SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Görüşmeleri Büyükşehir'de Yaptı

0
Güncellendi - 2019-03-08 19:52:19
Erdoğan Görüşmeleri Büyükşehir'de Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ziyarete Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara Valisi Vasip Şahin, Malatya Valisi Aydın Baruş, milletvekilleri ile partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile bir süre görüştü. Görüşme sırasında Başkan Polat, Belediye yatırım, hizmet ve projeleri ile ilgili olarak Erdoğan’a bilgiler verdi.

Belediyeye gelişi sırasında çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyaret anısına kayısı ve el dokuma halı hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile yaptığı görüşmenin ardından, parti yerel yöneticileri ve belediye başkan adaylarıyla da görüştüğü, fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

Başkan Polat ayrıca Büyükşehir Belediye binasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna bir yemek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18.30'da havalimanına gitmek üzere Büyükşehir Belediyesi'nden ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı 18.55'de Malatya'dan ayrıldı.

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ziyareti programında, Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret ve akşam yemeğinin burada yenmesinin olduğu, daha sonra Valilik ve Büyükşehir Belediyesi'ne geçileceği, ancak akşam katılacağı TV programının son anda gündeme alınması nedeniyle, miting meydanından Büyükşehir Belediyesi'ne geçilmesi ve yemek programının da burada olması, buradan havalimanına gitme kararının verildiği öğrenildi. Erdoğan'ın, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ziyareti ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Şahin Nalbant Konukevi'nin açılışını da, zaman azlığı nedeniyle programına almadığı bildirildi.

AA- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ulala (5 yıl önce)
    Eğer bu eleştirilerinde samimi olsaydın bu söylemleri cimer e yazardın...
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    öznur hanım hep gülüyor maşallah.niye gülmesin ki.20 yıldır vazgeçilmez oldu. bir biz anlamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yapak44 (5 yıl önce)
    Anaaa.... Malatya'nın Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Öznur Çalık isminde ve cisminde milletvekilleri de mi varmışşş???!!!.... Bak sen şu işe.... Ben bu arkadaşlar ile ilk kez karşılaşıyorum... Ne garip ? Sen nelere kadirsin ve reis... Baksana bu şehrin milletvekillerini gün yüzüne çıkarttın, hatta sokaklar ve caddeler (tabi senin geçeceğin güzergahlar) bir günlüğüne de olsa yıkandı, temizlendi... Hatta senin şerefine vekillerimiz zoraki de olsa senin yanında iken halka gülümsedi... Ne olur reis sen her zaman gel buralara !!!!!!!!!........
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    bir görünüp gitti ,çantada keklik bir şehir malatya ,gelmese de olurdu .şehir halkı yorumsuz olduğu için güç kimde ise ona tabi.muhalefet de bu işe razı ,%15 garanti diyor.malatyalı siyasiler bu işi biliyor vesselam.kendi aralarında bir seçim oluyor.vatandaşın oyu belli zaten .hangi tarafın ne alacağı problem değil ,razılar bu işe kimse kimsenin işine karışmıyor.kardeş kardeş siyaset yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım yanında saf tuttan vekiller seni kandırmışlar çevre yolu daha 50 metre bile ilerlemedi yerinde görseniz keşke Bizim burda bi tabir vardır Aklın olmaya inanasın gibi ...
    0
    0
    Yanıtla