SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferde Görüştüğümüz Kaliteli Oyuncular Var"

0
Güncellendi - 2021-07-15 16:20:00
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor İdari Menajeri Mehmet Gömülü, Tetteh'le 4 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından yaptığı açıklama, bu futbolcunun transfer maliyeti ve transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Gömülü, "Tetteh geçen sezon oynadığı futbolla kendisini fazlasıyla ispatladı. Hem genç sayılabilecek bir yaşta, hem de artık ligimizi tanıyor. Tetteh'in kulübümüze yıllık maliyeti bonservisi de dahil olmak üzere 1 milyon 200 bin Euro. Büyük camiamıza hayırlı olsun. Transferde görüştüğümüz kaliteli oyuncular var. Taraftarımızdan biraz daha sabır istiyoruz. İnşallah güçlü bir kadro kuracağız" ifadelerini kullandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • ozn (2 yıl önce)
    malatya sadece beklıyor çok oyuncuyla anlaştı gibi gözüküyor.Sadece garantilemek istiyor oyuncuları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Daha henüz ortada takıma alınmış kaliteli ayaklardan ses yok, yine transfer sonunu bekliyor olmalı Adil Gevrek, piyasası olmayan satılmayan kim olursa ucuz yollu kapatırız mantığı her zamanki gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yani diyorki kalitesiz olan(Pazarspor ve Balıkesirspordan alınan ne idiğü belirsiz) oyuncu da aldık ama kaliteli olanlarada bakıyoruz alacağız diyor.Ceğiz,cağız diyerek her zaman olduğu transfer sezonunun bitmesini bekliyorlar.Sonra ne oluyor hepiniz biliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Futbolcu alirkan bakacaksın eyer dövmesi varsa o iyi ftbolcudur
    0
    0
    Yanıtla
  • Afferin burayı takip ede ede öğreneceksiniz.O giden 8 oyuncunun da dövmesi yoktu.Bu takımı sırtında taşıyan Adem Büyük de dövmeli ne ilginç!Pazarspordan ve Balıkesirden gelen 2 çöp oyuncunun da dövmesi yok!Ne Büyük bir rastlantı değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporu sırtında taşıyan Adem Büyüğe hakaret edemezsin.Tüm Malatyaspor taraftarlarından Özür dileyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ona Eyer değil.Eğer denir.Önce Adem Büyük,sonrada Malatyaspor taraftarından özür dileyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Her yıl bu ayak.Bir sezonda transferi yapıp kampa yetiştirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gecen sezonda sabır dediniz takım zor kümede kaldı inşallah bu sezon aynı seneryoyu yaşamayız taraftarı yine kandırmasınız sn yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    MALATYA kentini Taşıyacak, temsil edecek,azimli, hırslı,başarılı ve centilmen bir takım olmalı..Olacağına inanıyorum.!! "HAYDİ MALATYA.."
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)
    Tetteh, bence süper ligin en iyi santraforu. Vücudunu, gücünü, kafasını, ayaklarını, ellerini kullanması çok iyi. Hiç beklenmedik, kendine özgü çalımları, topu çevirmesi var. Ben ilk maçını seyrettiğimde de böyle yazmıştım. Çok, çok, iyi transfer... Hayırlı olsun. Sezon sonu ederini üçe katlar inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Çok iyi,dengeli ve iyi transferler.Tebrik ederim.Yılların vermiş olduğu,tecrübe artık transfer lerede yansıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    He he
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    güzel oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Önemli olan ödemelerin zamanında yapılması verilen sözlerin tutulması bu sene maçlar seyircili olacak sonunda bütün kulüplerin yönetimlerinde depremler olacak bekleyip göreceğiz ama bir gerçek var sadece yayıncı kuruluştan gelen paralarla kulüp yönetmek çok zor adana Demirspor Ethem Sancak in yeğeni para babası murat sancağı arkasına almış bu paralar nerden geliyor anlamak mümkün değil .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Aceleye gerek yok lig başlasın 3-4 maç geçsin sonra yeni oyuncular gelsin takıma alışmaları 1 ay daha sürsün acele etmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • dalga geçiyorsun dimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Teeth'in geçen sezon ne katkısı oldu Allah aşkına? O paraya alt liglerden kaliteli, istikbal vaad eden en az 5 futbolcu alınırdı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt45 (2 yıl önce)Battalgazi44 isimli kullanıcı yorumuna
    Arkasında 10 numara olmadan 9 gollük katkı yaptı. Sizin anlayışınıza göre santrfor dediğin topu kalenin önünde alıp götürüp gol atacak değil mi? Mahalle maçında olur o.
    0
    0
    Yanıtla
  • ne saçmalıyorsun yaa adam güzel oynadı ama çok gol atamadığı için katkısız diyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Bu futbolcu 50 milyon eder mi...inşallah maya tutar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • belki 50 milyon eder nerden biliyon her oyuncu oynatılırsa kendini geliştirir ve iyi oynarsa belki malatya oyuncuyu satar ve para kazanır.yousef'da da öyle olmadımı bi oynattılar nasıl gelişti ve sonrada sattı.
    0
    0
    Yanıtla