SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gereken Puanları Alacağımıza İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2021-04-04 19:36:34
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, bundan sonra önlerindeki final maçlarına odaklanacaklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İrfan Buz, "Müsabakayı kaybettik ancak müsabakanın içindeki durumları ders olarak görüyoruz. Onları değerlendireceğiz. Perşembe günü Fenerbahçe müsabakasıyla son 10 müsabakamız başlayacak. Final maçlarımız var. Oyuncularımız doğruları yaptığı takdirde gereken puanları alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Çok önemli bir müsabakaya çıktı her iki takım. Birinci devre çok kısır geçen bir maçtı. Oyunun başında bizim verdiğimiz geri pasta Samet kardeşimiz, Demba Ba’nın net bir pozisyonunda topu çeldi. Daha sonra rakibimiz öne geçti. Bizde Adem’in pozisyonu vardı. İkinci yarı maçı çevirmek için daha fazla baskı yapmamız gerekiyordu. Bunu da gösterdik. Nitekim baskıdan sonra 1-1’i bulduk. Daha sonra momentum bize geçmişti. Fakat bir penaltı pozisyonu veya daha evvelki pozisyonları akşama görmek gerekiyor. Penaltıda oyundan kopmadık. Samet onu da kurtardıktan sonda biz de coşkumuzla devam ettik. Ancak Ömer Ali müthiş vuruşuyla skoru tayin etti diyebiliriz. Arkasından risk almamız gerekiyordu. Biz 4-4-2’ye geçince 3. golü yedik. Müsabakanın içindeki olanları ders olarak göreceğiz. Perşembe günü Fenerbahçe maçıyla birlikte son 10 müsabakaya çıkacağız. Sahamızda final müsabakalarımız var. Futbolcularım oyunun üzerine çıkarak doğruları yapınca kırılma anları bizde olacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Oyuncular adeletiniz vicdaniz ruhunuz varsa Fener macindan 3 puan alin hocam taktik Destirin ornek 1 5 4 1 oynatin basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    İlk süper lig yılımızda ,. Daha ligin başında takımı, 150000 euro kulube ödeyip bırakan Ertuğrul Sağlam, Adammış. Bu kulubün geleceğininin olmadığını ilk gören oydu. Bu sitenin yöneticileri, bu şehir yorum yapmayı öğrenene kadar yorum yayınlamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAĞAN (2 yıl önce)
    TEK SIKINTI PARA Bana göre tek sıkıntı paradır. Futbolculara paralarını peşin verin Geçmiş alacaklarını verin. Bakın galibiyetler nasıl arka arkaya geliyor. Ama maalesef kulübün 59 milyon borcu var. Bir babayiğit lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (2 yıl önce)
    dün gelen hocaya git diyorlar beyler sakin olun bu ne ateştir başakşehirin orada olduğuna bakmayın çok kaliteli ayakları var, hep destek verin iyi mesajlar atın lig başladı kıyamet halen kıyamet böyle olmaz bir baktın seri galibiyetlerimiz gelir, masa oyunları olmazsa
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)bayram isimli kullanıcı yorumuna
    Bayram kardeşim herkes senin gibi benim gibi pozitif düşünse keşke ama burası malatya hasütümüz çok artı alacağımız 1 puan talihsiz bir golle ibreyi tersine çevirdi yoksa şimdi farklı şeyler söylenecek ti ama bu takım düşmeyecek inancım tamdır ?❤️? kolay bir ligde değiliz satışların olduğu yerde tutunmaya çalışırken az olumlu destek verelim bu şehir bu takım hepimizin. yorumları biz taraftarlar değil futbolcu,teknik ekip hepsi okuyor kırıcı sözlerden argo kelimelerden kaçınalım olumsuz'luk takımada yansıyor biz Fenerbahçe'den alacağımız puan ve puanlar dan sonra daha iyi ve daha diri olacağız. birlikte başaracağız başka Malatya yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Burada yorum yapanların içinda birtek m saim var ftbol yazari diyerlari hepsi dedi kudu yaziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hoca ne diyecek.Artık düştük mü diyecek?Adamın işi bu.Lakin problemin ne olduğunu tüm Malatya bilmesine rağmen,burada bazıları kasıtlı olarak ,Malatyaspordaki sıkıntının tek sebebinin sanki T.heyetmiş gibi yorum yapmaları çok tuhaf.Bu ligin en dar,en ucuz kadrosunu oluşturanların,Klübün arabasını bile satacak kadar klübü beş parasız bırakanları söylüyen yok.ikinci yarı başlarken en iyi oyuncusunu satıp,süper ligde top oynuyacak bir oyuncu bile transfer etmemesine bakan yok.Bunun en tuhaf tarafı geçen yılda aynı şeyleri bu şehire aynı adam yaşatmıştı,.Klüpde yaşanan sıkıntılar Erzurum maçıyla ikinci kez ayyuka çıkmıştır, belli olmuştur. Bu haldeki bu takıma gelen İrfan Buza yatıp kalkıp dua edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Burada yorum yapanlar ne mspor ömrunuzda neda malatya dert başka dert sizin amaciniz kavos çıkarmak malatya bir çiçek bahçesi biriçek bahçrsinin içinda birkaçtane yabani ot çikar
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Hocam sen inanıyorsun da acaba Aqua da inanıyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Tıpkı geçen yıl gibi, şehir kan ağlarken.tekrar alt kümeye dönüş hazırlığı yaptığı herkesçe bilinen ve bunu 12 haftadır almadığı bir galibiyeti ile belli eden bu takım için sıkılmadan ,kızarmadan ortada hiçbir şey olmamış gibi, takım rahatmış gibi,Takım iyi oynadı şansızdık falan diye hâla, yorum yapanları görüyoruz..Bu takımın sorununun ne olduğunu bu şehirde bilmeyen yoktur.Yalaka.yancı,dalkavuk tayfası bunlar nasıl nemâlanıyorlarda hâla yorumu tersten yapmak zorunda kalıyorlar.yangına benzin dökenleri unutmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    2,Başakşehir golü öncesi bizi futbolcu ortayaparak top çıkarttı ve gol oldu be adam topu ya taca gönder ya havalandır futbol birazda akıl oyunu hiçmi top oynamadım yediğiniz ekmeğe yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Hocam sorun sende falan değil rahat ol.Sorun adil gevrek'te nokta.Aksini iddia eden son 2 sezona iyice baksın araştırılsın.hatta süper ligde çıktığımız sezondan bu zamana baksınlar,ellerini vicdanlarına koyup araştırsınlar.Bu takım YÖ-NET-İL-ME-Dİ NOKTA.Bir defa mali açıdan denetlenemeyen,mali açıdan açıklık getiremeyen bir yönetim var yeni malatyaspor'da ! Başkan ilk 2 sezonu tamamen teknik açıdan şansla kurtardı.Hatırlayın ilk sezonun ertuğrul sağlam olayına bir bakım ilk 4 hafta da gitti ertuğrul hoca neden ? Nedeni bu başkanla yürümez dedi.Erolu getirdi başkan öyle başarı falan planlayarak falan da getirmedi erol bulut'u ya tutarsa mantığı ile getirdi tuttu.İkinci sezon yine erol hoca ve yine erol hocanın aldığı 2 adam guilherme ve aleksiç'in gayretiyle ligi üst sıralarda bitirerek avrupa vizesi aldı.3. sezon yani küme düştüğümüz geçen sezon başı sergen geldi takıma adam iki lafından biri yetersiz kadro sıkıntısı idi,devre bitti sergen kendi bırakacakken büyük başkan gevrek tarihe geçti ve sergen'i kovdu.Sanırım sergen ders almıştır her başkanla çalışılmaz hususunda inanın şaka gibi ama gerçek hadi geçen sezon tff düşmeyi kaldırdı bu sezona başlandı ama maaleswef değişen bir şey yok aynı köy aynı kasaba ! Yeni malatyaspor küme füşecektir bunda en ufak şüphem yok asıl bundan sonra ne olacak ? Hatta acaba ligin bitmesini bekler mi kaçmak için büyük başkan cidden merak ediyorum koca bir soru işareti ? Ama bir yandan da iyi oluyor eee iktidar partisinin yüzde 65 oy aldığı şehirde koca takım böyle sahipsizse denecek tek şey DURMAK YOK YOLA DEVAM !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Artık düşüyoruz elveda super lig keşķe geçen sene düşme kalkmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Hoca zaten sıkıntı orda futbolcu birşeyler yapmıyor veya yapmak istemiyor kimi desem Semih,mi Ahmet ıldız,mı ,hafez,mi.tetteh,mi ,fofana,mı adamlarin canı bişey yapmak istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (2 yıl önce)
    Hoca sahamızda final maçlarımız var diyor. Zaten sorun da hocanın final maçlarının hocası olmaması, Başakşehir maçında olduğu gibi. 1.Ligdeki dönemine bakın neredeyse 6 puanlık denen bütün final maçlarını kaybetmişti. O nedenle çok endişeliyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Yorumcular takımın başına kim gelirse gelsin yerden yere vuracaklar.Takım maç boyunca iyi mücadele etti bu mücadele olduğu müddetçe takım mutlaka iyi sonuçlar alacaktır.Takımda zaman zaman kişisel hatalar vardı ancak 30 metreden atılan füze bizim adına şanssızlıktı .Dakika 85 de golü yedik mücadele etmeyen takım olsaydı daha önceleri havlu atardı.Birde altını çizerek söylüyorum.Bu saatten sonra birilerini hedefe koyarak yorum yapmanın takıma ne faydası var?Son 10 maç için bütün enerjimizle takımı destekleyip sabırla sezonu iyi bitirmeyi diliyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    yerden göğe kadar haklısınız ????? benim kalbimden geçen duygu ve düşüncelerini'zi dökmüşsünüz ?❤️?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    En fazla 3 hafta sonra İrfan hocada gider.buraya yazıyorum.hamzaoğlu cuevayı harcamasaydı,umuta sahada gezme rekoru kırdırma inadını bıraksaydı bugün az da olsa farklı olurdu.kimse irfan hocadan şapkadan tavşan çıkarmasını beklemesin.bizi süperlige çıkaran hoca olarak kimse başarısını tartışmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 10 yıl önce bir super lige çıkarmış sabah akşam öve öve bitiremediniz ne aşk mış ya, mehmet altıparmağın çıkarmadıgı takım yok, yanlış tahliller yapıyorsun kernekli buzun 1 ay oluyor ufak katkısı yok yuzde 100 yanlış tercih yakın zaman da kasımpasa da bir maç kalmış bursa 2.3 maç galiba görmüyorsunuz gercekleri.Beğenilmeyen hamza hoca 31 puanı topladı bu kadroyla nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Rüyamda görsem inanmam....
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Acil olarak irfan buzla yollar ayrılmalı adil gevreğe yakın biri varsa bu mesajımı iletsin son şans erzurumda ismail kartal bir maça çıkmadı kimse erken vs demesin gelmesi hataydı, takıma hırslı ve kötü da olsa bir sistemi olan hoca getirilmeli; mesut bakkal yada başkaları yönetim kemal özdeş olayından ders almadı 5 maç kalmıştı sıfır çekmişti özdeş, buzla 5 maç yapmayın bari bunu becerin eyyy yönetim uyuma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Biri bu adama oyuncu degisikligi diye bir seyin oldugunu hatirlatsin ama mac bitmeye yakin olmasin mumkunse
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulübede hangi oyuncu hamle oyuncusuydu?Doğru dürüst Mallan vardı onu da yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    O da sahada gezdi hiçbir varlık göstermedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Biz inanmıyoru saha da gezen Ahmet ildiz le mi sonra Mustafa eskihellaç lamı hoca adamlar resmen saha da gezdi 1 ikili mücadele kazanmadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (2 yıl önce)
    Hamza gitti, ne değişti. Al Hamza'yı vur İrfan'a. İrfan'a İmparator diyenler imparator olmak o kadar ucuz mu yoksa siz mi ucuzsunuz. Yazık bu şehre. Adil Gevrek bu şehri parmağında oynatıyor, herkes izliyor. Takım küme düşüyor ey ahali, ey uyuyan Malatya. Adil gibilerini bulursunuz da Süper ligde oynayacak takım bulamazsınız. Covit19 da bu sezon sizi kurtaramaz. Ancak 4 takım maça lig sonuna kadar çıkmazda biz de ligde kalırız. Buda bir mucize olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)selami isimli kullanıcı yorumuna
    Beğenilmeyen hamza 31 puan aldırttı 'kötü kadroya birileri diyor kötü kadro' neyse irfan buzun ne oynattıgını bilen var mı yok buz da bilmiyor buzla olmaz olmaz takım % 100 düşer buz da kariyerine yeni düşme takıma ekler sürpriz bekliyorum gidebilir buz her an
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi be. Takımı bu hale getiren ve enkaz bırakan adam değil mi, bu Hamzaoğlu? İrfan Buz evet böyle bir mücaelenin adamı değil. Ama Hamzaoğlu büsbütün yanlıştı. Göndermekle çok çok geç kalındı ve takımı kutuplaştırarak, yanlış kadrolarla, adaletsiz forma dağıtımıyla bu duruma getirdi, İrfan Buz'a enkaz kaldı. Bunu futboldan birazcık anlayan, takımı izleyen herkes her hafta yaşayarak gördü. Ama görmeyenler varmış ki hala Hamzaoğlu diyorlar. Yönetimin en büyük kabahati Hamzaoğlu'nu takımın başında bu kadar uzun tutmaktı. Yıldız futbolcuları harcadı yok etti sıradanlaştırdı. Galatasaray7ın bir dönem talip olduğu Tetteh'i Kubilay seviyesine çekti. Parlatmaya çalıştığı adamların ne yaptığı ortada. Olcay Şahan, Semih, hele en büyük desteği verdiği Umut. Semih'in Başakşehir maçında yaptığı penaltı neydi öyle? Bu Yeni Malatyaspor, tarihi boyunca bu sezonki bazı maçlarda olduğu kadar hiç aşağılanmamıştı futbol çevreleri tarafından. Örnek Trabzon, Beşiktaş deplasman maçları. Yerin dibine soktu yorumcular bunun oynattığı futbolu. Onun için mevcut durumu eleştirmene eyvallah ama Hamzaoğlu dersen orada dur. Bu sezonki en büyük yanlış, ilk 5-6 için oynayabilecek kadronun başına Hamzaoğlu gibi birinin getirilmesiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilk yarı 31 puanı kim topladı irfan buz mu topladı ne istiyorsunuz şampiyonluğa mı oynayalım her sene aynı hikaye ilk yarı bitiminde hocaya güle güle sonuç ne gördük görüyoruz bu takımın başına kim gewlirse gelsin takımdan oyunculardan ve yönetimden olmaz hayırlı olsun düşmüştür kimse kurtaramaz ........
    0
    0
    Yanıtla
  • Şsmail (2 yıl önce)
    Problem oyuncularumız kazanma ruhuyla oynamıyorlar yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Acaba neden oynamıyorlar?.Futbolcuların niçin umurunda değil?Niçin öndeyken gerekirse 3 gol yiyip geriye düşüyor? 4 dakika da 2 gol yiyorlar? Neden takım öndeyken yada geriden gelip beraberliği yakalamışken birileri hep ceza sahası içinde zorla faul yapıyor.Bütün bunlar bir kere olan şeyler değil.Son 12 haftadaki maçları tekrar seyredin takımın bu halini görün..Bu futbolcuları bu hale getiren sebepler nedir?Bunu nedense kimse görmüyor.Unutmayın futbolda sadece para konuşur.Futbolcu para için oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oyuncuların gücü anca bu kadar arkadaşlar futbolcular elinden geleni i en iyisini yaptı daha ne bekliyorsunuz anlayamıyorum canla başla mücadele ettiler. Performansları anca bu kadar başta kaliteli futbolcular alınmalıydı hocalar ne yapsın maçların önemi arttıkça maç kazanamıyoruz boşa kendinizi yormayın bundan sonrada hiçbir maçı alamayız gücümüz yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mertersin (2 yıl önce)
    Hocam sen bizle kafamı buluyosun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam sizin inanmanız birşey ifade etmiyor.Futbolcular klüp yönetimine inanmıyor.Problem burada.Bu problemi bizzat yaratan da klüp başkanıdır.(Erzuruma kendi sahamızda 3-1 yenildiğimiz maçtan sonra T.direktör;Futbolcuların parası aylardır ödenmiyor.Futbolcularım da oynuyamıyor dedikten sonra Adil gevrek de TV ye çıkıp,futbolcular da haklı derse bu takımdaki futbolcudan ciddiyet ve oyun beklemek komedidir.) Bu iş çoktan sona ermiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Ligin en kötü futbol oynayan takımıyız.futbolcularda zerre kadar iştah afiyet yoktur.diğer takımlara bakınca bize Ptt 1.lig bile fazla gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Hocam,Semih'ten hareketi nedeniyle hesap sordun mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN GÖKALP (2 yıl önce)
    Hocam takım savaşamıyor diğer rakipler canla başla oynuyorlar.Işimiz çooook zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Hayellerle yaşıyorum tam bizim için söylenmiş bir şarkı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Hocam sana inanıyoruz güveniyoruz.Ama yönetime güvenmiyoruz sosyal medyadan Malatyaspor yönetimine yalakalık yapanlara güvenmiyoruz.Sana güveniyoruz irfan hocam ama TFF mhk ye güvenmiyoruz.Sana güveniyoruz irfan hocam ama yönetime güvenmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Hocam gerekli puanları alacağız diyorsun. Acaba futbolcular böyle düşünüyorumu? Futbolcular da hırs yok inanç yok. A. Gücü, G. Birliği futbolcular ı aslanlar gibiler. Bizimkileri çözemiyorum, acaba kapasitelerimi bu, kalitelerimi bu kadar. Allah yardımcınız olsun. FB. yi ilk yarı orda 3_0 yenen bu takım değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    İrfan hoca bu takımda başarılı olsun açık net söylüyorum malatyayı terkedecem !
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • İNŞALLAH gidersin arkandan su dökeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)kündübekli isimli kullanıcı yorumuna
    otobüs biletini ben alacağım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mmeoli (2 yıl önce)
    Yahu hoca bu kadar mı ileri zekalısın? senden 2 puan gerideki takımla oynadığın maç final maçı değil de nedir? Fener maçı mı final maçı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Hoca gerçekten inanarakmi konuşuyorsun şu anda ligin en kötü top oynayan, mücadele etmeyen ,vurdumduymaz takimiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Galatasaray daha kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Kasımpaşa’da hoca değiştirdi, hoca değişikliği sahaya ve skora yansıyor. Sizler Antalya kaçıp tatil yapıp geldiniz. Ligde kalacağız demekle olmuyor sahada ve puan cetvelinde gösteriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Kaybedilen Bütün maçlardan sonra bilindik teknik direktör açıklaması.. hatalardan ders cikaracaz.. ya hoca 15 gündür antalyada kamptasınız..ne yaptınız yiyip içip tatil mi yaptınız..Allah aşkına nedir bu futbolcuların vurdumduymazligi...gerçi balık baştan kokar..başkanın ne ki Sen ne olasın...elbirliği ile ki buna şehrimiz ileri geleni ve siyasilerde dahil hep beraber bu takimi düşüreceksiniz...vay ki malatyasporu severlerin başına...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Bu kadroyla zor lig de kalmamız hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun Yine 4 dakikada iki gol yedik. 10 maç daha var ama bence bu iş burada bitti. Geçmiş olsun. Maçların son on dakikasında puan sıralaması değişti.Ank.gücü ve G.birligi Son dakikalar da gol buldu.Acaba Antalya ve Alanya kazanmak adına iyi bir mücadele verdi mi ? Yine masa başı oyunlar başladı
    0
    0
    Yanıtla