SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Uçakla Malatya'ya Karantinaya Getirildiler

0
Güncellendi - 2020-04-16 01:03:15
2 Uçakla Malatya'ya Karantinaya Getirildiler
A- A+ PAYLAŞ

Suudi Arabistan'da bulunan 328 Türk vatandaşı uçaklarla Malatya'ya getirilerek karantinaya alındı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Suudi Arabistan'dan 2 uçakla Malatya'ya getirilen 328 kişi, yerleştirildikleri yurtta 14 gün karantinaya alındı.

Türk vatandaşları getiren uçaklar Malatya Havalimanına iniş yaptı. Uçaktan inen vatandaşlar, havalimanı içerisine kurulan çadıra alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.

Vatandaşlar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis eşliğinde otobüslerle Battalgazi Yurduna götürülerek karantinaya alındı.

Bu arada, 328 kişiyi getiren 2 uçakta görevli toplam 16 pilot, mühendis ve kabin görevlisinin de 14 gün süreyle Malatya'da karantinada tutulacakları öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • suudiliharks (4 yıl önce)
    sen kimsim lan gurbetten gelenlere öyle söylüyorsun istediğimiz yere gider istediğimiz yere geliriz sanamı soracağız hangi kaptan nasıl yemek yiyeceğimizi bize memleketinize hoş geldiniz diyeceğine bize ettiğin hakarete bak yazıklar olsun senin kalıbına
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (4 yıl önce)
    Araplarda hijyen yok ama canlari sizinkinden tatli emin olun.savasmak yerine kacmayi,musluman.alemini kurtarmak yerine altin kaplardan yemeyi tercih eder.Ben daha dune kadar huzuru yurtdisinda arayip memleketini begenmeyenlere sasiriyorum.ne oldu da ucak ginderin bizi alin diye yalcarmalar basladi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (4 yıl önce)
    Araplarda hijyen yok. Alınan tedbirlere ve önlemlere harfiyen uymak lazım. Malatya'da durum oldukça ciddi. BANA Bİ-Şİ olmaz diye duyarsız olmayalım. Bir duyarsızın yüzünden Allah korusun bedelini hepimiz ödeyebiliriz. Yüce Allah'tan bu virüsün bir an önce bitmesini dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen önce bu virüsü kedi köpek yiyip de dünyaya bulaştıran çinlilere laf et
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Allah orada çalışan güvenlik görevlisi, temizlik ve idari işlerde ki arkadaşların yardımcısı olsun.Çünkü birçok yurtta kovid_ 19 belasina yakalandılar çalışanlar.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz Türkmen (4 yıl önce)
    " İNSANI YAŞAT Kİ , DEVLET YAŞASIN "düsturuyla hareket eden devletimize rabbim zeval vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin......
    0
    0
    Yanıtla
  • İyide niye Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Cok şükür bizde yokdu bunları ithal ettik hele bak hele ya başka memleket yokmuydu buraya getirdiniz kendi doğdukları yerlere gidelerdi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin sen virüsten daha tehlikelisin aslanım seni Suddi Arabistan ‘a yollamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen yurt dışında olsan böyle düşünürmüydün acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düne kadar Suriyelileri ötekileştiren hastalıklı bakış şimdi kendi vatandaşını ötekileştiriyor. Yazık yahu yazık. Bu insanlar içinde senin ailenden birileri de olabilirdi. "Bu insanlar gebersin, yeter ki bizden uzak olsunlar!" yaklaşımı travmatik bir yaklaşımdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlı (4 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Hüseyin Kardeşim ben Arabistan'da makine kurmak için gittim 10 gün mahsur kaldıktan sonra geri ülkeme döndüm Türkiye'nin bütün vatandaşları da aynıdır Sonuçta biz ermenistan'dan gelmedik Ben de Bir Elazığlı olarak Size yakıştıramadım bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (4 yıl önce)Elazığlı isimli kullanıcı yorumuna
    Arabistanda getirilenler Türk vatandaşlarıdır kendini bilmez ateist zihniyetliler boş boş konuşuyor. Arabistanda gelenler arasında herhangi birimizde olabilirdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Allah sifa versin inşallah cok azi ya da hic biri covid 19 değildir Allah devletimizin millettimizin yardımcısı olsun felaket derecede kötü günler bizi bekliyor görünen tez zamanda inşallah dunya bu iletten kurtulur bi nefes alir
    0
    0
    Yanıtla