SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Derslikli Teknik Lise Yapımı İçin Protokol İmzalandı

23 Derslikli Teknik Lise Yapımı İçin Protokol İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Eğitime Yüzde 100 destek kampanyası kapsamında Kazancı Holding iştiraki Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından Battalgazi İlçesi İskender Mahallesinde yaptırılacak olan “23 Derslikli Ayşe Kazancı Teknik Lisesi” Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Gerçekleştirilen imza protokolüne; Vali Hulusi Şahin, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı ve eşi Ayşe Kazancı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Ömer Kandemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir katıldı.

Okulun inşaatının kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulması dileğinde bulunan Vali Şahin, yaşanan deprem felaketinin ardından böylesine anlamlı bir protokolün imzalanması ve eğitime vermiş olduğu katkılarından dolayı Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı ve eşi Ayşe Kazancı’ya teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Allah razı olsun (1 yıl önce)
    Allah razı olsun düşünen, emeği geçen ve geçecek olan herkesten. Eğitimi acilen tekrar toparlamamız gerekli ki şehir daha hızlı normale dönmeye başlasın.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • SERKAN DOĞAN (1 yıl önce)
    keseleri dolu olsun malatyanın çok fazla ihtiyacı bu şekilde desdeklere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Depremde viraneye dönen şehrime böyle bir hizmetle katkıda bulunan Kazancı Holding ve Ayşe Cemil KAZANCI ailesine Malatyamız adına teşekkür ederiz örnek olmasını diler sayılarının artmasını temenni ederiz birlikte kalkacağız ayağa daha güzel olacağız...
    %80
    %20
    Yanıtla