SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Perşembe Günü Play-Off İlk Maçını Oynayacak

0
Güncellendi - 2021-05-06 17:14:37
MYB, Perşembe Günü Play-Off İlk Maçını Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta  ligi 56 puanla 3.üncü sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, TFF 3.Lig yükselme playof müsabakaları çeyrek final ilk karşılaşmasını 4.üncü sıra 53 puanla tamamlayan Trabzon takımı Ofspor ile play-off maçı oynayacak.

Saat 16.00'da Of İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Burak Pakkan Üst Klasman hakemi (Ankara), Emrah Ünal Üst Klasman Yardımcısı (Düzce), Anıl Usta Üst Klasman Yardımcısı (Ankara) 4. Alper Akarsu Klasman (Ankara)  yönetecek.

Yeşilyurt Belediyespor ikinci maçını kendi sahasında 10 Mayıs 2021 günü saat 16.00 da yapacak.

Yeşilyurt Belediyespor ligde karşılaştığı Ofspor karşısında her iki maçı mağlubiyetle kapattı. Ligde aralarında oynan maç sonuçları şöyle:

24.11.2020 Ofspor – Yeşilyurt Belediye: 1-0

GOL: Dk.11 Osman Şahin (Ofspor)

3.3.2021 Yeşilyurt Belediye – Ofspor: 1-3

GOLLER: Dk.6 Bilal Şeflek, Dk.21 Osman Şahin, Dk.37 Emre Kalkan (Ofspor) Dk.65 Halil Çelik (Yeşilyurt Belediye).

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • çakırrr (2 yıl önce)
    bari siz yüzümüzü güldürün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    M.Yeşilyurt,Oynadığı her iki maçınıda kaybettiği Ofsporla, playoff maçına çıkacak olması,,bizim açımızdan maçın kolay geçmeyeceğini gösteriyor.Hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla