SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2. Amatörde Liderler Kayıpsız

0
Güncellendi - 2018-04-11 02:28:44
2. Amatörde Liderler Kayıpsız
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde geride kalan 7 hafta sonunda A Grubu’nda bir maçı eksik Malatya İdmanyurdu 18 puanla zirvedeki yerini korurken, B Grubu’nda Çöşnük Gençlik rakipleriyle arasındaki puan farkını giderek açıyor.

7. HAFTA SONUÇLARI..

İkinci amatör büyükler futbol liginde yedinci hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Erkenek Hürriyet-Şire Pazarıspor: 3-3

Sancaktarspor-Arapgirspor: 2-4

Çatyol Belediyespor-Malatya İdmanyurdu: 1-3

Yeni Balabanspor-Yazıhan Belediyespor: 6-2

B Grubu

Çöşnük Gençlik-Hekimhanspor: 3-0

Malatya Fenerspor-Polat Belediyespor: 0-2

Ören Gençlik-Tandoğanspor: 0-2

Doğanyol Belediyespor-Malatya Galataspor: 0-1.

LİDERLER KAYIPSIZ..

A Grubu’nda 7 hafta sonunda bir maçı eksik olan Malatya İdmanyurdu, oynadığı 6 karşılaşmayı kazanarak, 18 puan ve gol averajıyla zirvede yer alıyor. Grup’ta 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan Yeni Balabanspor ise 18 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor.

  Grup’ta 11 puanla Yazıhan Belediyespor üçüncü, 10 puanlı Çatyol Belediyespor dördüncü, 9 puanlı Arapgirspor ise beşinci sırada yer alıyor.

  B Grubu’nda ise Çöşnük Gençlik, oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanarak 21 puanla zirvede yalnız kalmaya başladı.

  Grup’ta 13’er puana sahip takımlardan Hekimhanspor ikinci, Tandoğanspor üçüncü, Malatya Galataspor ise dördüncü sırada bulunuyor.

2. Amatör A ve B gruplarında son puan sıralaması şöyle:

8'İNCİ HAFTA MAÇLARI..

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde sekizinci hafta karşılaşmarı 15 Nisan Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

16.00 Erkenek Hürriyet-Malatya İdmanyurdu

Konak Stadı

13.30 Çatyol Belediyespor-Arapgirspor

Yazıhan İlçe Stadı

15.00 Yazıhan Belediyespor-Şire Pazarıspor

Balaban Stadı

14.00 Yeni Balabanspor-Sancaktarspor

B Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

14.00 Malatya Fenerspor-Ören Gençlik

Konak Stadı

11.00 Çöşnük Gençlik-Tandoğanspor

16.00 Polat Belediyespor-Malatya Galataspor

Doğanyol İlçe Stadı

14.00 Doğanyol Belediyespor-Hekimhanspor

TATİL EDİLEN VE ERTELENEN MAÇLARIN TARİHİ

Bu arada Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde birinci haftada A Grubu’nda tatil edilen Arapgirspor-Çatyol Belediyespor karşılaşması ise 12 Nisan Perşembe günü 14.30’da Arapgir İlçe Stadı’nda kaldığı yerden devam edecek.

Ayrıca A Grubu’nun ikinci haftasında ertelenen Yazıhan Belediyespor-Malatya İdmanyurdu karşılaşması ise 14 Nisan Cumartesi günü 15.00’da Yazıhan İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kenan (6 yıl önce)
    Çöşnük Gençlik Spor yönetimi ve Başkanını tebrik ederiz.İyi ki varsınız. Battalgazi ve Büyükşehir Belediyeleri,Malatya'nın en kalabalık bu Mahallesine artık bir SPOR KOMPLEKSİ yapmalı... --------Çöşnük-----
    0
    0
    Yanıtla