SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yük Treni İstasyondaki Trene Çarptı

0
Güncellendi - 2018-05-09 03:02:48
Yük Treni İstasyondaki Trene Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde OYAK’a ait özel demir cevheri taşıma yük treni, yine aynı şirkete ait park halindeki yük trenine çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 7 vagon raydan çıktı, bir lokomotif hasar gördü.

Tren kazası, Hekimhan Gar’ında yaşandı. OYAK’a ait olan ve Sivas’ın Divriği ilçesinden Hatay’ın İskenderun ilçesine demir cevheri taşımacılığı yapan OMSAN şirketinin 63611 sayılı yük treni Hekimhan Gar’ın da beklerken, Kesikköprü yönünde gelmekte olan aynı şirketin 63613 sayılı yük treni kırmızı ışık ihlali yaparak, arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile boş olan 7 vagon raydan çıktı, bir lokomotif hasar gördü.  Kazada şans esiri ölen ya da yaralanan olmadı.

Yapılan incelemenin ardından TCDD’ye ait ekipler tarafından vagonlar bölgeden kaldırılmaya başlandı.

Her iki yük treninin de İskenderun’dan Divriği’ye gitmekte olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle demiryolu 4 saat süreyle ulaşıma kapandı ve ekiplerin çalışması sonucu yeniden açıldı.

Kazayla ilgili adli ve idari soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bir gider bin geliriz (5 yıl önce)
    Anadolu insanı sıkıntı yok yani bir gider bin geliriz.Amaç bu doğ, sürün sürün az doy ve öl.. Trene yazık olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • İnönü ziraat öğrencisi (5 yıl önce)
    Sayın arkadaşlar siz internet'ten TCDD'nin animasyon videolarını izlememiş olmalısınız ki yazdığınız yorumlar bunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Allah c.c daha kötüsünden saklasın
    0
    0
    Yanıtla
  • İnönü ziraat öğrencisi (5 yıl önce)
    Hasar gören yük treni eğer yolcu treni olsaydı sadece iki makinist'in dikkatsizliği sayesinde yüzlerce kişi canından olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziraat öğrencisi doktorluk yapmışsın. Haber de hata var. MAKİNİST e kırmızıdan gel denilmis. Istasyondaki personel tarafindan. Bilip bilmeden hemen MAKİNİST e çamur atmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilip bilmeden konuşma ziraatçı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    Kırmızı dan gelmenin belli bi livre si var kardeşim ,onu geçtik teşkilat gara giriyorsun 20km hızla böyle bir karambol olmaz. Şirket makinistleri kurye arabaları gibi gidiyor sonu iyi olmaz .Bu defa dizinin arkasında karambol olmuş Allah muhafaza kafa kafaya olsa ne olurdu.
    0
    0
    Yanıtla