SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2. Amatör Ligde Heyecan Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-04-26 02:09:04
2. Amatör Ligde Heyecan Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 10.hafta karşılaşmaları oynandı. Malatya İdmanyurdu haftanın en farklı sonucuna imza attı.

Ligin 10.haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Şire Pazarıspor-Malatya İdmanyurdu: 0-18

Yazıhan Belediyespor-Arapgirspor: 3-2

Yeni Balabanspor-Çatyol Belediyespor: 2-0

Erkenek Hürriyet-Sancaktarspor: 2-0

B Grubu

Malatya Fenerspor-Çöşnük Gençlik: 1-7

Malatya Galataspor-Hekimhanspor: 0-4

Polat Belediyespor-Tandoğanspor: 0-4

Doğanyol Belediyespor-Ören Gençlik: 1-6

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde A Grubu’nda bir maçı eksik Malatya İdmanyurdu 27 puan ve gol averajıyla liderliğini sürdürdü. 27 puanlı bir diğer ekip Yeni Balabanspor ikinci sırada yer alırken, 19 puanlı Çatyol Belediyespor ise üçüncü sırada bulunuyor. Grup’ta 17 puanlı Yazıhan Belediyespor dördüncü, 12 puanlı Arapgirspor beşinci sırada yer alıyor.

B Grubu’nda ise 25 puanlı Çöşnük Gençlikspor birinci sırada bulunuyor. 23 puanlı Hekimhanspor ikinci sırada yer alırken, 20 puanlı Tandoğanspor üçüncü sırada bulunuyor. 19’ar puanlı iki takımdan Ören Gençlik dördüncü, Malatya Galataspor ise beşinci sırada yer alıyor.

Ligin A ve B gruplarında son puan durumu şöyle:

11. HAFTANIN PROGRAMI

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 11.hafta karşılaşmaları 28 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Haftanın programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

12.00 Çatyol Belediyespor-Erkenek Hürriyet

14.00 Malatya İdmanyurdu-Yeni Balabanaspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.30 Sancaktarspor-Yazıhan Belediyespor

Arapgir İlçe Stadı

14.30 Arapgirspor-Şire Pazarıspor

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

16.00 Tandoğanspor-Malatya Galataspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.30 Çöşnük Gençlik-Doğanyol Belediyespor

Ören Stadı

15.00 Ören Gençlik-Polat Belediyespor

Hekimhan İlçe Stadı

14.30 Hekimhanspor-Malatya Fenerspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (6 yıl önce)
    Necdet abi gerçekten haklısın. Kimse Malatya milliyetçiliği yapmıyor. Bu konuda ne yazıkki herhangi bir yaptırım yapılamıyor. Camia zaten komple bölünmüş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet akboğa (6 yıl önce)
    Bu ne burjuvazi yalakalılığı kardeşim. Yok Malatya fener yok galata bilmem ne. Siz siz olun kendiniz olun taştepe olun çöşnük olun kernek olun. Gidip para tuzağı olan Anadolu'yu adam yerine koymayan bu şımarık kulüp adlarını amatörde bari taklit etmeyin. Yani siz beşik fener galata adını takıma koydunuz onların da umrunda e mi.... Yerli olun yerli. .Bu çakma taklit takımları elbirligiyle ders almaya mecbur etmeli. Özünüz olun. Elin adamları köşe olacak diye siz basamak olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel bir tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • Kıymetli arkadaşım dediklerinize hak veriyorum ama aklıma gelen bir nokta var , acaba malatya fenerspor , Malatya da bulunan Fenerbahçe altyapısıyla irtibatlı olmasın... Eğer öyle ise doğruyu yapmışlar. İkincisi herkes sevdiğiyle beraber olmak ister neyse kalb kırmamak lazım, özür dilerim... İyi günler kıymetli arkadaşım.
    0
    0
    Yanıtla