buna yönelik çalıştık. Rakibin paslarla geleceğini biliyorduk. Biz çok iyi defans yaptık iyi mücadele ettik. İlk yarıda kullandığımız kornerle öne geçtik. 2. yarı daha baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Bütün hafta buna çalıştık. Yakaladığımız toplarda biraz daha iyi çıksaydık 2. golü bulabilirdik. İstediğimiz 1 puanı aldık. Biz gelişen bir takımız. 1 sene oldu Malatyaspor’a geleli. Geçen sene de iyi defans yapıyorduk. Her geçen gün kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sene iyi bir başlangıç yaptık. 11 puanımız var yolumuza güzel devam ediyoruz. Umarım istediğimiz yere sezon sonunda geliriz."dedi.

Bulut, son andaki kaleci değişikliğiyle ilgili olarak da, "Ertaç’ın bileğinde ağrı vardı. MR çekildi ve ödem vardı. Ağrılar artınca oynayamayacağını iletti. O yüzden Fabian’ı tercih ettik. Bugün hatasız oynadı. Çok iyi net pozisyonları çıkardı. 2 kalecimizden de memnunuz. Adem Büyük’ün olayını görmedim. Bana devre arasında iletildi. Bir şey diyemeyeceğim” şeklinde konuştu.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    erol hoca kısıtlı imkanlar dahilinde en mükemmelini yapıyor. bence uzun vadede uygun takviyelerle bizi şampiyonluk potasına bile sokabilir. bir tebrikte bence geleceğin ilhan cavcav'ı adil gevrek'e. adil gevrek kim ne derse desin bu işi biliyor. takıma her halükarda destek çıkmalıyız. 1-2 mağlubiyete takıma hakaret eden malatyalı değildir. fenerin o bütçeyle hali ortada. bu arada sadık başta olmak üzere bazı futbolcuların sözleşmesi uzatılmalıdır. .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kaleci Farnolle çok iyi performans gösterdi.Ancak sol kanatta hala sorun devam ediyor.o bölgedeki oyuncularımız mutlaka uyarılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Sevgili erol hoca öncelikle malatya sana çok şey borçlu geçen senede,bu senede kadro kalitesi süper lig için yeterli olmayan takımı ligde tuttun.Bu sene ise iyi başladın elindeki kadroya göre taktik açıdan olsun,teknik açıdan olsun takıma en iyisini veriyorsun.Dün de başakşehir karşısında ne kadar iyi bir taktiksiyen olduğunu sanırım bir kez daha gördükl tebrikler EROL HOCA ve ekibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hocam adamsın adam sen maltyaspor taraftarının gönlündesin seni seviyoruz , Malatya deyimiyle Allah’ına gurban , Trabzon’dan selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    SLM HEMŞERILERIME YA EROL HOCANIN ELI NEDEN SARILI BILEN VARMI
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Evde tamirat yaparken olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (5 yıl önce)
    Gecen hafta Erol hoca maci verecek diye yazan sözde taraftarlar vardi, ki onlarin hangi takim taraftari oldugunu bizler biliyoruz, nerede onlar? Birazcik dürüst davranip özür dileyebilirler mi, Erol hocadan ve Malatya kamuoyundan?
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen doğru söylüyorsun kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Yılmaz (5 yıl önce)Ahmet Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın kardeşim lafı sokup kaçanlar erkekçe çıkıp biz hatalayız demeli bu bütçede bir takım harika işler yapıyor ama hala birileri memnun değil
    0
    0
    Yanıtla