SON DAKİKA
SON DEPREMLER

13 Yaşındaki Çocuk Baraj Gölünde Boğuldu

13 Yaşındaki Çocuk Baraj Gölünde Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kale ilçesinde 13 yaşındaki çocuk, serinlemek amacıyla girdiği Karakaya Baraj Gölünde boğuldu.

Olay, Kale ilçesinin Kumluyazı Mahallesi mevkiinde Karakaya Baraj Gölünde meydana geldi. Serinlemek için arkadaşı ile birlikte baraj gölüne giren 13 yaşındaki Muhammed Mustafa Kiraz, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşının ihbarı üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibi, jandarma arama kurtarma ekibi ve UMKE ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi yaklaşık 10 dakikalık çalışma sonucunda 20 metre açıklıkta 7 metre derinlikte Muhammed Mustafa Kiraz’i çıkartarak, jandarma botu ile kenarda bekleyen sağlık ekiplerini ulaştırdı ve burada ilk müdahale yapıldı.

Koma halinde Kale Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammed Mustafa Kiraz, tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (6 gün önce)
    Allah CelleCelalühu Rahmet Etsin İnşaAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    0
    0
    Yanıtla