SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'İkinci Tıp Fakültesi Malatya'ya Hayırlı Olsun'

A- A+ PAYLAŞ

KUTLAMA MESAJLARI.. 2 yıl önce açılan Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) bünyesinde 7'nci fakülte olarak Tıp Fakültesi'nin kurulmasına ilişkin teklifin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden sonra Malatya'da ikinci bir tıp fakültesinin açılacak olması nedeniyle siyasiler, yerel yöneticiler ile meslek kuruluşları temsilcileri sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayınladılar.

MTÜ Tıp Fakültesi'nin kurulması nedeniyle mesaj yayınlayanlar ve mesajları şöyle:

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci:

"Sağlıkta marka şehir olan #Malatya'mıza kazandırılan ikinci Tıp Fakültesi hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'a şükranlarımı sunuyorum.

Sayın Rektörüm @abkarabulut , başta siz olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyorum"

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

“Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan tarafından #Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi kurulması kararı alındı. Şehrimizdeki 2. Tıp Fakültesi #Malatya'mıza ve @MTU_ozaledu'ne hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır:

“Değerli Rektör Hocam size, ekibinize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum...

Sağlık kenti olan #Malatya’mızda ikinci bir Tıp Fakültesi gurur verici”

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’dan #Malatya’mıza müjdeli haber geldi. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Malatya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. @MTU_ozaledu.”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu:

“Hayırlı uğurlu olsun emeği gecen herkese teşekkür ederim.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan:

“Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın onaylarıyla Malatya Turgut Özal Üniversitemize Tıp Fakültesi kuruluyor. Malatyamıza ve Üniversitemize hayırlı olsun.” mesajını verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi:

“Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın onayı ve talimatıyla #Malatya Turgut Özal Üniversite’mize Tıp Fakültesi kurulacak. Şehrimize ikinci bir tıp fakültesinin kazandırılmasında katkısı ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyoruz.”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder:

“Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın onaylarıyla Malatya Turgut Özal Üniversite’mize Tıp Fakültesi kurulacak.Sn. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyor, Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar:

“Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Malatya'mıza ve Turgut Özal Üniversitemize hayırlı olsun.”

ESOB Başkanı Şevket Keskin:

“#Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi kurulması kararı alındı. Malatya'mıza 2. Tıp Fakültesi hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Başarısından dolayı Sayın @abkarabulut ve ekibini kutluyorum.”

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan:

“Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan tarafından @MTU_ozaledu Tıp Fakültesi kurulması kararı alındı. Malatyamıza ve Üniversitemize hayırlı olsun. Sn. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Başarısından dolayı Sayın @abkarabulut ve ekibini kutluyorum”

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Ozan (3 yıl önce)
    Bir müddet sonra İnönü Tıp Fakültesi kapanır, araştırma hastanesi de yeni üniversiteye bağlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yeterli hocaları ve imkanları olmadan fakülte açmak bir işe yaramaz.Tabi amacınız birilerine kadro yaratmaksa o başka.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali sivri (3 yıl önce)
    İkinci bir tıp fakültesi mi yoksa, İnönü üniversitesitesine bağlı olan tıp fakültesini Turgut Özal üniversitesine bağlanmamak, inşallah, 2. Bir tıp fakültesidir ama sanmıyorum. Sadece tabela değişikliği bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (3 yıl önce)
    Boş işler içi boş bir icraat. Faydası ne soruyorum size Söyleyim hiç birşey. Tabela değiştirecektir başka fayda sağlamaz. 2 tane fen lisesi 2 tane fabrika açsanız insanlar gelişir ekmek yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • aslanbey (3 yıl önce)
    yarın deseler turgut özal ismi taşıdığı için tıp merkezi turgut özal üniversitesine bağlandı şaşırmam... bir telefonla çalışıyor bilim yuvaları...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden turgut özal tıp merkezini devretmediler.çok saçma bir iş olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Geriye kaldı 3 nal 1 at.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaya sevdalı (3 yıl önce)
    Belediye destek ver uyuma
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun,Malatyamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Veli AĞBABA bu şehrin milletvekili değil mi arkadaş, o niye tebrik etme lütfunda bulunmuyor. Haa tabi kaos oluşturacak bi durum yok, burdan oy çıkmaz gerçi!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli ağbabanın hangi öneri uyarı tebrik veya eleştirisini dikkate aldınızki şimdide tebriğine kuşak veriyorsunuz. Laf olsun torba dolsun başka birşey değil seninki. Kaos konusuna gelince Allah’tan korkun kuldan utanın, 18 yıldır ekonomik sosyal ve askeri yönden tüm kodların kimlerin elinden oluşturulduğu ve milletin ne halde olduğunu cümle alem görüyor. Artık yemiyor bu millet geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Rayli sistemi kim yapacak? Asfalt dokmekten baska bir sey yapmayan Hasmetli buyuksehir bld baskani mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (3 yıl önce)
    Turgut Özal ismine yakışır lider, vizyoner, yenilikçi bir Tıp Fakültesi bekliyoruz . Aksi hiç mi hiç yakışmaz bu üniversitenin adına. Emeği geçenleri canı gönülden tebrik ederim. Malatya’ya ciddi bir katma değer sağladınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (3 yıl önce)
    Turgut Özal’ın isminin hakkını vermeli lider , vizyoner ve yenilikçi bir Tıp Fakültesi kurmanızı bekliyoruz. Vasatlık hiç mi hiçbyakışmaz bu üniversitenin ismine.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmets (3 yıl önce)
    emeği geçenlere teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Isyeri açsalar daha iyi degilmi bari istihdam olur .kayseride 2 tane tip fakultesi yok ora malatyanin 2 kati yazik gunah devletin parasi boyle gereksiz islere boşa gidiyor.....ah koltuk sevdası sen nelere kadirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Diger bolumlerde açıldi .ama ortada bir icraat yok ...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun birde mevcut logoyu değiştirilsin hiç yakışmıyor Kızılay'a verilmeden öncede yazdım Özal üniversite atıl durumdaki vagon fabrikasın yerine kurulmalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (3 yıl önce)
    Memleketin her tarafında okullar açılıyor, insanlara diplomalar dağıtılıyor, pek ala. Çocuklar okula gidiyor Saturn'ün halkalarını ezbere sayıyor ama bir ampulü değiştirmiyor. Herkes çocuğum doktor olsun, avukat olsun, mühendis olsun istiyor. Sonra diplomalı milyonlarca işsiz.. Yani planlama var mı? Bundan 10 yıl sonra 20 yıl, 50 yıl sonra kaç öğretmene, imama ya da elektrikçiye ihtiyaç olacak hesaplayan yok. Ben yaptım oldu! Allah sonumuzu hayretsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Kürşat (3 yıl önce)
    Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. Suda unutulmamalidir ki Battalgazi bölgesine kurulması önem arz etmektedir..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (3 yıl önce)
    Elektrikli tarnbüs veya raylı sistem olmadıktan sonra buranın ulaşımının altından kalkılmaz biran önce ulaşımın çözülmesi için hazırlıklar yapılmalı okullar açılınca çok büyük sıkıntılara düşülmesin Malatya mıza hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla