SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 İlçenin AKP'li, 2 İlçenin MHP'li Adayları Tanıtıldı

0
Güncellendi - 2019-01-15 03:18:06
11 İlçenin AKP'li, 2 İlçenin MHP'li Adayları Tanıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

MALATYAHABER'İN 2 GÜN ÖNCE DUYURDUĞU İSİMLER.. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi belirlenen AKP 11 ilçe, MHP'nin de 2 ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Selahattin Gürkan olarak açıklanmasının ardından ilçe belediye başkanları da kamuoyuna duyuruldu.

Aday tanıtım toplantısına AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, , MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan,  ilçe adayları ve partililer katıldı.

Beydağı Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonu'nda AKP tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında, Yeni Malatya Gazetesi ve malatyahaber.com'un 2 gün önce Malatya kamuoyuna duyurduğu ilçe AKP'nin 11 ilçe belediye başkan adayının yanı sıra, ittifak gereği AKP'nin aday göstermediği Kuluncak ve Hekimhan ilçeleri belediye başkan adayları açıklandı.

Tanıtım toplantısında konuşan Malatya Koordinatörü, AKP MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, aday tanıtımının hayırlı olmasını temenni etti.

AKP iktidarlarının Türkiye genelinde hastaneler, bölünmüş yollar, barajlar ve hava alanları gibi birçok projeyi hayata geçirdiğini anımsatan Subaşı, "İnsanımıza dokunan, huzur veren ve refahı arttıran işler gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke olarak yeni bir dönemin başlangıcına şahit olduk. Dünyada sözü geçen, konuşulan bir ülke haline geldik." dedi.

Subaşı, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak tarihi bir zafere imza atacaklarını vurgulayarak, "Cumhur İttifakı'nın yürümesi ve başarılı olması için hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Bundan dolayı iki günü eşit olmayacak şekilde çalışacağız. Gönül belediyeciliğini çalmadık kapı bırakmayarak, herkese anlatacağız. " diye konuştu.

AKP’nin toplantıda tanıtılan 11 ilçedeki adayları şunlar:

AKÇADAĞ Mustafa Kırteke,

ARAPGİR Rıza Murat Türksoy,

ARGUVAN Ahmet Eren,

BATTALGAZİ Osman Güder,

DARENDE İsa Özkan,

DOĞANŞEHİR Vahap Küçük (Mevcut başkan),

DOĞANYOL Hakan Bay,

KALE Murat Koca,

PÜTÜRGE Mikail Sülük,

YAZIHAN Nevzat Öztürk (Mevcut başkan),

YEŞİLYURT Mehmet Çınar (Mevcut başkan).

AKP ile 'Cumhur İttifakı' yapan MHP ise KULUNCAK'ta Erhan Cengiz'i, HEKİMHAN'da da Hacı Mustafa Arıkan'ı aday gösterdi.

Toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, adayların Malatya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, Türkiye’nin önemli bir viraja girdiğini söyledi.

Gürkan, gönül belediyeciliği yapacaklarını aktararak, “Malatyamızın değerlerine sahip çıkacağız, gönül alan bir belediye olacağız. Tüm kesimlerin başkanı olacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Malatyamız büyük farkla Türkiye’de örnek olacak. Ben seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum ve aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah yerel seçimlerde cumhur ittifakı Malatyamızda tarih yazacak” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, “Her seçim bizim için bayram. İnşallah rekor Malatya’dan çıkacak. Bizim hedefimiz her zaman birincilik. 31 mart akşamı da bu coşkuyla kutlamış oluruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı Hacı Uğur Polat kardeşimize teslim ettik. Başkanımız kısa süre içerisinde çok çalıştı, emek sarf etti, kendisine teşekkür ediyorum. Selahattin Başkanımız Malatya’yı tanıyan bir isim. Battalgazi’deki çalışmalarından sonra inşallah Malatya için çalışacak” ifadelerini kullandı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha- AA

AKP'nin Büyükşehir ve 11 ilçe, MHP'nin 2 ilçe belediye başkan adayları toplu halde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • halil (5 yıl önce)
    Malatyalı burda yorum yapar böyle işmi olur der kesinlikle benden oy yok der. sonrada götürür oyunu yine vermem dediğine verir. bu hep böyle olmuştur.yeşilyurt- Battalgazi-akçadağ adayları dayatmadır başka izahı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİM (5 yıl önce)
    HALUK CÖMERTOĞLU ARBGİRDEN BİR PARTİDEN ADAY OLACAK VE BU HAKSIZLIĞA DUR DİYECEK BÖYLE LİSTE BÖYLE ADAY BELİRLEMEMİ OLUR LİYAKAT DEĞİL BİRİLERİNE BİAD LİSTESİ OLMUŞ BU LİSTE.MALATYALI BUNU KABUL ETMEZ HAL BÖYLE İSTEMEDİ DAYATMAYLA MİLLETİ GÖLÜNÜ ALAMAZSINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    MILLETVVEKILI SEÇİMİNDE TEŞKİLAT YÖNETİMINDEN GELME ŞARTININ ARANMASI KISMEN ANLAŞILABİLİR, ANCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI LİDERLİK, BİLGİ, KABİLİYET (Ehliyet ve liyakat) FEDAKARLIK, CESARET vb. ÖZELLİKLER GEREKTİRİR. MAALESEF BU DURUM YILLARDIR HATIRLANMADI. VE MALATYA BİR ÇOK GÜZELLİĞİNI VE ÖZELLİĞİNİ,YEŞİLİNİ. ...KAYBETTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya12345 (5 yıl önce)
    Ali kazgan bağımsız aday oluyor. şimdi AKP düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • İsabetli bir karar muhtarlar bile adamın arkasında.Ali Kazgan a hayırlı olsun şimdiden.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    öz malatyalılar olarak büyük şehirde oyumuz selahattin başkan'a yeşilyurt ve battalgazi'de partiye değil adaya olacaktır. hakiki malatyalıların tavrı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    İl başkanı olamayan biri nasıl belediye başkanı olacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Oylar MHP li encümenlere ,Selahattin Gürkan a, ilçe başkanınada boş oy kullanacam ,hiç kimse Selahattin Gürkan’ı kıskaca alıp engelleyemeyecek ,yapılan hesaplar başlarına geçecek inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Rejisör (5 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MHP şart değil CHP veya Saadet te olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    bügüne kadar oy larımızı verdik adaylara bakınca hep birilerinin adamı değişen hiç birşey yok malesef belediyecilik bilgi birikim ister tecrübe ister. kısaca oy yok sandıkta yok artık gitmeyiz olur biter ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Adıyaman ayrıştırması yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum.Biraz geçmişi araştırırsanız hakiki malatyalıların kimler olduğunu görürsünüz.Kaldıki malatya nufusunun % 35 i adıyamanlı(hakiki malatyalı) dır.adaylar malatyalı olsa ne olur adıyamanlı olsa ne olur.önemli olan hizmet edip edemeyecekleri.saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Birader direk adiyamanliyim desen daha iyiydi neyin kafasını yaşıyorsun bura MALATYA birader ve yüzde 35 i de adıyamanlı falan değil atma
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen araştırmacı bir yiğide benziyorsun, anlat ki millet de öğrensin malatyanin gerçek sahiplerini, hakiki malatyalilari, ya da kaynak vereceksin öyle atmasyonla yürümez bu işler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bir adamın evine hırsız girmiş.. ve yorumlar; Yahu kapını açık bıraktın hırsız girdii.. Evine alarm takmadın hırsız girdii.. Evinde değerli birşey olmasa hırsız girmezdii.. Aslında evinde güvenlik olsaydı hırsız girmezdi.. Evinden çıkmasan hırsız girmezdi.. Vs. Vb. Vs Yani anlaşılacağı üzere hırsızın hiçbir suçu yok arkadaşlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    ben çok merak ediyorum kusuruma bakmayın acaba bu dönem yada başka zamanlarda adıyamanda malatyalı bir aday gösterildimi bilen varsa yazsın rica ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 24 haziran seçimlerinde arka sıralarda bir aday gönderilecekti, kıyamet koptu,
    0
    0
    Yanıtla
  • MASKİ (5 yıl önce)
    Asıl olan mühendisler ve diğer personeller hakkını alamıyorken,lise mezunu olanlara mühendis ünvanı ve maaşı verilmesinin adıdır MASKİ.(Araştırn öğrenirsinz)
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    KURULUŞUNDAN BUYANA AKP OY VERİYORUK SAYIN CUMHUR BAŞKANI DAN DOLAYI AMA ARTIK YOK ÇÜNKÜ BATTALGAZİ HİÇ YATIRIM YOK SİVAS CADDESİNDEN YUKARISI ÖLÜ TOPRAĞI ATILMIİ HİÇ HAREKET YOK ESNAF OTURUOR HAKIMIZI MİLLET VEKİLLERİNE HELAL ETMİYORUZ OY YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • mali1 (5 yıl önce)
    Bu memleket şelaleden kurtarılmadıkça AKP oy kaybetmeye devam edecektir. Yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (5 yıl önce)
    Gün birlik gunudur oylar cumhur ittifakina
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (5 yıl önce)
    Bana göre MHP’ye merkez ilçe verilmeliydi ve Arguvan’a da Cumhur İttifakı ile girilmeliydi MHP ye verilip
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    Büyük şehir dışındaki adaylar, baş rolde sn.bayan olmak üzere mv.lerine bırakılmış, dahası itaat edecek kişiler seçilmiş. Özellikle Merkez adayları hem BBB'nın hem de Ak Partinin işini oldukça zora sokmuş gözüküyor, kaldiki bu adaylara ittifaktan oy gelmesi de oldukça zor veya imkansız gibi. Kısacası bu durumda Ak partinin seçimi kazanması supriz olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akpartiakçadağ (5 yıl önce)
    Ali Kazgan Akçadağ için büyük bir şanstı,Akçadağ yerinde sayar bu gidişle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acar (5 yıl önce)
    Kızan tepkili olan küsenlerin yerini MHP li kardeşlerimiz dolduracaktır.Sonuçlar değişmeyecek Ak partimize hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • aman hayırlı olsun.dolar 50 Euro 100 olsun.iice ekonomik olarak bitin.size müstehak kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    Akparti ve Mhp yani Cumhur ittifakı ile yola devam !
    0
    0
    Yanıtla
  • TURAN (5 yıl önce)
    Yorumlar ilginç Evet adayların özgeçmişi olmalı gazeteci olarak Malatya haber okuyucularını bilgilendirmelisiniz bir Asım ötesi projelerinide yazmalısınız.Umarım hayırlı olan kazanır. Yıllardır bir sistem var Ak partide hep aynı yüzler aynı kişiler.Haci uğur aday gösterilmedi ama aynı yapıya yakın Çınar gösterildi değişen ney. Ayrıca bu adayların kazanacağı kesinmiş gibi yorumlar fazla peşin hüküm oluyor. Mevcut ve her gün kötüye giden ekonomik krizi unutmayalım.Diger partiler adaylarını açıklayıp vitrine bir çıkarsınlar Eğer bu seçim sadece vekillerin istediği adaylar ile oluyorsa sadece vekillerin oyları ile seçilsinler sayın ÇALIK işaret etsin seçimede gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle oluyor ve yine olacak durmak yok yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dedin yani bu yolunda bir sonu vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (5 yıl önce)
    Arkadaslar bi yerel yönetimler mezunu olarak söylüyorum. Belediye başkanları sadece formalitedir. Önemli olan belediye meclisine giren encümen sayılarıdir. Malatya büyükşehir belediyesini AKP kazandı Fakat Encumenlerin çoğunluğu akp karşıtı kisiler oldu. ilk meclis çalışmasında yapacağı çalışmalar veto edilir ve o başkan/parti is göremez hale gelir. O yüzden seçimlerde b.başkanına değil Encumenlere yuklenin. O parti belediye meclisinde ne kadar çoksa ona göre hizmetleri yonetirler. Cumhurbaşkanı 24 haziran öncesi tüm mitinglerde bunu vurgulamisti. Bi AKP karsiti olarak soyleyeceklerim bu kadar. Biraz uzun oldu inşallah okunur :)
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    valla bu adıyamanlılara helal olsun 2 büyük ilçeyide aldılar ya bizim vekillerede ve ak parti yede yazıklar olsun evde 12 oyumuz var 16 yıldır ak partiye veriyorduk artık bitti akp defteri kapandı bizim için...sandığa gitme işi bizde bitti bir malatyalı olarak malatyalı olmaktan utanıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Adaylar vatana millete hayırlı olsun. Yalnız biraz vefa olması lazım aday gösterilirken Kuluncak adayına bakıyorum hayatında MHP ile Ak parti ile alakası olmayan MHP ye oyu nasip olmamış birisini aday göstermişler. Kuluncakta CHP nin ekmeğine yağ sürdüler. Bu adayla seçim kazanılmaz. Mehmet Boyraz uğraştı noldu. Saf dışı kaldı. Demek ki hizmet etmek gönül vermek boşmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Veli (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kuluncak ta Mehmet Boyraz a ayıp ettiniz.Kuluncak ,Mustafa Yıldız a (CHP) HAYIRLI OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Hep AKP li olduk hep AKP ye oy verdik ailece yeter artık yeter.bitti artık bundan sonra size oy moy YOKKK...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Akp demenden senin hep kime oy verdiğin gayet net anlaşılıyor trollüğün lüzumu yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bu nasıl seçimdir bu nasıl adaylardır.Kuluncağın adayı CHP ilce Sekreteriydi geçen seçim BBP li oldu aday olabilmek için. Şimdi MHP adayı olarak gösterilmiş. Kuluncak'ı CHP ye hediye etmiş oldular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    Olumsuz yorum yapan ve oy vermeyeceğini ifade eden arkadaşlar size rağmen sonuçlar değişmeyecek. Fazla kasmayın :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyorsun yani,
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazik (5 yıl önce)
    Selahattin gurkan haricinde oy yok .Yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • ali hoca (5 yıl önce)Yazik isimli kullanıcı yorumuna
    O da dahil,oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    aynen katılıyorum yazıklar osun bir malatyalı olarak akp ye oy yok akp kurulduğundan bu yana hep oyumuzu verdik battalgazide halk ali baskanı istiyor ama vekiller kendi cıkarlarına göre aday belirliyorlar yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde inandık... hele bi yol al şurdan tatava yapma akp demenden ne olduğun anlaşılıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    mustafa44 en büyük trol sen ve senin mensubu olduğun partidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)MALATYAPLATFORMU. isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa 44 trol kim belli her yoruma yetismissin maşallah.Bu arada asıl sen tatava yapıyorsun herkes akp ye oy vermek zorunda değil.İşine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nkrc (5 yıl önce)
    Yoruma bak veteriner olması avantaj bu nasıl avantaj mantık bu oldukçe biz daha çok bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (5 yıl önce)
    doganyol akparti baskan adayı: Hakan Bay (Oznur Calik'in akrabası) Turgut Özal Universitesi rektörü: Aysun Bay Karabulut (Oznur Calik'in kardesi). Oznur Calik: 8-9 yıldır aralıksız milletvekili. 800-900 bin nüfuslu Malatya'miz da hep makam sahibi, liyakatli, dürüst, namuslu, caliskan insanların niyeyse hep Oznur Calik hanim ile bir kan bağı var....hadi bunu da aciklayin... :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Krlk (5 yıl önce)Mete isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan bey bu işi en iyi yapacak kişilerden biridir.Dürüst ,namuslu ,liyakat sahibi ve çalışkan bir insandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • CV (5 yıl önce)
    Adayların özgeçmişi olaydı iyiydi gazetecilik kolay değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Selahattin başkanda dahil ak partiye oy vermeyeceğim ailece karar verdik ak partiye başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    MHP topluca AKP iltihak etsin millet vekiili Fendoğlu da Akp geçsin Millette gerçeği görsün
    0
    0
    Yanıtla
  • ERKAN (5 yıl önce)
    OSMAN GÜDER BAŞKANIM'IN VETERİNER HEKİM OLMASI,DOLAYISIYLA VATANDAŞLA İÇİÇE OLMASI YEREL YÖNETİM İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan kardeş veteriner olması nasıl avantaj şahirciliği ne kadar bilir yazık bu memlekete aday olmasına tek faktör ilçe başkanınolması
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (5 yıl önce)
    Hekimhan belediye başkanı sn Turan Karadağ beye 2024 yılına kadar yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum.Ayrıca ak partiye havlu attıran hekimhan halkını gönülden tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)cihan isimli kullanıcı yorumuna
    Millioğulları ne yaptıki Hekimhana Karlıdağda yapsın.Ben yıllardır yazları gider gelirim.Hiç bir gelişme yok ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet Sait Vahid ve millioglu bişey yapmadı doğru ancak Karadağ da o potansiyel var bir nevi işadamı girişimciliği için aday gösterilmiş Doğanşehir Vahap küçük modeli yani (bana göre ak partinin en başarılı ilçe bel.bşk.) ha ben de sana şunu sorayım haliyle eski belde belediye döneminde 3 dönem girmana belde belediyesinde tavukçu hacı diye bilinen hacı Mustafa Arıkan ne yapmış girmanaya bundan sonra ne yapabilir son olarak hacı Mustafa da kazanabilir ihtimal var velev ki kazansın inşallah 2024 e kadar doğru ve kaliteli hizmetleri olur diye umuyorum.Hangi aday kazanırsa kazansın ak parti Hekimhanda silinmiştir her seçimde seçimde duruşunu korumuştur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (5 yıl önce)
    Oy falan yok bu listeye yıllardır ak parti için çalışmış insanlarız ama dava kendi adamını kendi çıkarları için aday göstermek yazıklar olsun. Ak parti lale devrini yaşıyor Cumhurbaşkanımıza yazık bu tür adamlar etrafını sarmış akmoartiyi felakete sürüklüyor
    0
    0
    Yanıtla