SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatör Play-Off'ta Avantaj El Değiştirdi

0
Güncellendi - 2017-03-26 18:33:00
1.Amatör Play-Off'ta Avantaj El Değiştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi Play-Off Grubu’nda ikinci hafta büyük bir heyecana sahne oldu. Grubun ilk haftasını avantajlı tamamlayan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor avantajı kaydetti.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Play-Off heyecanı ikinci haftayla devam etti. İkinci maçta rakiplerini mağlup eden 1932 Malatyagücü ve Arguvan Belediyespor, ikinci maçlara damga vurdu.

İKİ MAÇTA FARKLI SKORLA TAMAMLANDI

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-Off heyecanı devam ediyor. Büyükler liginde normal sezonun sona ermesinin ardından şampiyonun belli olacağı Play-Off Grubu’nda, ikinci maçlar oynandı.

Günün ilk maçında 1932 Malatyagücü ile 1966 Malatya Gençlik Spor karşı karşıya gelirken, bir diğer maçta ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile Arguvan Belediyespor karşı karşıya geldi. Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada 1932 Malatyagücü, 1966 Malatya Gençlik Spor’u 4-1 yendi ve puanını 4’e yükseltti. 1932 Malatyagücü, son maç öncesi avantajı eline geçirmesini bildi.

Günün ikinci maçında ise Arguvan Belediyespor ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor karşı karşıya geldi. Yeşiltepe 1.nolu sahada oynanan karşılaşma, büyük bir heyecana sahne oldu. İlk yarısı Arguvan Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında futbolseverler toplam 4 gol izledi. Arguvan Belediyespor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşanın ikinci yarısında iyi bir futbolla sahadan 3-1 galip ayrıldı. Gruptaki puanını 4’e yükselten Arguvan Belediyespor, üçüncü maç için büyük bir avantaj elde etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız