SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"14 Belediyeyi de Ak Belediyecilikle Tanıştıracağız"

0
Güncellendi - 2018-03-27 22:46:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Ak belediyecilikle Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Türkiye tanıştı. Malatya'mızda büyükşehirle beraber 14 belediyesi bulunan ve 12'si AK Parti belediyesi. Nasip olursa 2019 seçimlerinde 14 belediyenin 14'ünü de ak belediyecilikle tanıştırmış olacağız" dedi.

Kahtalı, Akçadağ İlçesi'nde AKP Akçadağ Teşkilatı bir araya gelerek Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Kongreden sonra ilçe ziyaretleri yapan Kahtalı ilk olarak AKP Akçadağ Teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Kahtalı, "Bütün kongrelerimizi tamamladık, bundan sonraki süreçte de ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Teşkilatlarımızla bir araya gelerek, 2019 için yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunacağız" dedi.

Akçadağ'ın AKP'ye 16 yıllık süreçte büyük destek verdiğini dile getiren Kahtalı, "Akçadağ bulunduğu konum itibariyle Malatya merkeze en yakın ilçemiz. Nüfusuna baktığımızda da Malatya merkezde dahil olmak üzere büyük bir yoğunluğa sahip. Akçadağlı hemşerilerimizin cumhurbaşkanımıza ve partimize olan sevgisini de çok iyi biliyoruz. Burada partimize destek veren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Mahalle başkanlarımızı yeniden revize ederek, hem kadın kollarımızın hem gençlik kollarımızın hem de ilçe ana kadememizin oluşturacağı mahalle başkanlarımız ve yönetimleri olacak. Bugüne kadar AK Parti teşkilatları her zaman seçimlere yarın seçim varmış gibi gayret içerisinde çalışmaktadır. Bundan sonraki süreçte de böyle olacak. Yine dinamik bir şekilde hazır olacak. Bugüne kadar Malatya iyi başarılara imza attı ve her zaman Türkiye'de ilk beşin içerisinde yer aldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, genel seçimler ve öncesinde yapacağımız yerel seçimler var. Bunun için hazırlıklar yapmamız gerekiyor. Bütün sandık yönetim kurullarımızın tamamını şimdiden başlayarak oluşturmamız ve gerekli eğitimlerini de vermeliyiz. Mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle beraber; kadın ve gençlik kollarımız, ana kademelerimizle meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte inşallah el ele vererek, ilden vereceğimiz katkılarla teşkilatımızla daha büyük başarılar elde edebilmek adına ulaşmadığımız, davamızı ve hizmetlerimizi anlatmadığımız hiçbir arkadaşımızı bırakmayana kadar gayret içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Kahtalı daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti. Kazgan, ilçede yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Kazgan, söz verdikleri hizmetlerin birçoğunu yaptıklarını belirterek, kalan işlerle ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise Akçadağ'ın bugüne kadar AKP ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destekler verdiğini anımsattı.

Kahtalı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ak belediyecilikle Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Türkiye tanıştı. Malatya'mızda büyükşehirle beraber 14 belediyesi bulunan ve 12'si AK Parti belediyesi. Nasip olursa 2019 seçimlerinde 14 belediyenin 14'ünü de ak belediyecilikle tanıştırmış olacağız. Bu anlamda baktığımızda Akçadağ'ımızda da güzel hizmetler yapılıyor" dedi.

Kahtalı daha sonra ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • teoman44 (6 yıl önce)
    Bu il başkanı merak ediyorum ne yapmış Malatyaya yaptığı tek şey Malatyalı bürokratları alıp Adıyaman, Bingöl ve Elazığlıları yerleştirmek ne de olsa kendisi Adıyamanlı ne bekliyoruz ki
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    Alo başkanım işkurda bizim köyeeleman alınacak ya -evet Ahmeti değild Hüseyini alın olurmu -Olur olur başkanım sen ne dersen o -Allah razı olsun BİR MAHALLE TEMSİLCİSİ İLE İLÇE BAŞKANI YANIMDA BÖYLE KONUŞTUDA ONU NAKLETTİM. Bunların işi böyle birinin hakkını alır diğerine verirler sonunda da Allah Razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    genel seçimde reise yerelde adaya oy vereceğim. geçti o günler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Cumhurbaşkanlığında oyum Reise, ama partide MHP. Eski AK partili olarak sizler Malatyaya ne yaptınız? Koca bir hiç. Bunun faturasını cok yakında anlayacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Afaltla mi milleti kandiracaksiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail ak (6 yıl önce)
    malatya bu dönem akp umdunu bulamıyacak emin olun çünki felaket mhp dönüş var göreceksiniz bunu
    0
    0
    Yanıtla