SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetimimizle Birlikte Oturup Konuşacağız"

0
Güncellendi - 2021-10-03 17:08:23
A- A+ PAYLAŞ

Ligde 8 maçta 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor da Teknik Direktörü İrfan Buz, istifa edip etmeyeceği sorularına, “Benim düşüncelerim çok farklı, her zaman Yeni Malatyaspor’un iyi olmasını istediğim için yönetimimizle birlikte oturacağız, konuşacağız. Değerlendirmesini yapacağız” diye cevap verdi.

Süper Lig’in 8. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Hatayspor’a 2-0 kaybetti. Doğu Anadolu ekibinde Teknik Direktör İrfan Buz maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Çok üzgünüm, istediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık”

Hatayspor müsabakasını değerlendiren Buz, “Çok önemli bir müsabakaya çıktık. Gerçekten, içeride kazanmak istiyorduk. İyi de hazırlanmıştık bu hafta içerisinde. Maalesef, istediklerimizi yapamadık, 2-0 mağlup olduk. Çok üzgünüm, istediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Çok üzgünüm. Buradan galip gelerek milli takım arasına gidelim, oradan çıkmak istiyorduk. Maalesef olmadı, çok üzgünüz” dedi.

İstifa edip, etmeyeceği sorulması üzerine Buz, “Hakikaten baktığımızda son haftalarda skoru alamadık ama çok kötü oynamadık. Bugün kötü oynadık. Bu gün hakkettik, ona çok üzülüyorum. Bir de şöyle bir şey var, biliyorsunuz benim Malatya ile çok farklı bir bağım var. Ben hiçbir zaman Malatya’nın, Yeni Malatyaspor’un kötü olmasını istemiyorum. İlk geldiğimde çok iyi hatırlıyorum. 5 puandaydık, TFF ligindeydik. Çok daha zor şartlarda ligde kaldık. İkinci senemizde Süper Lig’ e çıktık, insanları sevindirdik. Üçüncü sene, geçen sene geldiğimizde 45 puanla ligde kaldık. Hep mutluluklar yaşadık, burada insanlara mutluluklar yaşatmaya çalıştık. Tabii ki durum değerlendirilmesi yapılacaktır, yönetimimiz ile birlikte. Ben her zaman Yeni Malatyasporumuzun iyi olmasını istiyorum. Benim düşüncelerim çok farklı, her zaman Yeni Malatyaspor’un iyi olmasını istediğim için yönetimimizle birlikte oturacağız, konuşacağız. Değerlendirmesini yapacağız” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    İrfan hocam bu takımı sen oluşturdun.Bu takımın altına imza atarım dedin ama yönetemedin.Yolun açık olsun.Gelelim önemli bir başka tesbite.Hikmet Karamanı severiz,sevmeyiz.Ama elde malzeme olursa bugün kayseride yaptığı gibi şakır şakır top oynatıyor.Adam geçenlerde ,bir futbol röportajında Malatyasporda 4 yada 5 karaktersiz oyuncu vardı derken aslında herşeyi ne güzel anlatmış.Bu karaktersiz oyuncuları bu takıma kim önerdi?Kim Getirtti?Bu klübün başkanı,sportif direktörü hiç mi merak edip bunlarla ilgili bilgi toplama zahmetine girmedi?Demekki Klüp yönetimi sadece futbolcu alıp,satıp para kazanma yeri gibi algılanıyor.Bakın ,Türkiyede hiçbir T.direktör bir başka takımdayken ayrıldığı klüple ilgili böyle bir rezil feedback yapmamıştır.Acaba diyorum gene böyle 4 , 5 futbolcu hala takımda varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Hoca konuşacaklarını lig başlamadan önce konuşman lazımdı. bu oyuncularla bu iş olmaz demen lazımdı. İyi bir hoca olsaydın bırakıp giderdin. Bütün takımlar iyi topçular alırken sen kadro dışı kalanları topladın neyi konuşacaksın artık herşey geçti. Konuşacak birşey kalmadı. Kamyon devrildi. İşte böyle gidersin. Başta konuşacaklarını sonda konuşma.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    3 Yıldır düşmeye oynayan bir klüp. 10 larca hoca teknik ekip değişti sonuç aynı. Değişmeyen ne???? Adil Gevrek. Adil Gevrek orada durduğu sürece başarı gelmez. Malatyaspor düşmeden de Adil Gevrek gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Hamza hoca rizede aslanlar gibi oynadı çünkü oyuncular canla başla oynadılar ya bizim haram yiyen oyuncular ne yaptı topta kaçtılar gözleri kör gibi oynadılar Ellerinden ne varsa yenilmek için her yolu denediler karaman hocanın dediği oyuncular halen orda onları söküp atmalı ondan sonra herşey yoluna girer
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KOCA (2 yıl önce)
    Hocam, duygusallığa gerek yok, elindeki kadro gayet kaliteli fakat tabiri caiz ise " At sahibine göre kişner" Sen iyi bir insansın ama Süper Lig sana birkaç gömlek fazla geliyor, Samimiyetine inanıyorum bu yüzden lütfen Bırak!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana katılmıyorum maçlarda topla oynama sürelerine bakarsan anlarsın kadronun iyiliğini en çok gol yiyen takımız
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)Erhan KOCA isimli kullanıcı yorumuna
    Kadro iyi derken şakamı yapıyorsun ?neye veya kime göre kadron iyi ligin en kötü kadrosu bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Teşekkür ederiz geçen hafta istifa estseydin daha iyi olurdu son zamanlarda oyuncu değişimlerin kalecilerin lakayik davranması gönül isterdiki devam edelim ama süper lig başarın yok hoca değişmesinden çok hocaların kendini yenilemesi gerekiyor...olmasaydı sonumuz bõyle.:)
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (2 yıl önce)
    Sorun gerçekten irfan hocamıydı.Yapılan yanlış transferler,alınmayan sağ bek.vs. Yönetim yine kolayı seçti.Bir de seçim zamanları oy uğruna takım kaşkolunu boynuna takıp,destek sözü veren siyasiler.Hani neredeler.Malatya bunları haketmiyor.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Güle güle gitt başarılar hocam Bu oyuncularla hiç bir yere gidilmez ben olmasam gol olmaz mantığı bunları rezil kepaze eder ATATÜRKÜN sözü ne kadar doğru Sporcunun akılısını severim demesi bunların ikişer maşlarını kesin bakalım nasıl oynarlar Canı yanan eşek atı geçer
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam konuşulacak çok şey var ama nedense işiniz gereği hiç biriniz konusmazsiniz bir teknik adam kulüplerde olup bitenleri anlatsada gerçekleri görsek de Türk futbolu bu kısır döngü den kurtulsa diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Hocam ortada koskoca bir sıfır var, neyi konuşacaksınız, hocam bu şehir için bir iyilik yapın da başkanı da götürürün, tek siz olmaz, o filmleri çok gördük. Asıl başkan gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Transfer yapan sorumlular çıksın özür dilesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle bu oyuncuları alanlar ve aldıranrda gitmeli hoca ne yapsın takımın kapestesi bu kadar güle güle süper lig
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi (2 yıl önce)
    Mevzu belli her şey ortada Hocayı gönderin gelsin yeni hoca... Arkadaş niye bir hedef olmaz bu kulüpte ileriye dönük yapılacaklar neden yok biri çıkıp açıklama yapmaz saldım çayıra mevlam kayıra sisteminde her yıl bu artı yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tabi tazminat ne olacak? Malatyaspor umurunda degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam takımın parasal sorunları ile var ,bazı oyuncular takımı sabote ediyorlar bilinçli şekilde oynamiyorlar,geçmiş yıllarda da bu tip oyuncular vardı onları gönderdik demekki yenileri gelmiş,oyunculardan ricamız sorununuz olabilir sahaya antrenmana çıkmayın anlarım ama sahaya çıkıyorsaniz lütfen oynayın,hocam futbolun kaderi ilk gonderecekleri kişiler maalesef hocalar oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence sorun tamamen futbolcular da hoca elinden her taktik ve oyunu sahaya sürdü bemce artık oyuncular oynamalı hocanın çıkıp oynayacak hali yok yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana katılmıyorum ne yaptın elime ne çalam yüzüne. Daha ligin başı ne hak ettilerde ne istiyorlat
    0
    0
    Yanıtla