SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zor Bir Geçitti, Yaptık"

0
Güncellendi - 2017-05-30 21:23:33
A- A+ PAYLAŞ

  • ERKENEK TÜNELİ AÇILDI: Malatya-Adana Karayolu üzerinde bulunan çift tüplü 1816 metre uzunluğundaki Erkenek Tüneli, inşaatına başlanıldıktan 6 yıl sonra hizmete girdi.

Erkenek Tüneli açılış törenine; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, davetliler ve kalabalık bir topluluk katıldı.

-“ Bu yol hikayesi bitmeyecek”

Törende konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Ulaştırma Bakanlığımızın yapmış olduğu hizmetler tarihe tanıklık eden herkesin takdirini kazanıyor. Yollar, bölündü ve kazalar azaltıldı, trafik sıkışıklığı başta olmak üzere birçok sorun çözüme kavuşturuldu. Ben 15 yıl boyunca Ulaştırma Bakanlığında emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ederken, özellikle Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın önderliğinde, kıymetli bakanlarımız ve değerli bürokratlarımızın önderliğinde yapılan hizmetler, bizim Ak Parti iktidarımızda hizmete atılan en önemli imzalardan bir tanesidir. Bugün Malatya’da Erkenek Tüneli’nin açılışında bir aradayız. Doğanşehir –Malatya yol güzergahını yaparken de Karayollarımızla çok defa bir araya geldik. Çok bölge Müdürü eskitti bu Erkenek Tüneli. Görev yapan bölge Müdürlerinin hepsine bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Malatya’da Doğu-Batı, Kuzey-Güney akslarımızın hepsi bitmek üzere. Malatya’nın ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan bu güney bağlantısında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu yol hikayesi bitmeyecek. Yollarımız devam edecek. Erkenek Tüneli hayırlı olsun, vatanımıza memleketimize güzel hizmetler getirsin.” İfadelerini kaydetti.

- “Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı sağlıyor”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz AK Parti iktidarları olarak 2002’den bu yana sürekli Türkiye’yi her alanda büyüterek geldik. Alt yapımızı yollarımızı limanlarımızı havaalanlarımızı büyüttük, eğitimde ve ekonomide büyüdük. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet dediniz. Artık 16 Nisan’dan önceki tartışmalar bir yana kaldı artık Türkiye önüne bakıyor, Türkiye işine bakıyor, Türkiye demokrasisini büyütmek için çalışıyor Türkiye ekonomisini büyütmek için, Türkiye insanının refahını mutluluğunu büyütmek için çalışıyor. Türkiye’nin büyümesi için alt yapının büyümesi gerekiyor. Yeni yeni yollar yapılması gerekiyor. Zor zamanımızda 2016 yılında bile yatırımlarını aksatmadan devam ettiler. İnşallah Türkiye 2017 yılına güçlü bir şekilde girdi ve yatırımlara hızla devam edeceğiz. Ben burada özellikle Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin yollarını alt yapısını, ulaştırmasını, limanını geliştirirken, bütün Türkiye’yi karış karış gezerken, Malatya’nın da coğrafi konumuna uygun olarak ayrı önem veriyorlar. Bir yandan Kuzeyi güneye bağlarken, sadece güneye bağlamakla yetmiyor aynı zamanda Ortadoğu’ya Suriye ve Irak üzerinden açılmamıza vesile oluyorlar. Bu yolları bu alt yapıyı geliştirirken, Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Sanayileşip, üretelim diyoruz. Ürettiklerimizi daha farklı yerlere satalım derken işte bu yollar buna imkan sağlıyor. Onun için bir kez daha teşekkür ediyorum. Eğer biz Malatya’yı değiştirip geliştireceksek, dönüştüreceksek öncelikle alt yapılarını halletmemiz gerekiyor. Bu anlamda Doğu’yu Batıya, Kuzeyi Güney’e bağlayan yol aksında bulunan Malatya bu anlamıyla ulaşım alt yapısını bir bir tamamlıyor. Sadece karayollarında değil demiryolları, havaalanı ile Malatya alt yapısını değiştirmiş ve geliştirmiş bir kent olarak Türkiye ekonomisine daha fazla katkı verecek. Sayın Bakanımız burada iken Malatya’yı masaya yatıracağız, yapılması gereken diğer konuları konuşacağız. Ve zaten Bakanımız Malatya’yı çok iyi biliyor. Bu noktada gerekli talimatları daha önce vermişti, şimdi de gerektiği yerde gerekli talimatları verecektir. Tünelin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kaydetti.

-“Anadolu’nun hakkını veriyor.”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, “Türkiye; son 14 yıldır coğrafyasının kıymetini bilerek Asya ile Avrupa arasında köprü konumunda olan Anadolu’nun hakkını veriyor. Bölünmüş yollarla veriyor, demiryolları ile veriyor, hava alanları ile, denizcilik ve haberleşme sektörü ile veriyor. Biz bu hakkı verirken biliyoruz ki Avrupa ile Asya arasında taşınan yük miktarı neredeyse milyar tonlara varıyor. Ve yine bulunduğumuz coğrafyada, 1.5 -2 milyar insana biz 3-4 saatlik uçuş mesafesi ile erişebiliyoruz. Ha keza bu coğrafyadaki yurt içi gayri safi yurt içi hasılanın 30 trilyon doların üzerinde olduğunu biliyoruz. Tam da AK Parti hükümetleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği sayın Başbakanımızın önderliğinde yapmaya çalıştığımız bu coğrafyanın hakkını verirken insanımızın sosyal refahını artırmak insanımızı daha kolay erişebilir ulaşabilir hale getirmek ama aynı zamanda ticaretimizin önünü açmak Ülkemizin büyümesini sağlayacak sanayinin endüstrinin önünü açmak ve ülke ekonomisini büyütmek. Avantajlı olan bu coğrafyadan daha fazla avantaj elde ederek ülkemize katma değer oluşturmak.” şeklinde konuştu.

-“Zor bir geçitti, yaptık”

Bakan Arslan şöyle devam etti:

“Ülkemizin ekonomisini büyütmek. Bunları yaparken de elbette ki doğu batı aksında ana koridorlar yapıyoruz. Aynı zamanda Kuzey -Güney aksında da belirlediğimiz 18 tane büyük ana koridoru tamamlıyoruz. İşte bunlardan biri Malatya’mız. Çok önemli bir kavşak halinde. Malatya’yı gerek Doğu-Batı aksında gerekse Kuzey -Güney aksında bu kavşağın hakkını vermek adına bölünmüş yollarla, köprülerle, tünellerle, viyadüklerle tabiri caizse beziyoruz ve daha güzel hale getiriyoruz. İstiyoruz ki Karadeniz’i Akdeniz’e bağlarken Malatya-Adıyaman hattındaki güzergahı en iyi hale getirelim. İşte bunun en önemli halkalarından biri Erkenek geçidi. Erkenek geçidi geçit vermezliği ile bilinen kış şartlarında zorlu bir geçit. Ve özellikle yük taşıyan ağır vasıtaların kışın buralar da nenelerin çektiğini hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Geçit vermeyen Erkenek geçidinin Erkenek tüneli ile Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Başbakanımızın bakanlığı dönemindeki verdiği talimatlarla yerel paydaşlarımızın talepleri takipçiliği önemliydi. Ancak zor bir güzergahta çalışıyoruz o yüzden de biraz gecikti. Memnuniyetle görüyoruz ki 80 yılda bu ülkede 50 kilometre tünel yapılmışken, Bolu Dağı tünelinden 17 yılda çıkabilmiş bir ülkeden 14 yılda 300 kilometrenin üzerinde tünel yapan bir ülke haline geldik. Artık 80 yılda yapılan 50 km tünele karşılık biz bir yılda o kadar tünel yapar hale geldik. Sadece bu sene bitireceğimiz tünel 68 kilometre. Bunun önemli bir kısmı Malatya’da. Açtıklarımız ve bugün açacağımız, bu sene açacaklarımız da dahil önemli bir kısmı Malatya’da. Erkenek Tüneli yarım saatte gidilecek mesafeyi 3 veya 4 dakikaya düşürecek. Bu çok önemli. Sadece Malatya’nın değil Adıyaman’ın da hizmetini görmüş olacak, ülkemizin Karadeniz’inin de Akdeniz’inin de. Güzergah üzerindeki bütün illerin seyahatini kolaylaştıracak, yük taşıması halinde ekonomisini kolaylaştıracak. Erkenek Tüneli’nde dünden bugüne emeği olan herkese, başta Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız olmak üzere Malatya’dan da değerli bakanıma, genel başkan yarımcıma, milletvekili arkadaşlarıma daha da önemlisi, daha önceden de emek vermiş arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Yerelde belediyelerimizin katkıları çok önemli. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimize çok çok teşekkür ediyorum. Malatyalı hemşerilerimize ve Karayolları Genel Müdürümüz başta olmak üzere, karayollarındaki mühendisinden teknisyenine, işçisinden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

-Bakan Arslan direksiyona geçti..

Erkenek tünelinin resmi açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan,makam aracının direksiyonuna geçerken, yanına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, arak koltuğa ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık geçti. Bakan Arslan, tünelin her iki tüpünde de geçiş yaptı.

Tünelden geçtikten sonra açıklama yapan Bakan Arslan; “Özellikle Karadeniz ve Akdeniz arasında, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini Akdeniz bölgesini birbirine bağlayan kavşak konumundaki Malatya’mızda tüneller halkasına bir tanesini daha eklemiş olduk. 1816 metrelik çift tüpten oluşan Erkenek tünelini ve devamındaki bağlantı bölünmüş yollarını da açarak hizmete sunduk. Hiç şüphesiz ki insanlar bu yolu kullanırken, eski yolu gördüğü zaman aradaki farkı çok rahat bir şekilde görecektir. Bir taraftan kesintisiz bir şekilde standartları çok yüksek tünellerle ve viyadükler le olan bir yol. Diğer yandan da kıvrık kıvrım eziyet şeklinde bir yol. Bir tanesi geçit vermez Erkenek geçiti. Diğeri ise tam tersine geçit veren Erkenek tünelleridir. Gerek Malatya’ya gerekse Adıyaman’a çok büyük hizmetler verecek. Önemli bir koridoru tamamlamış olacak.” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ise, şunları söyledi:

“AK Parti ile beraber gerçekten hayallerde gerçek oluyor. İşte bu hayallerden biriside Malatya’nın, Adıyaman’ın, esasında bölgenin, Türkiye’nin hayallerden biriside Erkenek Tünelinin açılmasıydı. Bu noktada uzun ince bir yol gidildi ve nihayetinde gerçekten muhteşem bir tünele kavuşmuş olduk. Bu tüm yatırımlar özellikle illerimizle sınırlı değil. Ayrıca Malatya’nın istifade edeceği bir tünel değil. Esasında Kuzey’in Güney’e bağlanması ve oradan da öte özelikle Ortadoğu Pazarlarına Türkiye’nin, Doğu Anadolu’nun, Karadeniz’in açılması ve bu aks ile beraber Akdeniz’in Karadeniz’e, Karadeniz’in Akdeniz’e bağlanması, ticaretin gelişmesi, üretimin artması ve yeni pazarlara açılması imkanları bakımından önemli.”

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

 

 

 

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • ÖZ MALATYA (6 yıl önce)
    Burda sayın Doğanşehir belediye başkanını göremiyorum halbuki en çok emeği geçen projeyi hazırlatan reisi Cumhurdan ödeneği alan sayın belediye başkanımız Vahap KÜÇÜK neden ön sıralarda değil prokol da düzensizlik var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Bu tunel 5 yilda bitti Allah yardim etsin sanki cay kasigiyla kazdilar
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Eski tünel yinede faal olsun! Ne olur ne olmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞAHİN EKSOZ (6 yıl önce)
    Şahin ciler varmısınız tünelde eksoz patlatmaya
    0
    0
    Yanıtla
  • :)))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Moto Şahin (6 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    )))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • ABART EKSOZ (6 yıl önce)Moto Şahin isimli kullanıcı yorumuna
    bas gaza yavrum bas gaza
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    AK PARTİ MEMLEKETE NE YAPTI DİYEN ART NİYETLİ GÖZÜ KÖR KULAĞI SAĞIR DÜNYADAN HABERSİZ CAHİLLERE SÖYLÜYORUM! ALIN İŞTE SİZE 1816 METRE GİDİŞ 1816 METRE GELİŞ TOPLAM 3632 METRE TÜP GEÇİT! NEREYE İSTERSENİZ ORAYA GİDİN ARTIK!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki tünel yokmuş da , ilk AKP yapmış gibi câhilce yazıyorsunuz! Birader eski tünel kazma kürekle açıldı haberiniz var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • zibetra size çok büyük alkış güzel kapak yaptın vaizoğlu 44 e
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)ZİBETRA isimli kullanıcı yorumuna
    Eski tünel dedıgınız tek gıdiş geliş olan, ıki arabanın Yanyana zar zor gectıgı, içine gırdıgınızde korku tüneline gırmıs gıbı hıssedıp ıcerısı çukurlar ile dolu olan geçişmi? Eski tünel kazma kürekle açıldı dıyosunuz? 15 yıl önce bolu dağı Tüneli demi kazma kürekle açılmıştı! Yıllarca açamadılar efendi, kaç hükümet degıstı bıtıremedıler! Akp yaptı hepsıni... demekki neymiş işi ehline verınce herşey yapılırmış!
    0
    0
    Yanıtla
  • Al bir başka bir câhil daha! Eski Erkenek Tüneli'nin yapanlar o şartlarda, ilkel aletlerle bu kadarını yapabilmişler. Ayrıca o şartlarda araçların ebatları ve hızları göz önüne alındığında tünel hayli hayli yetiyordu. Bir de sanki hiçbir hükümet yol, köprü yapmamı, ilk AKP yapmış gibi anlatıyorsunuz. Soruyorum sana; Gaziantep-Adana-Mersin (TAG) otoyolunu, Ankara-İstanbul Otoyolu'nu kim yaptı? Kızlaç Tüneli'ni, Atatürk ve Turgut Özal Viyadüklerini kim yaptı? Sanki bu ülkeye köprüleri, havaalanlarını, yolları ve binaları ilk AKP yapmış gibi anlatıyorsunuz. Gerçi yaptıklarının kalitesi de ortada. Eski yollar yıllardır çökme yapmadan kullanılırken, yeni yolllarda şoförler diken üstünde gider gibi gidiyor. Biliyor musun Kernek Turizm'in bir aracı bu yoldaki çukur yüzünden kaza yaptı ve birçok insan hayatını kaybetti!
    0
    0
    Yanıtla
  • Devletin milletin yolunu ve diğer hizmetlerini yapma zorunluluğu var karşılıginda vergi aliyor. Oy veriyoruz yillarca iktidardalar e bi zahmet yani MILLET HAKEDIYOR. 80 milyonun vergileri var bu tunelde. Vali Bey korkmayin ön siralara gecin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Madem vergi alınıyorda. Neden 80 yıldır hizmet yapmadılar ? O zamanda vergi alıyorlardı . Nereye gitti bu ülkenin paraları ? Elinsaf yani . Biz millet olarak nankör ve her şeyi çabuk unutan milletiz . Bırakın bu futbol takımı tutar gibi parti tutmayı artık . Bu devlete kim hizmet etmişse allah razı olsun demek lazım . Ama nerede bizdeki o feraset düşünce . Yazık gerçekten .
    0
    0
    Yanıtla
  • DOĞANŞEHİR (6 yıl önce)
    VALİ BEY NİYE ARKADA BIRAKILIYOR..DEGERLI VALİMİZE SAHIP CIKALIM……
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEK (6 yıl önce)
    VALİ BEY NİYE ARKADA BIRAKILIYOR..DEGERLI VALİMİZE SAHIP CIKALIM.......VALI DEVLETTIR...... VALİ CANDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Sayin vali ,Hasan Erkoç,Şevket keskin gibi bu şehirde değerin yok ise istifa et git.Vali devleti temsil eden o şehirdeki En üst amirdir.Sayın vali bilgin olsun 1983 yılında rahmetli Özal ,Başbakan ve malatyada Valilik önünde miting yapıyor. Özal otobüsün üstünde konuşurken kalabalık ,özalin boyu kısa olduğu için protokolden özalı göremeyince protokolün comelmesini istiyor,Özal otobüsün uzerindekilere çökün diyor .Herkes çöküyor ama vali çökmüyor.Özal sen niye çökmedin deyince vali ,BEN DEVLETIM DIYOR VE DEVLET COKMEZ Diyerek özalim talimatını yerine getirmiyor.Böyle valilere can kurban.(Bunu yayınlayin editor önceki yorum eksik olmus)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Vali bir sehirde sadece Hükümeti yani siyasi iktidarı değil aynı zamanda Cumhurbaşkanını yani devleti temsil eder. Seversin sevmezsin ama kusura bakmayın herkes temsil ettiği makama saygı göstermek zorunda evet ZORUNDA. Bu bir tercih meselesi değil zorunluluktur. İl protokolünün en sonunda Oda ve Dernekler kısmında bulunan zevatlar haya etmeli, hicap duymalı. Kusura bakmayın Sn. Valim bu bir tevazu değildir. Herkes ama herkes haddini bilmeli, yerini bilmeli. Benim için mesele Sn. Toprak değil, mesele olan Devletin Valisi'ne gösterilmesi gereken asgari nezaket ve saygının gösterilmemesi. Nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (6 yıl önce)
    Tünel hayırlı ve uğurlu olsun. Allah herkesi kazadan ve beladan korusun İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri (6 yıl önce)
    Hüseyin avni coş gibi valilerin izinden gitmeyen mustafa toprak gibi değerli valilere saygı gösterilmesi lazım. Art niyet olmadığını düşünüyorum ama biraz daha dikkatli olunması lazım. Vali bey kafaya takmasın halk ona değer veriyor. Önemli olan da bu zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (6 yıl önce)
    Hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Böyle bir tünel şu veya bu şekilde zorluklara sonra yapılmış. Bilmiyorum o yolu kışın hiç kulandinizmi. Şurda ki boş yorumlara baktıkça insan yazıklar olsun diyesi geliyor. Eleştirmek için o kadar konuyla alakasız şeyler yazmışsınız ki. Yapanlardan Allah razı olsun.Yıllarca bu ülke bu yatırımlara hasret idik. O yol çok can aldı. Şükür şimdi daha emniyetli.
    0
    0
    Yanıtla
  • ADIYAMAN (6 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Bize eski tünelde olsa sorun değil sonuçta halen toros araba ya biniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan çelik (6 yıl önce)
    Ilimizin mülki amiri sayın valimizin protokol gerisinde bırakılması doğru bir davranış olmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatihh (6 yıl önce)
    Kapatıp kapatıp açarsınız artık tüneli.3 aydır ufak rutusler vardı bos yere perişan ettiniz halki
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    herkes projeyi sahiplenip reklamının derdinde. Bu ilde ve her ilde devlet validir arkadaş. ister sevin ister sevmeyin. yancılar lütfen dışarı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Bir kasıt olduğunu zannetmiyorum vali bey malatyanin sevdiği bir insan fazla kurallara takılmamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kural kuraldır herkes gider ama sayın Valimiz 24 saat malatya yı bekler
    0
    0
    Yanıtla
  • GAZİ (6 yıl önce)
    Sayın Valimize yapılan saygısızlığı kabul edilmez yazıklar olsun orda tamam BAKANIMIZ Belediye başkanımız Vekiller eyvallah o diyer yancı tayfaları ayıp be ayıp size
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (6 yıl önce)
    VALİ BEY NİYE ARKADA BIRAKILIYOR..BIR CEVAP VERSİN.BÖYLE DEGERLI VALİMİZE SAHIP CIKALIM.VALI DEVLETTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Tünel 1 aydır bitmiş sırf beyefendilerin keyfini beklediler
    0
    0
    Yanıtla
  • eren kaya (6 yıl önce)
    valı beye yapılan ayıptır.vali partı başkanı ve esnaf başkanından üstündür....kurumlarda liyakat zaten bıtti,.tecrube liyakat ehıl olmaya bakılmıyor.hıc olmassa valilik makamına saygı gösterın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Protokol sırasına bakın vali bey arkada bırakılıyor Şevket Keskin en önde .az saygı lütfen reklam.icin öne koşmayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alkış memet bey size çok güzel tespit
    0
    0
    Yanıtla