SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetimle Yalçın Arasındaki Mesele"

0
Güncellendi - 2017-12-04 02:10:41
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, takım kaptanlığını da yapan stoper Yalçın Ayhan’ın süresiz kadro dışı bırakılmasına ilişkin, “Yönetimle, Yalçın arasındaki bir mesele” dedi.

  Bulut, tecrübeli stoperin Beşiktaş maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Verilen karar başkan, yönetim ve Yalçın arasında, biz işimize devam edeceğiz. Bu konuyla ilgili fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Başkan ve yönetim bu kararı verdi. İki tarafın arasında olan bir mesele. Başkanımız konuyla ilgili açıklamasını yaptı. Karara saygı duymamız lazım” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI KADRO DIŞI BIRAKILDI

  Evkur Yeni Malatyaspor’da takım kaptanlığı da yapan tecrübeli stoper, 25 Kasım’da Malatya’da Beşiktaş ile oynanan karşılaşmadan bir gün sonra ‘disiplinsiz davranışları’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

  Kadro dışı bırakıldıktan sonra bir hafta izin alarak, İstanbul’a gittiği öğrenilen tecrübeli oyuncunun iznin ardından geleceği merak konusu oldu.

  Ayhan’ın altyapıyla antrenmanlara çıkması ya da özel bir antrenör nezaretinde çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

  Yalçın Ayhan’ın kadro dışı bırakılmasının ardından Osmanlıspor ile oynanan kupa maçında İssiar Dia, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanan Süper Lig 14.hafta karşılaşmasında ise Adem Büyük kaptan olarak sahaya çıktı.

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, geçen hafta kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan'ın durumunun yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrasında netlik kazanacağını belirterek, Yalçın'ın yerine Arturo Rafael Mina'ya forma şansı verildiğini sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

ARŞİV FOTO: Süresiz kadro dışı bırakılan Yalçın Ayhan (sağdaki)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Deniz (6 yıl önce)
    Arkadaşlar,Ne Adil gevreği tanırım nede Yalçın Ayhan'ı .Neredeyse 40 yıldır maçlara giderim.Bu takımdan kimler geldi kimler geçti. Aslında Olayların Ne olduğunu da bilmiyor,olaylara duygusal bakıyoruz.Günlerdir konuşulan,Yalçın meselesine gelince,iyi bir futbolcu.bu takıma transferi yapıldığı gün,burada bir sürü taraftar! Bu transferle dalga geçtiler.Yaşı büyük diye.ancak adam rüştünü ıspatladı ve takıma katkısını herkes gördü.Ancak ortada bir sorun var ve Yalçın gibi bir futbolcuyu transfer eden yönetim gene inisiyatifini kullanarak kadro dışı bırakmış.Olamazmı.? Bu konuyu her gün gündeme getirmek de bu takıma bişey kazandırmaz.Kaldıki Akhisar maçında da Mina kötü değildi.Sonuçta bu klübün başkanı iyi niyetli olmayan biri olsaydı,,3 yıl da bu takımı 2 lig yukarı taşıyacak kadar bu takımla bu kadar ilgilenmezdi.Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Allah kısmet ederse seneye ptt 1 deyiz en büyük başkan Adil Gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Yönetim doğru yaptı kimse Malatyaspor'un üzerinde değil, gerekli cezayı almazsa bütün takım kazan kaldırır. Kıymetli malatya taraftarı farzedelimki Yalçın Ayhan'ın Beşiktaş maçında ayağı kırıldı ve sezonu kapattı koca malatyaspor bir oyuncuya bağlıysa küme düşsün hiç dert değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (6 yıl önce)
    Yalçın Ayhan yüreğiyle oynayan benim de çok sevdiğim bir topçu eyvallah da daha konuyu bilmeden yönetimi eleştirmek de nedir yav... eyyy malatyalılar takıma başkan bulamazken adil gevrek geldi bu takımı aldı ve 3 sene de 2 şampiyonluk yaşattı adil gevreği tanımam etmem ama yaptığınız vicdansızlık bir kere de yönetimin ve bu adamın arkasında durun şimdi anlıyorum evliya Çelebinin malatya için yazdıklarını ve de diyorum ki bize malatyaspor u amatöre kadar düşüren o başkanlar layık
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bu takimin gidişatı iyi degil herkes boyle bilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Doğrudur
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Baskan yalcini af et cunku bu hafta cok zor macimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMİL (6 yıl önce)
    B u ifade sana yakışmıyor diyecem ama demenin bir anlamı yok nasıl bir teknik direktörün bilgisi olmadan futbolcu kadro dışı kalır futbolcunun kadro dışı kalışı disiplinsiz davranışı deniyor alınan kararda varmıydı disiplinsiz davranışı bunu oynadığı müsabakalara yansıtıyormuydu sen bunlara cevap ver yönetimle yalçın arasında demek ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hocalık demek,takımın abiliği demek,üstü kapalı konuşmaya gerek yok,yarın senin basına bir gelirse umarım futbolcularda sana aynısını demez,tabi senin transferin değil,bana bir şey olur diye kimse kimseye kurnazlık yapmasın,bir aile olmaya bakın,birbirinize destek olun .............bu destek herkese lazım....................devre arasında git de kaptan dan iyisini bul.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Almanya (6 yıl önce)
    Abi sonuç ney 1 haftadır aynı haber dönüyo yok su oldu yok bu oldu nasıl habercilık bu uyutmaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Cokkk bilmiş yönetim ne diyelim ya adam dediğim dedik öttürdüğüm düdük diyo, şimdilik yapacak bşy yok gün ola dewran döne...
    0
    0
    Yanıtla