SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatörde Bol Gollü Maçlar

0
Güncellendi - 2019-03-11 17:56:48
2. Amatörde Bol Gollü Maçlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmaları bol gollü geçti. Ligde oynanan 6 karşılaşmada 37 gol kaydedildi.

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı yaşandı. Haftanın en farklı sonucunu Arapgirspor, sahasında Erkenek Hürriyet’e karşı 13-0’lık skorla aldı. Ligin dördüncü haftasında sadece 1 karşılaşma berabere sonuçlanırken, 6 karşılaşmada toplamda 37 gol kaydedildi.

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Tandoğanspor-Erkenekspor: 2-0

Konak Belediyespor-Doğanyol Belediyespor: 7-0

Ören Gençlik-Pütürge Gençlik: 6-1

B Grubu

Çöşnük Gençlik-Akçadağspor: 1-1

Yazıhan Belediyespor-Çatyol Belediyespor: 6-0

Arapgirspor-Erkenek Hürriyet: 13-0

KONAK FİRESİZ LİDER, ARAPGİR ZİRVEDE

A Grubu’nda oynadığı 4 karşılaşmanın tamamını kazanan Konak Belediyespor, 12 puanla liderliğini sürdürdü. Grup’ta 7 puanı bulunan Ören Gençlik ise haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grup’ta 6 puanlı Erkenekspor üçüncü, 5 puanlı Tandoğanspor dördüncü, 4 puanlı Doğanyol Belediyespor ise beşinci sırada yer alıyor. Son sıradaki Pütürge Gençlik’in ise henüz puanı bulunmuyor.

B Grubu’nda ise 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1’de beraberlik alarak 10 puan toplayan Arapgirspor zirvede yer alıyor. Grup’ta Çöşnük Gençlik ise 8 puanla ikinci sırada bulunuyor.

B Grubu’nda 7 puanlı Akçadağspor üçüncü, 6 puanlı Yazıhan Belediyespor dördüncü, 3 puanlı Çatyol Belediyespor ise beşinci sırada yer alıyor. Son sıradaki Erkenek Hürriyet’in ise henüz puanı yok.

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 5.hafta karşılaşmaları ise 17 Mart Pazar günü oynanacak. Program şöyle:

A Grubu

Pütürge Gençlik-Tandoğanspor

Doğanyol Belediyespor-Ören Gençlik

Erkenekspor-Konak Belediyespor

B Grubu

Akçadağspor-Arapgirspor

Çatyol Belediyespor-Çöşnük Gençlik

Erkenek Hürriyet-Yazıhan Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız