SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayalıklardan Düşerek Ağır Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-05-16 02:52:55
Kayalıklardan Düşerek Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

ÇÖŞNÜK'TE DE 5 KATLI BİNANIN TERASINDAN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALI.. Doğanşehir ilçesinde mantar ve ot toplamak için evinden ayrılan yaşlı şahıs çıktığı kayalıklardan düşerek ağır yaralandı. Bu arada, Çöşnük'te de 5. kattan düşen kadının ağır yaralandığı bildirildi.

KAYALIKLARDAN DÜŞTÜ..

Doğanşehir- Sürgü Mahallesi Gövdepe mevkisinde mantar ve ot toplamak için kayalıklara çıkan Vahap Demirci (80) dengesini kaybederek düştü.

Yanında bulunan yakınlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin 1 saat süren çalışmasıyla bulunduğu yerden alınan Demirci, ambulansa taşındı.

Sağlık ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırılan Demirci, ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

5 KATLI BİNANIN TERASINDAN DÜŞTÜ..

Bu arada, Malatya'da 5 katlı bir apartmanın teras katında aşağı düşen 4 çocuk annesi kadın ağır yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kanije Sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanın son katında ailesiyle birlikte yaşayan A.U. (44) terasta temizlik yaptıktan sonra toparladığı malzemeleri binanın dış cephesinde bulunan yük asansörüne bırakmaya çalışırken, dengesini kayıp ederek aşağı düştü. Aile yakınlarının durumu fark etmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan 4 çocuk annesi kadın ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği apartmanda inceleme yaparken hastaneye kaldırılan A.U.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ramazan Doğan (2 yıl önce)
    Eski toprak geçmiş olsun, sürgü benim hayatımda ayrı bir yerdedir, mükemmel ,insanlarin bulunduğu güzel bir mahallemizdir,89,97 yılları arası surgude çalıştım Vahap amcaya geçmiş olsun,kadirşinast bütün öğrencilerime ve sürgülü dostlara saygı ile selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Vahap abi , çok geçmiş olsun, oğulları İlhami ve Osmana da geçmiş olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • GÜLTEKİN (2 yıl önce)
    Bir haber, ancak bu kadar baştan savma servis edilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (2 yıl önce)
    Ya öyle bi haber yapmissinizki kafaniz akşamki şampiyonluk maçlarına gitti herhalde terasta dustuyle başlayıp mantardan devam ediyorsunuz yerlerini değiştirin bari
    0
    0
    Yanıtla