SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Liderler Namağlup

0
Güncellendi - 2019-01-15 02:38:08
1. Amatörde Liderler Namağlup
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ilk yarı tamamlandı. İlk yarı sonunda A Grubu'nda Darendespor, B Grubu'nda ise Malatya İdmanyurdu zirvede yer alıyor.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ilk yarı, 13 Ocak Pazar günü oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. A Grubu'nda Darendespor, B Grubu'nda ise Malatya İdmanyurdu, namaglup olarak gruplarını lider tamamladılar.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin 7.haftasında alınan sonuçlar şöyleydi:

A Grubu

1966 Malatya Gençlikspor-Demirspor: 1-1

Malatyaspor-Malatyagücü Futbol Kulübü: 5-2

Hekimhan Girmana Belediyespor-Arguvan Belediyespor: 1-1

Darendespor-Orduzuspor: 3-0

B Grubu

Malatya İdmanyurdu-Ataköyspor: 3-1

Kale Gençlerbirliği-Hekimhan Belediyespor: 1-3

Battalgazi Belediyespor-Sanayispor: 1-2.

Büyükler Ligi'nde A Grubu'nda Darendespor, Arguvan Belediyespor, Demirspor, Hekimhan Girmana Belediyespor, Malatyaspor, 1966 Malatya Gençlik, Orduzuspor ve Malataygücü takımları mücadele ediyor.

A GRUBU'NDA DARENDESPOR NAMAGLUP LİDER

8 takımın yer aldığı A Grubu'nda Darendespor, oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan topladı ve zirvede yer aldı. Yeşil beyazlılar, 7 karşılaşmada 17 gol atıp, 6 gol yedi.

Grup'ta 14'er puana sahip olan iki takımdan Arguvan Belediyespor ikinci, Demirspor ise üçüncü sırada bulunuyor. 10'ar puanlı iki takımdan Hekimhan Girmana Belediyespor üçüncü sırada, Malatyaspor ise dördüncü sırada ilk yarıyı tamamladı.

A Grubu'nda 6.sıradaki 1966 Malatya Gençlik ile 7.sıradaki Orduzuspor'un 5'er puanları bulunuyor. Grubun son sırasındaki Malatyagücü'nün ise henüz puanı yok.

B GRUBU'NDA İDMANYURDU 5'TE 5 YAPTI

Büyükler Ligi'nde B Grubu'nda ise Malatya İdmanyurdu, Ataköyspor, Sanayispor, Battalgazi Belediyespor, Kale Gençlerbirliği, Hekimhan Belediyespor ve Doğanşehir Belediyespor takımları mücadele ediyor.

7 takımın yer aldığı A Grubu'nda bir maçı eksik olan Malatya İdmanyurdu, oynadığı 5 karşılaşmanınhepsini kazanarak, 15 puanla grubun zirvesinde yer aldı. Sarı lacivertliler, oynadığı 5 karşılaşmada 29 gol atıp, 5 gol yedi.

Grup'ta 12'şer puan toplayan iki ekipten Ataköyspor ikinci, Sanayispor ise üçüncü sırada bulunuyor. B Grubu'nda 9 puanlı Battalgazi Belediyespor dördüncü, 6 puanlı Kale Gençlerbirliği beşinci, bir maçı eksik olan 3 puanlı Hekimhan Belediyespor ise altıncı sırada yer alıyor. Grubun son sırasındaki Doğanşehir Belediyespor'un ise henüz puanı yok.

"ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ MAÇLAR İZLEDİK"

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ilk yarının en iyi şekilde tamamlandığını ifade ederek, takımları verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Özdemir, ligin ikinci yarısının 27 Ocak'ta başlayacağını kaydederek, "Birinci amatör çok zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Maçlar centilmence geçiyor. İnşallah ikinci yarıda aynı güzellikte olur. Maçların tamamlanmasının ardından Play-off maçları oynanacak. Bir hafta aranın ardından ikinci yarı başlayacak. İkinci yarının da sakatlıksız ve centilmence geçmesini diliyorum" dedi.

Özdemir, 2 Ocak'ta başlayan ikinci transfer döneminin 15 Şubat'ta sona ereceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız