SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Kampı Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-10-23 16:47:31
Milli Takım Kampı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampı, Malatya’da devam ediyor.

Malatya’da 5 Ekim’de başlayan ve 31 Kasım’da sona erecek olan kamp, Olimpik Atletizm Kompleksinde gerçekleştiriliyor. 25 milli sporcu ve 5 antrenörün yer aldığı milli takım kampında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Atletizm İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer’in kamp müdürlüğünü yaptığı Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampını ziyaret eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, antrenör ve sporcularla bir araya geldi.

Fındıklı, ziyaretinde, “Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih Çintimar’a Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampını ilimize vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi Malatya’da en iyi şekilde ağırlayacağız, her türlü desteği vereceğiz her zaman yanlarındayız” dedi.

Yürüyüş Milli Takım hazırlık kampında yer alan sporculara ve antrenörlere tatlı ikramında bulunuldu.

Ziyarette Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’de hazır bulundu

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyamızı ismini duyurmak anlamında çok güzel bir organizasyon, İnşallah ,Antrenör ve sporcu kardeşlerimiz Malatyamızda kaldıkları sürede iyi ev sahipliği yaparız , Başta sayın Bölge Müdürüm M . Sadi FINDIKLI olmak üzere tüm emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ...
    0
    0
    Yanıtla