SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kuzey Çevre Yolu'nda İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2021-04-14 17:09:44
Vali Kuzey Çevre Yolu'nda İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, kuzey çevre yolu çalışmalarının devam ettiği güzergâhlarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kuyulu Mahallesi Çevreyolu yakınında bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Kontrol Şefliğinde Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Karayolları 81. Şube Şefi Erkan Erkmen ve yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Vali Baruş, burada yetkililerden iş akışı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bilgilendirme toplantısının ardından kuzey çevre yolu Kayseri-Gölbaşı Yolu, Havaalanı Kavşağı ve Sivas Yolu güzergâhını kontrol eden Vali Aydın Baruş, yapılan çalışmaların hangi düzeyde seyrettiğini, güzergâh üzerindeki çalışmaları yerinde gözlemleyerek Malatya için önem arz eden bu yolun en kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların aksamadan devam ettirilmesini istedi.

Vali Baruş, yaklaşık 53,5 km uzunluğundaki çevre yolunun hizmete açılmasıyla hem Malatya trafiğinin önemli ölçüde rahatlayacağını hem de sağlıklı trafik seyrinin gerçekleşeceğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Yol çok geniş görünmüyor. 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olmalıdır. Aksi halde 10 yıl sonra tekrar genişletme yapılır. Bu kadar önemli bir aks en az 3 er şerit olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Kara (3 yıl önce)
    Bu yolu buyuksehir belediyesi mi yapıyor. Karayollari mi acaba kim yapıyor. Sonra şehrin her 100 metresinde karşımıza çıkan ve gözümüze sokulan tabelada büyük hizmet diye gorecekmiyiz. Ayrıca yol uzunluğu 5350 km değil mi? Artık yeter anayolu olmayan bağlantı noktası olan ama çevre yolu olmayan tek şehir medeniyetin beşiği destan şehir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    Allah rızası için tez zamanda halledin şu yolu... Yoksa trafiğin keşmekeşliği bitmeyecek... Dahası mümkün mertebe bu yol en az 3 şeritli olmalı, eğer dar yapılırsa hiçbir anlam ifade etmeyecektir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Eger bu yol 2×2 yapılıyorsa 3 şeritli degilse boşuna yapmayın proje çöp
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TORAMANONĞLU (3 yıl önce)
    Gelişen ve büyüyen Malatyamıza şimdiden hayırlı olsun inşallah kurban bayramından önce Sivas yoluna bağlanarak yol vatandaşın kullanımına verilir 1 defa yolu kısmi kolanmak nasip oldu müteahit firmada gerçekten kaliteli iş çıkartmış tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    2023 te yetişirseniz iyi olur faydası olur size
    0
    0
    Yanıtla