SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Haftanın Ardından

0
Güncellendi - 2019-02-20 18:57:02
1. Amatörde Haftanın Ardından
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 11.hafta geride kalırken, A Grubu'nda Darendespor, B Grubu'nda ise Malatya İdmanyurdu liderliklerini sürdürüyor.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU..

Ligin 11’inci haftasında alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

1966 Malatya Gençlik-Malatyaspor: 4-0

Orduzuspor-Malatya Gücü: 4-0

Demirspor-Hekimhan Girmana Belediyespor: 4-1

Darendespor-Arguvan Belediyespor: 0-0

B Grubu

Ataköyspor-Hekimhan Belediyespor: 3-1

Malatya İdmanyurdu-Battalgazi Belediyespor: 0-1

Doğanşehir Belediyespor-Sanayispor: 2-3.

Büyükler Futbol Ligi'nde 11.hafta geride kaldı. A Grubu'nda Darendespor, oynadığı 11 karşılaşmada aldığı 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile birlikte topladığı 26 puanla zirvedeki yerini koruyor.

Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendiren Arguvan Belediyespor ise oynadığı 11 karşılaşmada aldığı 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile birlikte topladığı 24 puanla ikinci sırada yer alıyor.

A Grubu'nda 20 puanlı Demirspor üçüncü, 19 puanlı Hekimhan Girmana Belediyespor dördüncü, 12 puanlı Orduzuspor beşinci, 11 puanlı Malatyaspor altıncı, 8 puanlı 1966 Malatya Gençlik ise yedinci sırada bulunuyor. Grubun son sırasındaki Malatya Gücü Futbol'un ise henüz puanı yok.

B Grubu'nda geride kalan haftada ilk mağlubiyetini alan Malatya İdmanyurdu, 24 puanla zirvede yer alıyor. Bir maçı eksik olan sarı lacivertliler, geride kalan haftada Battalgazi Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. İdmanyurdu, ligde oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1'de mağlubiyet aldı.

Grup'ta 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Battalgazi Belediyespor, 21 puanla ikinci sırada yer alıyor. Grup'ta 18'er puanlı takımlardan Ataköyspor 3, Sanayispor ise 4.sırada bulunuyor. B Grubu'nda 6'şar puanlı takımlardan Hekimhan Belediyespor beş, Kale Gençlerbirliği ise altıncı sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Doğanşehir Belediyespor'un ise 3 puanı bulunuyor.

A ve B gruplarında son puan durumu şöyle:

BU HAFTAKİ MAÇLARIN PROGRAMI..

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 12.hafta karşılaşmaları 24 Şubat Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 Malatyagücü-Darendespor

15.00 Malatyaspor-Hekimhan Girmana Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.00 Demirspor-Orduzuspor

Arguvan İlçe Stadı

13.30 Arguvan Belediyespor-1966 Malatya Gençlik

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Battalgazi Belediyespor-Kale Gençlerbirliği

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.00 Sanayispor-Malatya İdamnyurdu

Hekimhan İlçe Stadı

13.30 Hekimhan Belediyespor-Doğanşehir Belediyespor

Ayaköyspor haftayı bay geçecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız