SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 16'ncı Haftada 2. Sıraya Yükseldi

0
Güncellendi - 2018-12-16 23:20:55
EYMS 16'ncı Haftada 2. Sıraya Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 16. hafta, Pazartesi akşamı oynanacak 1 maç dışında tamamlanırken, sahasındaki Antalyaspor galibiyetiyle Evkur Yeni Malatyaspor puan cetvelinde Medipol Başakşehir'in ardından 2'nci sıraya yükseldi.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Ligin 16'ncı haftasında, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmaların sonucu ile Pazartesi programı şöyle:

16'ncı haftaya 5'inci sırada giren Evkur Yeni Malatyaspor, 2-0'lık Antalyaspor galibiyetinin ardından puan cetvelinde 2'nci sıraya yükseldi. 16. hafta da Pazar gecesi itibarıyla son puan sıralaması şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • serdar (5 yıl önce)
    Her şey iyi güzelde sevgili ve kıymetli hemşehrilerim stadı boş bırakıyoruz.Bu şehre yakışmıyor düşme potasındaki Erzurum Göztepe gibi takımların stadları her maçda ful çakıyor gidelim hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayı (5 yıl önce)
    Stad şehre uzak diğer şehirlerde şehir merkezinde ulaşim sıkıntı
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    Malatyasporada bu yakışır.inşallah sezon sonunna kadar yerini korur.Emeği geçen herkese tşkler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    TAKIMIMIZ SÜPER LİG İKİNCİSİ.MALATYALI HEMŞERİLERİMİZ STADIMIZI DOLDURMUYOR.YAZIK YAZIK SAKARYA SPOR 3.LİGDE OYNUYOR.35.000 SEYİRCİ GİDİYOR.ESKİŞEHİR KÜME DÜŞÜYOR 30000 KİŞİ SATADA GİDİYOR.ERZURUM LİG DÜŞME TEHLİKESİ YAŞIYOR STADI DOLU. MALATYAMIZIN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI,SİYASI PARTİLER,TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ,ÜNİVERSİTEMİZ BASIN AÇIKLAMASI YAPARAK HEMŞERİLERİMİZİ MAÇA DAVET ETMELİYİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    MÜKEMMEL SONUÇ VE MÜKEMMEL BİR İLK YARI PROFİLİ. TAKIMI NE YAPSA ELEŞTİRENLER SUSAR MI ARTIK ACABA? KISITLI BİR BÜTÇE VE KADRO İLE İNANILMAZ HAYAL BİLE EDİLEMEZ DURUMDAYIZ. İNŞALLAH SEZON SONUNA KADAR BU DURUM DEVAM EDER. SAYIN HOCAMIZI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI VE TABİ YÖNETİMİ KUTLARIM. HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK. BAŞARILAR DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla