SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zafer Partisi'nden İstifa Edip AKP'ye Katıldılar

Zafer Partisi'nden İstifa Edip AKP'ye Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Zafer Partisi'nden istifa eden Yazıhan İlçe Başkanı Mehmet Karadoğan ile ilçe yönetimi AKP'ye katıldı ve katılım dolayısıyla İl Başkanlığında bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Mehmet Karadoğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın milliyetçi duygularıyla oynadığını belirterek "Terör örgütü olan bir örgüte destek verdiği için biz milliyetçi Türk gençleri olarak yardımcılarım ve yönetimimle beraber istifa etmeye karar verdik. Reisimize ve Cumhur İttifakı'na destek vermeye karar verdik." şeklinde konuştu.

AKP İl Başkanı Namık Gören, Zafer Partisi Genel Başkanı'nı protesto eden ve partilerine katılan Karadoğan ile beraberindekilere teşekkür etti.

Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Zafer Partisi Genel Başkanı'nın bütün terör örgütlerini görmeyerek, farklı mülahazalarla Millet İttifakı'na destek vermesinin tabanda çok da anlamı olmadığını göstermesi bakımından bu toplu istifalar anlamlı" dedi.

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi, eski milletvekili Öznur Çalık da "Ben inanıyorum ki vatanını, devletini, bayrağını seven, Türkiye'deki bütün vatandaşlarımızın oyu da yolu da bir duruşu olan, ilkeli bir duruş sergileyen Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olacaktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozet takıldı.

Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegeli ile Yönetim Kurulu üyeleri de, Genel Başkanları Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladıktan sonra duruma tepki gösterip topluca istifa etmişlerdi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Alp (11 ay önce)
    Ya arkadaş daha dün Bozkurt işareti yaparken hangi ara Rabiacı oldunuz Muhsin Yazıcıoğlu başkan yıllar önce "Bir saniyesine bile hükmedemeyeceğin dünya için FIRILDAK olmaya gerek yok" demişti.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Gani (11 ay önce)
    Ayrılmaları ile malatya zafer partisinde çok büyük kayıplara neden oldular!Çok üzüldük!
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Selim Tunç (11 ay önce)
    Malatya bu kadar kaypak ve yanardöner olamaz, ne zaman bu kadar değişti. Depremde insanların aklını başına getirmemiş. Yazık
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Katılıyorum, güç kimde ise onun yanında gibi yarın Kılıçdaroğlu alsın, 360 derece döner davulu alır halayın başına geçer onun yanında olurlar maalesef.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mustafa (11 ay önce)
    AKP’nin kaçan oylarını yakalamak için kullandıkları adamları. Bari tören yapmayın. Malatyalı anlamayacak mı?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Erol (11 ay önce)
    Tahminin sizler terör örgütü ile görüşmeleri yapanları karıştırınız.Bir geriye dönüp Oslo ya,Kandile, İmralı'ya,Habur a Osman Öcalan a bir baksanız iyi olur.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hkb (11 ay önce)
    insanda biraz vicdan biraz ar olsa baska yere gecerken karsit goruslu , komsusuna , arkadasina , dostuna... terorist demez, birlikte mesai yaptigi yer edindigi bir partiyede terorist e destek oluyor hic demez. Bu bir rant kavgasidir ama cok utanilmasi gereken pis kokan bir harekettir.. Ben kendi adima boyle insanlardan igreniyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Tayyip Erdoğan Suriyelileri göndermeyeceğiz diye tv de konuşurken, bunların milliyetçi duyguları Zafer partisinden Akp ye kaymış. Bu duygular başka duygular olmasın.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ömer (11 ay önce)
    Sinan oganin yeğeni bile Kılıçdaroğluna oy vericem diyor :). 5 tane Zafer partili ile şov yapmiş emekli vekil. Oldu olacak halay ekibi ile kutlasaydiniz
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Gerçek ülkücü (11 ay önce)
    Gerçek ulkucu hudaparin olduğu tarafa geçmez. Kılıçdaroğlu teroru bitirecek, sizin gondermeyiz de gondermeyiz dediğiniz Suriyelileri de gönderecek. Ülkeyi mülteci kampına cevirdiniz. Suriye'de savaş yok Esad çağırıyor gondersenize niye gondermiyorsunjz. Yoksa bu ülkenin demgrafik yapısını bozmak amaç ?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (11 ay önce)
    Ümit Özdağ bunların milliyetçi duygularıyla oynamış! :D Sizde milliyetçi duygu olsa Akp rozeti takar mısınız? Hadi ayak altına.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • malatya serdarı (11 ay önce)Özkan Çelik isimli kullanıcı yorumuna
    özkan, şunu diyorsun galiba: özdağ denen sözde ülkücü şahıs chp, feto ve pkk nın olduğu zilletin içine girdiğine göre özdağ da yerli değilmiş. o zaman senin akpye geçmezdi savın yanlış oluyor çünkü mhp bbp ve yeniden refah milli tarafın ana unsurları.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Hayır. Fetö'yü besleyip/büyüten meclise sokan, hizbullahı destekleyen Hüda-par'ı meclise sokan ve imralı'ya heyet gönderen Akpdir. Kimin terörle ilişkili olduğu çok açık. Bunu inkar edecek var mı? Ekonomideki, eğitimdeki, hukuktaki krizi ve sığınmacı sorununu saklayamadıkları için Chp'yi ve millet ittifakını terör ile ilişkilendirmeye çalışanların safına geçmek milliyetçilik değildir diyorum. Montaj videolarla kurulan kumpasa düşmeyin. Her zaman aynı terane bir kere de yemeyin bunu.
    %72
    %28
    Yanıtla